Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubibiubu

czy zauwazyliscie że ze strony kobiet, cos takiego jak MILOSC nie istnieje?????

Polecane posty

Gość ubibiubu

jak w temacie, nie ma bezinteresownej milosci z Waszej strony. Tyle mowi sie o tym ze bezinteresowna milosc jest czyms wspanialym, laczy 2 ludzi nierozerwalnymi wiezami, jest niezalezna od niczego... a tak naprawde nie ma jej poniewaz: KOBIETY SA EGOISTKAMI, NIGDY BEZINTERESOWNIE SIE NIE ZAKOCHUJA, ANI NIGDY TYM BARDZIEJ BEZ KONKRETNYCH KORZYSCI NIE BYLYBY W DANYM ZWIAZKU. I W TYM WYPADKU NAJCZESCIEJ JEST TO DOBRY SEKS (OJ TAK KOBIETY POTRZEBUJA GO NAWET WIECEJ NIZ MY FACECI, TAKA PRAWDA). KTOS MOGLBY POWIEDZIEC-"ONA KOCHA GO BEZINTERESOWNIE, ZOBACZCIE ON NIE MA KASY, NIE JEST PIEKNY A ONA Z NIM JEST"... ALE NIE WIEDZA ZE TAK NAPRAWDE O TYM ZE ONA Z NIM JEST DECYDUJE FAKT ZE GOSC JEST JAK NIEWYCZERPALNY MLOT PNEUMATYCZNYM W LOZKU A PRZECIEZ ONA TEGO POTRZEBUJE. INNYM POWODEM DLA KTOREGO KOBIETA "ZAKOCHA" SIE W FACECIE JEST NAPRZYKLAD STYL JEGO ZYCIA-FACET ZAPEWNIA JEJ NA KAZDYM KROKU PRZEZYCIA, ATRAKCJE I MOCNE WRAZENIA (KOBIETY BARDZO TEGO POTRZEBUJA) I DLATEGO ONA Z NIM BEDZIE. Wiec nie wiem skad stwierdzenie ze kobiety kochaja bezinteresownie, gdyby np taki koles nie byl bozyszczem w lozku, nie zapewnial ciaglych emocji ona by nawet baka w jego kierunku nie puscila. Kobiety to egoistki i patrza na WLASNE doznania i przezycia a facet jest jedynie potrzebny zeby jej to zapewnic

Gość ubibiubu
dlatego postanowiłem zostać kobietą

Gość ale przezywasz koles
olej suke

Gość no weź myrek nie oceniaj tak
biedak chciał się wyżalić, to pewnie jakis samotny fiutek , chce se pogadac choc z wirtualna pipka a ty mu zaraz 0/10 :o

Gość ubibiubu
myrevin tez 0/10 :)

Gość ubibiubu
zamiast krytykowac to co napisalem zastanowcie sie czy nie mam choc troche racji

Gość ubibiubu
chodzi o to ze zawsze JEST jakis powod, biznes czy jakkolwiek by to nazwac ktory powoduje ze dana kobieta jest z danym facetem. nigdy nie jest to bezinteresowne

Gość dhjfhjhfjshjfhsjfhjs
no masz ale co z tego? taki jest swiat

Gość nie masz racji kotuś
twój post świadczy o tym, że nie potrofisz sam wymagać, tylko sie płaszczysz przed babami a potem placzesz

laska nie chce golodupca ale facet tez nie chce golodupki wiec jest remis:classic_cool:

wlasnie zamiast sam wymagac i "dyrygowac" laskami zalisz sie.jestes zalosny

Gość ubibiubu
a skad wiesz czy nie wymagam. ja tylko spisalem tu swoje spostrzezenia na ten temat a nie zyciorys, zacznij czytac ze zrozumieniem dyletancie;)

Gość Agulaaaaaaaaaaa
Szczerze, to Wy faceci jesteście tacy, bo tylko wam zależy żeby kobietę zaliczyć i zaspokoić swoje potrzeby. Jeszcze nie znam faceta, co patrzał by na kobietę pod kontem charakteru, stylu bycia. Tylko uroda, duży biust i duży tyłek, albl żeby była szczupła i miała duży biust, to jest nie naturalne, jak kobieta jest szczupła to ma mały biust. Więc jeśli chodzi o kobiety, to ze strony kobiet w 100% istnieje miłość, wiem bo sama nią jestem, więc wszystko bym dała żeby z chłopakiem być, nie patrzyłabym ani na kasę, ani na to jaki w łóżku jest, bo to nie jest najważniejsze. PZDR

Gość calafioree
zgadzam się jak najbardziej! miałem taką żone i 100% potwierdzam!

Gość masz na imie marek
pierdolisz. moj ex był swietny w lozku, przystojny ,dawał misie, mial sportoowe auto i atrakcje ale mialam go dosc. wole faceta który siedzi w domu

Gość kufyytiyfyuyfgiygi
zgadzam sie w 100% z agulą

Gość pytanie nie całkiem głupie
Myrewin Twoją wypowiedź oceniam na 0/10 gdyż ją przewidziałem

Gość kjat
a Ty chciałbyś nudną, brzydką, biedną i drętwą jak kłoda? więc o co pretensje - zawsze musi być COŚ co cię pociąga w innym człowieku

Ja chcę gołą dupkę :classic_cool:

* na gołą dupkę :classic_cool:

Gość upupupupuuupupppuuppupupuppp
.

Gość Indra87
Alez oczywiscie. Facet musi miec pieniadze i byc dobry w lozku, bo jak ma tylka jedno, a drugiego nie to moze byc na chwile, ale laska i tak z nim zerwie za jakis czas. Po to faceci sa, zeby nas rozpieszczac prezentami i ruchac jak mamy ochote! Po cóz wiecej? No, jeszcze, zeby naprawic jak sie cos w domu zepsuje i to chyba tyle.