Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalie24

prosze o szybka reakcje - poznalam chlopaka

Polecane posty

Gość natalie24

poznalam go jakis czas temu, milo nam sie gada i fajnie nam razem, sa motylki i czar cial.. :P zaprosil mnie do siebie na noc ! nie chce zeby pomysl ze jestem jakas latwa, ale chce dac mu znac ze go lubie, co mu odpisac?

Gość natalie24

Gość natalie24
2 tygodnie

Jezeli chlopak zaprasza dziewczyne na noc po 2 tygodniach znajomosci to jest to dla mnie znak ze pewnie chce Cie tylko przeleciec i zostawic ZASTANOW SIE !!

Hehehe zawsze moze to zrobic ;P Ale po 2 tygodniach to jest raczej pewne :P Moj facet z ktorym jestem nadal po 3 miesiacach zaproponowal wycieczke i pojechalismy na Costa Brave i tam to sie stalo czyli po 3 miesiacach i mnie nie zostawil :P Szkoda ze kolezanka nie napisala ile ma lat ....

Gość pryta
czemu nie, czy wszystko trzeba sprowadzać do jdnego? jest wiele możliwości spędzenia razem czasu, możesz też trochę podsunąc propozycje co będziecie robić i przy okazji wybadać. Możesz zaproponować że przyniesiesz film itp. Też spotykam się z chłopakiem od niedawna i byłam już u niego 2 noce i nic z tych rzeczy;) zwyczajnie dużo gadki, herbata i filmy i szczerze mówiąc nawet jak szłam do niego za pierwszym razem to ni przyszło mi do głowy, że wydam się łatwa albo że chce mnie wykorzystać, poza tym jeśli czegoś nie chcesz to o tym głośno informuj:D

Gość natallie24
mam 24 lata ! a on 25 napisalam do niego, ze raczej nie zostane u niego na noc, bo dopiero go poznalam, on odpisal, ze to nie jest zadna niemoralna propozycja ze nie musze sie niczego obawiac, chcialby spedzic troche czasu sam n a sam,

Gość jak ci odrazu proponuje
noc to MYŚLI ŻE JESTEŚ ŁATWA wiec nie musisz się już ukrywać :classic_cool:

Gość Bisc
aja sadze ze nie powinnas mu tak odrazu ufac!Pewnie jestes atrakcyjna dla niego ima na Ciebie ochote jednakze to dla mnie podejrzane ze tak odrazu sie za Ciebie bierze.Poznajcie sie troszke bardziej a z seksem poczekaj zebys nie zalowala:)

Gość natallie24
jestem atrakcyjna, on tez!!! i mam na niego ochote... nie bedzie od razu sexu ale przytulanie..calowanie..