Lady Love... 0 Napisano Luty 20, 2009 jakie imiona sie wam podobaja dla dziewczynek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ugbd Napisano Luty 20, 2009 Oliwia, Liwia, Agata, Karolina, Alicja, Dominika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love... 0 Napisano Luty 20, 2009 a co sadzicie o Vanessie?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ugbd Napisano Luty 20, 2009 Uwazam, ze wszystkie zagraniczne imiona u osob mieszkajacych w Polsce i noszacych polskie nazwiska brzmia komicznie, tandetnie i az wstyd sie przyznac, ze sie takie nosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love... 0 Napisano Luty 21, 2009 tylko,ze ja juz dluzszy czs mieszkam w londynie i szukam czegos neutralnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kgf Napisano Luty 21, 2009 tez będę miała ten problem,do Pl nie zamierzam wracać jednak dziecko będzie tam chrzczone.A dzieci koleżanek to prawie same Oliwie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love... 0 Napisano Luty 21, 2009 a gdzie teraz mieszkasz?ja juz za miesiac bede miala coreczke;)trudno jest wymyslic cos sensownego,a nie chce dac imienia typowo polskiego,ani typowo angielskiego.Oliwia to juz troche oklepane imie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia 21 0 Napisano Luty 21, 2009 Alicja i Jagoda :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKT1 0 Napisano Luty 21, 2009 Kasia:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKT1 0 Napisano Luty 21, 2009 Ewentualnie Kate, Katherine, Catherine:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelinor Napisano Luty 21, 2009 ja uważam że i Kasia i Kathy brzmią ładnie w obu językach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19790 Napisano Luty 21, 2009 Amelia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anastazja.... Napisano Luty 21, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love... 0 Napisano Luty 21, 2009 amelia tez mi sie podoba,a co sadzicie o nikoli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKT1 0 Napisano Luty 21, 2009 Nicola? nieeee. Źle mi się jakoś kojarzy. Jak z jakąś ten teges....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love... 0 Napisano Luty 21, 2009 a nadia,wiem,ze troche rosyjskie,ale mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajaka Napisano Luty 21, 2009 moze Emilia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love... 0 Napisano Luty 21, 2009 teraz wraca moda na imiona staropolskie,ale one mnie smiesza,nie wyobrazam sobie dac imienia np jadzia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to i ja zaproponuje Napisano Luty 21, 2009 Alyssa, Mila, Michayla, Kayla, Lauren, Amanda, Ella, Daisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kgf Napisano Luty 21, 2009 w pracy mam koleżanke angielke Polę- w Pl też to imię występuje albo Amanda,Laura,Hanna,Monika,Nina...sama nie wiem a mieszkam w uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to i ja zaproponuje Napisano Luty 21, 2009 owszem ale np Krystyna to ladne imie Kristine, Christina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love... 0 Napisano Luty 21, 2009 ciezki wybor,ale jest juz w czym wybierac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKT1 0 Napisano Luty 21, 2009 Nadia-rzeczywiście pachnie wschodem i Polską zbyt mocno, bo dla nich Polak to w sumie Rosjanin. Na Twoim miejscu szukałabym takich imion, które pasują do obu krajów, bo nie wiesz gdzie córka w przyszłości będzie- Elizabeth, Catherine, Emily, Anne, Lucy, Margareth, Jane-jako formę od Janiny może być ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalny44 0 Napisano Luty 21, 2009 emilka i nadia sa piekne.....a moze Hope??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalny44 0 Napisano Luty 21, 2009 i tu i tam??/...hmmmmmm....a moze Ryszarda??? III Waza:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kgf Napisano Luty 21, 2009 ale to chyba chodzi tez o pisownie, Margareth czy Catherine w Polsce odpada.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalny44 0 Napisano Luty 21, 2009 Adrianna.....Monica.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalny44 0 Napisano Luty 21, 2009 Roza....Rose???...........to niech sie naucza do jasnej anie....Anielka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to i ja zaproponuje Napisano Luty 21, 2009 Dari, jak juz wybierzesz, daj znac, oh rozmazylam sie, tez bym chciala wybierac imie, moje baby ma roczek prawie, a drugim na razie tylko myslimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klarav Napisano Luty 21, 2009 a mnie sie podoba klara:) nadia,pola,lena,greta i mila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach