Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubciaaaaa

osamej wodzie

Polecane posty

Ruszcie te grube dupska i się poruszajcie. Basen, bieganie, a nie kurwa głodówki.

Kiedy glodowanie daje takie fajne zajecie na dlugie lata - 10 dni diety, 10 obzarstwa, znow 10 diety, i tak w kolko. Plus benefity w postaci rozstepow, celulitu, wypadajacych wlosow.. Same korzysci!

Gość mam w życiu cel
te werde popieram. :)

Gość Grubciaaaaa
No baaaaa... I pewnie też nie wiesz jakich przyjemności dostarcza ładna figóra którą dzięki czemuś takiemu można osiągnąć.. .cóż życie... No i wiesz ja moge stanąć nago przed lustrem i powiedzieć że świetnie wyglądam i ze zrzuciłąm pare kg :):P

Pytanie tylko, Grubciu, czy uda Ci sie zrzucic te Twoje 13 kg, wziawszy pod uwage fakt, jak rozregulowalas sobie organizm tym ciaglym tyciem i chudnieciem. Wole nie wiedziec, jak wyglada Twoje \'zadbane\' cialo, jak Ty tak na przemian tyjesz 20 kg i potem chudniesz, w dodatku w kilka dni. Uwierz, niczego Ci nie zazdroszcze. Ile masz lat, Grubciu?

Niekoniecznie trzeba miec jojo wystraczy sie nie obzerac!!!!!!!!1

No tak, Nestee, widzimy to chocby na przykladzie rozpietosci wagowej Grubci [43 kg, 63 kg, 55 kg] :D Ze tez mi sie chce jeszcze...

Gość Grubciaaaaa
I kolejny dzień zaliczony :) O mamo ale ty nie rozumiesz... Ja nie przytyłam ze względu że dużo jadłam tylko przez leki... A przes słowo "nawp********" nie mam na myśi zjedzenia połowy sklepu tylko np kanapki... I za pewniam cię że wyglądam jak na swoją wagę całkiem dobre :)

gRUBCIAAA nie przejmuj sie jestem z toba naprawde po pewnym czasie kurczy sie zoladek i tak bardzo nie chce ci sie juz jesc

Gość hrum hrum
hehe chyba panienka z tego topicu padla na pysk z glodu albo rzucila sie na pelna miche zarcia

A moze nie ma czasu pisac ja tez nie zawsze mam:P

Gość salamandra plamista
Szybki "detoks", czyli post Chyba każdy doświadczył zatrucia, po którym jedyne, na co miał ochotę, to napić się wody. Jest to naturalna reakcja na zatrucie alkoholem bądź innymi toksynami zawartymi w pożywieniu, bowiem woda i jednoczesny post ułatwiają szybkie samooczyszczenie organizmu. Nieprzypadkowo wiele osób instynktownie traktuje głodówki, podczas których dozwolone jest tylko spożywanie wody, jako dietę odtruwającą. Będąc na szybkiej diecie “detoks", spożywa się wyłącznie płyny. Przede wszystkim wodę butelkowaną, ale także herbatki oraz napary ziołowe, czasem świeżo wyciskane, niesłodzone soki owocowe. Uważa się, że herbatki i napary ziołowe stymulują oczyszczanie poszczególnych organów: - wątroby - mniszek lekarski, nasiona ostropestu plamistego i pietruszka, - nerek - pietruszka, prawoślaz lekarski i mącznica lekarska, - dróg oddechowych - dziki bez (czarny), prawoślaz lekarski i rumianek, - skóry - nagietek lekarski. Należy pamiętać, że szybka dieta oczyszczająca wiąże się z wyeliminowaniem z jadłospisu białka, cukrów złożonych i tłuszczu. To też oznacza, że ta, nazywając ją po imieniu - głodówka, spowalnia metabolizm, może spowodować osłabienie i zawroty głowy. Najlepiej, gdy szybka dieta "detoks" nie trwa dłużej niż 24 godziny, a z pewnością nie powinna być dłużej stosowana niż przez 5 dni.

Ja tak apropo swojej głodówki dzisiaj tylko woda caly dzien jutro koncze mialo byc 13 dni ale zrezygnowalma bede jadla dalej te swoje 500 kcal a czasami mniej i tez schudne

Gość że się tak
wtrące w to kółko wzajemnej adoracji , ile wy macie lat dziewczyny ? Powyżej 12 ? Mam nadzieję że nie Grubcia pomyslałaś czasem o tym co będzie kiedys ? Nie jutro , nie za miesiąc ? Zdajesz sobie sprawę z tego jak będzie wyglądac twoja skóra porozciągana tymi skokami wagowymi ? Twoje włosy ? To że za miesiąc czy ileś tam osiągniesz swoją wymarzoną wagę , potem przybędzie cie dwa razy tyle i tak w koło macieju odbije się na twoim wygladzie , zdrowiu no ale jak widzę dla ciebie liczy sie tylko tu i teraz , skoro masz w dupie to żeby zachowac normalną wagę , figurę cerę na chocby kilka lat naprzód to nie ma sensu sie w tym temacie wypowiadac , pomijająm milczeniem fakt że to co tu wszystkie prawie opisujecie to taki stek bzdur że można się tylko smiac albo załamc ręce

Salamandra plamista, zgadzam sie z tym, co napisalas - o ile nie byla to pochwala postawy Grubci. Glodowka to fajna sprawa, zwlaszcza dla oczyszczenia organizmu, ale chyba nie do konca, kiedy czlowiek chce sie za jej pomoca doprowadzic do bmi bliskiego 16? [Nie, nie twierdze, ze bmi to ostateczny wyznacznik, ale taki stosunek masy ciala do wzrostu, jaki tu propaguje Grubcia, to juz zalatuje anoreksja]. Grubciu, czekamy na dalsze relacje 🖐️

Gość salamandra plamista
te verde wlasnie po to tu wkleilam ten artykul zeby ludzie jesli chca dolaczyc mieli jakies pojecie bo malo kto czyta cos na temat glodowki czy jakiejs cud dietki a tak sobie mozna krzywde zrobic,na dole jest napisane 1 DZIEN NAJWYZEJ DO 5 DNI to chyba mowi samo za siebie.

ja sie obawiam, ze Grubcia najnormalniej w swiecie cos zjadla, i nie wraca, bo nie chce sie przyznac...