Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubciaaaaa

osamej wodzie

Polecane posty

Gość Grubciaaaaa
A ja powiem tak... wierze w nas wszystkie każda ma swój sposób na zgubienie zbędnych kg i każda z nas wcześniej czy później to osiągnie... ja w to wierzę :)

Gość tak_od_tak_i_juz_O_
dziewczyno ejstes zrypana troszke nie obrazajac Cie chcesz wazyc 43 kg hahahaha gratulacje :) wiesz myslam ze masz wiekszy problem zgroza ale powiem Ci i tak nei wytrzymasz ;p ;d moze po glowodce zrob sobie dni sokowe zanim dojdziesz do warzywno-owocowej :)

Gość maria11
po 3 dniach na wodzie, to nie wyjdą tak szybko włosy , ani paznokcie nie odpadną! ..no co wy...w szpitalach ludzie leżą na głodówkach i co? żyją ..to i na diecie tez można

Nestee, nie czepiam sie Twojej wagi, a sposobu odchudzania, nie chcialam Cie obrazic absolutnie.

Maria, ja nie twierdze, ze wlosy jej wypadna po 3 dniach glodowki, ale poczytaj, jak ona ma zamiar sie odchudzac, tydzien niejedzenia [powtarzam, 200 kcal to jest glodowka!], potem odzyskac te stracone kilogramy, potem znowu drakonska dieta, czy to nie jest idiotyczne?

Gość tak_od_tak_i_juz_O_
no wlasnei wlosy nei wypadaja po kilku dnaich glodowki wogole moim zdnaiem glodowki sa regeneruace przy ciezkich chorobach je stosuja... wlosy zaczna Ci wypadac jak bedziesz jadla i tyla w taki sposob ajk koleznaka wczeniej wspominala -2kg i nagle +5 kg potem -7 i w kolejnosci + 10 i tak do usranej smeirci... ehh i fajnie zawsze jakies zajecie ma sie w zyciu :)

Gość maria11
grubcia, trzymaj się ..może ma drobną budowę ciała, niska wagę??? :O a sadło wisi jak i u osób z wagą 85.... mnie nie dziwi Twoje podejście... jak wytrzymasz, napisz!

Gość Grubciaaaaa
te varde zapewniam cię ze na 200 kal owoców można się najeść i to z nadmiarem... np śniadanie jabłko (100 g) 34 II śniadanie kiwi (65 g) 31 Obiad kalafior (1 filiżanka) 27 +ogórek (1 średni) 30 Podwieczorek marchewka (1 średnia) 50 sałata (100 g) 14 I co prosze bardzo jadłospis na jeden dzień xD Mniami :P

Gość jedz tic taca
no napisz chyba ze padneisz :-D tez napisz :-)

No tak, skoro dla kogos fajna rozrywka jest glodzenie sie [patrz: Grubcia]... A samo wybranie nicku Grubcia przy wadze 55 kg, zakladajac ze nie ma sie 139 wzrostu, dla mnie tez o czyms swiadczy...

Gość maria11
grubcia , świeta racja może jabłko utarte i kalafior na parze...

Grubciiia trzymaj tak dalej tylko nie rzucaj sie od razu na jedzenie jak osiagniesz cel pamietaj bo bedzie jpojo dodawaj stopniowo to najbezpieczniejsze

Gość maria11
ależ temat sie rozwija

Gość maria11
możesz potem dodac białako, jogurt lub jajko

Gość maria11
sorry białko

Gość Grubciaaaaa
Cóż mam 160 i waże 55 kg czuje sie z tym źle bo dawniej ważyłąm 45 więc wiecie... a przytyłąm przez częste choroby i leki...

Powiem ci ze na slodycze skutecznie hamuje apetyt chrom i wazne nie jedz po 18

Gość maria11
spokojnie 5 kg możesz zbić, przy tym wzroście

Gość Grubciaaaaa
ja chcem 13kg zeby jak człowiek wyglądać...

Grubcia, pisze sie 'chce', nie 'chcem'. Blagam, informuj nas na biezaco o postepach w odchudzaniu! Jestes komiczna. Maria, masz jeszcze sily bronic mega racjonalnej diety Grubci?

Gość maria11
rozumiem Cię, bo po leczeniu też musiałam zbić kilogramy... i nie przejmuj się zazdrością!

Gość maria11
wiele osób walczy z nadwagą, ...115 kg, 100, 90...to Twoja waga jest dla nich szokiem..i nie moga pojąć, jedząc wiadro dziennie, że ktoś wytrzyma na marchewce...:O

Wiele osob walczy tez o zdrowie, i nie moze pojac, jak ktos moze sobie na wlasne zyczenie je tak rujnowac. Ta rozmowa staje sie bezcelowa...

Gość Grubciaaaaa
Sluchaj tobie nie musi się podobać mój sposób odchudzania ale jakiś czas temu ważyłąm 63kg i jakoś sobie z tym poradziłam nie nabierając tego z powrotem a wiec sorrry chętnie się dowiem po jakim czasie tej swojej mega diety ty przytyjesz... po za tym jestem osobą która normalnie je bardzo mało bo nawet jak się nie odchudzam to jesm gdzieś z 500kal dziennie bo więcej nie potrzebuję... tylko mama tego nie rozumie ostatnio ;/ Ale to inan sprawa...

Grubciu, a kto powiedzial [oprocz Marii] ze ja w ogole jestem na diecie? Obecnosc na forum 'Diety' wcale mnie do tego nie zobowiazuje, wyobraz sobie.

Gość maria11
Czy wiecie? słyszałyście, że zakonnicy w okresie postu żyją tylko o chlebie i wodzie???? w ten sposób umartwiają się i oczyszczają organizm...to swoista filozofia.. wiec przez np. miesiąc można pościć i chudnąć przy okazji...:classic_cool: ... a mój brat sportowiec musi do zawodów schudnąć z 8 kg, bo ich ważą i kto się nie mieści w tabeli - DO WIDZENIA- więc nie mówcie, że chudnięcie to choroba!

Gość Grubciaaaaa
Wybacz nie zauważyłam... ale tyle mówisz o rozsądnych dietach o chudnięciu itd że trudnno się połapać :)

Maria, osoba, ktora uwaza ze musi wazyc 43 kg przy 160 cm wzrostu zeby wygladac jak czlowiek jest Twoim zdaniem w pelni zdrowa? Dziekuje serdecznie za rozmowe, juz wiecej nie pisze, nerwy mi puszczaja. Powodzenia w odchudzaniu, Grubciu, tym, kolejnym, i wszystkich nastepnych 🖐️