Gość kate1025 Napisano Wrzesień 28, 2009 mamy takie dwie pary spodni w ktorych sie zapinam ale i tak chodze w legginsach bo jest najwygodniej, najchętniej na zimę tez bym sobie kupiła tylko takie cieplejsze, zeby tyłek nie marznął:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Paczkowa nie stersuj sie slubem. I tak na bank wszystko bedzie ok. Ja z moim jestem 5,5 roku, a rok i 4 miechy po slubie. Szybko te lataka leca. Jak poznalam mego mezusia, bylam przed matura i nie bylo mi w glowie stale zwiazki. Tym bardziej ze kilka miesiecy wczesniej roztalam sie ze swoja wielka miloscia. No, ale tak sie spotykalismy i nawet nie wiem kiedy, zauwazylam, ze jak nie widze go pare dni to tesknie. Ze dziwnie sie czuje, jak nie zadzwoni i ogolnie stwierdzilam BA!!! Zakochałam sie. Potem, juz bylo jasne to Milosc!!! ALe szczerze powiem, ze nie sadzilam, ze ten moj, bedzie tym, jedynym i tym do konca. A jednak. Ot to tak w skrocie moja historia. A teraz ide polezec, bo jestem padnieta. :* Dobrej nocki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 NowaTu no ja niby staram się nie stresować ... może przez te hormony ciążowe i płaczliwość jestem taka nadwrażliwa ... a i tak jestem pełna podziwu dla naszych zdolności do szybkiej organizacji :) Choć dużo pomaga nam moja kochana mamcia :) Trochę się zastanawiam jak to będzie na błogosławieństwie i podziękowaniach dla rodziców ... bo mamy tylko moich ... mojego dzióba rodziców nawet nie dane mi było poznać :( Szczególnie chodzi o mamę bo taty to można powiedzieć że i tak nigdy nie miał ... smutne to troszkę ... w błogosławieństwie ma pomóc ciocia i chyba na podziękowania damy też bukiet kwiatów ... w końcu przejęła troszkę opiekę po śmierci mamy. Dobrze że mój dzióbas zżył się z moim rodzicami :) Kate to fajnie że możesz chodzić w legginsach pewnie masz ładną figurkę ... bo ja to już jestem jak mały słonik :) Nie myśl na razie o porodzie ... ja tez oglądałam jakieś filmiki itp ale stwierdziłam że teraz jest czas radości a na strach przed porodem przyjdzie jeszcze czas ... a więc panikę przesunęłam tak myślę na okres 2 miesięcy przed końcem :D:D:D:D:D:D:D:D Miłego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 Paczkowa ja pamietam tez ze mialam steres zwiazany z organizajaca. CHociaz zaplanowalismy wszystko rok wczesniej. To i tak ja zostawilam wszystko na ostatnio chwile. Pod koniec maja a slub byl 21 czerwca, tesciowa zapytala sie czy mamy juz obraczki, a nam kopary w dol. Centarlnie zapomnielismy o obraczkach :D Nie wspomne, ze szukanie gajerka odbylo sie w czwartek 3 dni przed slubem. I wiele innych rzeczy. Ale wsyztsko poszlo super. Lepszego slubu i wesle na moglam sobie wyobrazic. Bedzie ok. Jak chcesz to podaj meila to wysle ci pare fotek ze slubu. Poogladasz sobie i sie rozluznisz :D A teraz lece do pracy :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 NowaTu wysłałam Ci wiadomość na maila którego podałaś w swoim profilu :) z niecierpliwością czekam na foteczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 .... Naszła mnie ochota na kruche lukrowane rogaliki a'la moja babcia :D... wyprosiłam dzióbka żeby ze mną poszedł do sklepu po produkty ... i wyobraźcie sobie że zapomniałam jednego z najważniejszych składników "KASI" no szok!!!! ale drugi raz to ja już się z domu nie wywlekę ... a więc muszę odłożyć ochotę do jutra ... jeśli znajdę troszkę czasu na pieczenie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Wrzesień 29, 2009 Zachcianki jak kobieta w ciąży:D No pogoda dziś typowo barowo-kołderkowa:) Kocyk+ podusia... i ani koroku dalej:) Mam nadzieję, że ta plucha się szybko skończy i nastanie złota, kolorowa, polska jesień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Wrzesień 29, 2009 PACZKOWA foty wsylane :) Ja jestem dzis strasznie padnieta. Ta pogoda mnie dobija. Buziaki...!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jahaira 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 dziewczyny mam pytanko to jest moj 4 miesiac staran jak na razie nic. Jednak w tym misiacu znow cos przykulo moja uwage bowiem kochalam sie z z mezem dwa razy w domniemana owulacje i dwa razy po raz pierwszy!!! sperma calkowicie nie wyplynela ze mnie! nie wiem czy to powod do radosci dlatego chjcialam sie zapytac co o tym sadzicie czy mam teraz wieksz szanse?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Ojej ... nie mam pojęcia jak to w końcu jest ... ja tam trzymałam nogi w górze żeby nie wypłynęło ... i nie wiem czy to pomogło w jakimś stopniu ale w ciąży jestem ... logicznie na to patrząc na pewno są większe szanse NowaTu dzia za focie zaraz będę oglądać :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Focie super :) Czy u Was jest zwyczaj picia wódki zamiast szampana :D hihi ... Ślicznie wyglądaliście ... i nununu zawsze pisałaś że jesteś pulchniejsza .... ta wcale nie prawda !!!! ... jesteś w sam raz ... buziaki ... jak będę już po "wielkim wydarzeniu" to też puszczę Ci fotki a tym czasem może wyślę jakąś obrazową jak wyglądam ... ja to dopiero będę pączek w lukrze :) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 NowaTu wysłałam Ci 3 fotki w ramach bardziej wizualnej znajomości :D reszta po ślubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Paczkowa, ja cie wogole inaczej wyobrazalam. :D Super masz wlosy. To twoje naturalnie krecone?? Sliczna dziewczyna z Ciebie. No i tez nie powiem, ze z Ciebie "paczek", albo jak nazywasz "slonik". Chyba my dziewczyny patrzymy na siebie krzywym okiem :P Lece na misto buziaki :* Aha. tak u nas przy powitaniu pije sie wodke, no albo jak sobie mlodzi zazycza to wode. Ale my wzielismy wodke. Potem juz na sali jest szampan i pierwszy toast i sto lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 :) Nom włosy mam naturalnie kręcone ... Może na tych zdjęciach tak nie widać ale mam trochę za dużo tych wstrętnych kilogramów ... Śmieję się że jestem na tyle samodzielna i zamiast wnosić mnie na rękach to wejdę sama na sale ... abo załatwimy jakieś taczki :P U nas w zwyczaju jest tylko na sali witanie chlebem i solą, szampan i tłuczenie kieliszków :) Miłego dnia ... Ja dziś pędzę zamawiać wiązankę, dekorację samochodu no i te kwiaty do wpięcia we włosy (ach ta pomysłowość fryzjerki) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1025 Napisano Wrzesień 30, 2009 witam dziewczynki, tez bym was chętnie poogladała:)mogę liczyć na wysłanie jakiś zdjątek?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Wrzesień 30, 2009 A ja, a ja? Ja też chcę fotki!:) asia5398@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 czyli robimy pełną wizualizację :D Fifi zaraz Ci wyślę, Kate podaj maila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1025 Napisano Wrzesień 30, 2009 kate1010@onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Fifi wysłane !!!! Kate już sie zabieram do wysyłania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Kate już wysłałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kate1025 Napisano Wrzesień 30, 2009 no pączkowa dzięki za zdjęcia, rzeczywiście z tym słonikiem to przesada, zgadzam się, że fajna z Ciebie dziewczyna, no i te włosy...super!!! czekam na resztę, jesli macie ochotę oczywiście wysłać:) lece do sklepu bo zaraz umre z głodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 wyśle Wam fotki po ślubie bo nie mam za dużo takich aktualnych ... I czekam na zdjątkowy rewanż :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fifi 140000 Napisano Wrzesień 30, 2009 No to poszły... :) A Pączkowa nie wie co to słoniki:P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Same jeszcze zobaczycie że w sukni ślubnej bede wyglądała jak pączek w białym lukrze :P Fifi znalazłam Cię na NK :D Ale masz zbiór fotek ... wysłałam zaproszenie ... a teraz powoli zaczynam oglądać fociaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Fifi chyba lubicie podróżować ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Super foty i jak dużo !!!!!!!!! ... ja to mam tylko kilka :/ ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Ej ja tez chce!!!! Ja wam wysle wieczorkiem po pracy. :D Tylko na ten adresy wysylajcie!!1 anja_69@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 podajcie mi na meila dane to poszukam was tez na NK :D lepiej tam foty poogladac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 NowaTu wysłałam Ci maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączkowa 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 a teraz zmykam ... będę dopiero wieczorkiem ... buziaki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach