Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NaTaLiA-BaLiA

Starania o dziecko.Kto ze mną?

Polecane posty

Gość justeryna
Co za bezmózgowiec jeden ten lekarz!!! Że też tacy są, zero rozmowy, jakiegoś wywiadu?? Byle tylko pacjentki przez drzwi przechodziły i pewnie kasę zostawiały. MMALGORZATAA8 będzie dobrze, musi być :)

Gość MMALGORZATAA8
JUSTERYNA DZIĘKI ALE JUŻ STRACIŁAM NADZIEJĘ...JUTRO POJADĘ DO KLINIKI I CO? KOLEJNE MIESIĄCE CZEKANIA TYLKO NA GŁUPI TERMIN :( WIDZIAŁ KTOŚ PRZYPADEK ZAJŚCIA W CIĄŻE BEZ PODWYŻSZONEJ TEMP?

Gość sonaola
malgorzata do dupki z tymi lekarzami kule bele......idziesz z nadzieje ze powie ci cos normalnego a tu takie cos..no masakra...jak bys zaplacila to moze by wiecej z toba gadal kule bele same tylko stresy i nerwy,,,ja juz gin zmienialam 4 razy i wkacu trafilam na super babke i to ona mnie skierowala na wszystkie badania no niestety teraz ona idzie na 3 mc wolnego wiec znowu ide do innej lekarki kule szkoda gadac..... nic tylko kase im dac to zbadaja nas od stop po glowe:(

Gość kaarrolla
Małgorzata-co do tempki to ona w ciąży jest zawsze podniesiona,ale o ile to już sprawa indywidualna.Ważne by była ponad linią PTC -choć jej jednorazowy spadek (np. podczas implantacji się zdarza) nie wyklucza ciąży.

Gość kaarrolla
Coś Was tu ostatnio mało....chyba pracujecie mocno!:) Byle owocnie !:)

Gość dziambelek
Dziewczyny gdzie jesteście??co tu tak spokojnie:(

hej dziewczynki... długo nic nie pisałam troche załamka troche problemy.......zaczelam kolejny cykl z CLO nie wspomne juz ze nie dostalam okresu w pore jak zwykle prawie tydzien PO jak ostatnio... łykałam luteine i wyczytałam gdzies o CASTAGNUS-ie lek na problemy z miesiaczkami itd itp , do tego zaczelam łykac wiesiołek...... i zobaczymy ...... generalnie poddaje sie..w dodatku jestem na wymowieniu...... nic dodac nic ując

Gość kaarrolla
Ja dziś dostałam pregnyl dwie ampułki na pękanie.Mój lek nie bardzo zadowolony bo poszła owu z tego jajnika co jest torbiel:(no i mówi że 2 pęcherze to słaba odpowiedż na clo jest.....sama nie wiem co myśleć.Powiedział że jak 2 cykle sie nie uda to musi być laparoskopia:( buuuuuuuuu

kaarolla nie załamuj się dopoki nie pojawi sie okres trzeba miec nadzieje!:). Ja ją jeszcze mam...... Grunt że cos sie dzieje, jesli jestes pod opieką dobrego lekarza to naprawde nie ma co sie martwic pomoze ci w zaciazeniu napewno:)

Gość kaarrolla
Witam:) Dziewczyny mam pytanko....wczoraj dostałam pierwszy raz pregnyl( dwie ampułki) i kilka godz. po nim pojawiły się ogromne ilości śluzu płodnego ale naprawę ogromne ilości....dziś rano śluz znikną a pojawił się ból podbrzusza. Tak ma być? jakie macie doświadczenia w tym względzie????

Kaarrolla ja miałam 3 cykle z pregnylem ale nie miałam takiego objawu,miałam po kilku godz bóle podbrzusza,a raczej prawej strony.ale z tego co lekarz mi mówił i co czytałam to każda z nas przechodzi to inaczej.

Gość justeryna
kaarrolla bardzo chętnie bym pomogła, jakbym tylko wiedziała. Ja na razie nie miałam żadnych leków, ale może się na nich skończy po wizycie i lekarza. Bolą mnie piersi i na razie lekko brzuch.. więc zapewne @ przyjdzie. Już się nie łudzę w tym miesiącu na Maleństwo. Wczoraj wieczór przepłakałam :( I lipa.. Ale od dziś mimo wszystko ,,uczę" się uśmiechać i zmieniać nastawienie - mąż mi w tym pomaga. Pozdrawionka dla Was! Musimy w końcu kiedyś zafasolkować!

strona dla mlodych-przyszlych i obecnych mam. szukamy mam, ktore komentujac beda wspoltworczyniami "poradnika" zapraszamy z ciekawymi opiniami, z pomyslami, ze swoimi doswiadczeniami oraz z pytaniami. www.poradymamy.com.pl http://www.poradymamy.com.pl

Gość kaarrolla
Ja dziewczyny to powiem wam że dziś to się przeraziłam.....wstaje i co widzę?-krew w moczu:(na wizycie lekarz mi powiedział ze te moje bóle mogą być i krwiomocz po pregnylu.Ale z dobrych wiadomości to to ,że pęcherzyk pękł i jest ciałko żółte:). Dostałam luteine3xpo 2 i dufaston 3xpo 1 i steryd-enkorton i zastrzyki cleksane przeciwzakrzepowe.....sporo ale podobno ma byc dobrze. Mam zrobić bhcg 9 lutego....zobaczymy, ale jak nie bedzie dzidzia to powtórka z rozrywki....a jak wy w tym cyklu stoicie?

Gość kaarrolla
Małgorzata- czemu Cie nie ma z nami ????? dobre wiadomości??? Justeryna-nie płaz słońce, wiem jak to boli......będzie dobrze tule Cię mocno......":)

Gość kaarrolla
Miałam we wtorek czyli 13dc. Pęcherzyk w niedziele miał 20 a drugi 18 a we wtorek 22 i 18 więc podał pregnyl. We czwartek mi powiedział że pękł ten większy tylko i jest c.żółte.Ale ten mały nadal był...ciekawe czy zniknie...

Gość kaarrolla
Dziewczyny-jadę na tydzień na narty ,bardzo się ciesze na myśl o tym wypoczynku! Ale opuszczę Was na troszkę:( Trzymam kciuki za owocne starania. Do zobaczenia za tydzień. K

fajnie masz karolcia :), oby ten wypoczynek przyniosl fasolke;). Tez tak strasznie byl chciała:(........na codzien staram sie az tak nie myslec , ale wewnatrz wciaz mam nadzieje ze tym razem sie uda, choc jak znam zycie nie:( we wtorek ide na monitoring :(ehh

Gość justeryna
kaarrolla miłego wypoczynku! Na nartach będziesz miała więcej ,,psychicznego" luzu, więc może z wyjazdu wrócicie we 3 :) Tego Wam życzę! Baw się dobrze!

kaarrolla tylko pozazdrościć,ale baw się dobrze i szalej z mężem i wracajcie z brzuszkiem:)

Gość dziambelek
dziewczyny dzisiaj ide na wizyte do gin.macie jakies rady o co pytac, co waznego powiedziec?czy zdac sie na niego i zufac lekarzowi?

Gość kaarrolla
Halo dziewczyny:) Ja już w domu ,wypoczęta naprawdę choć poobijana:) Czy mam fasolkę?-wątpię bo już mnie brzuch pobolewa a na domiar złego chyba mam zapalenie pęcherza... W poniedziałek mam zrobić betę i jak wyjdzie lipa to odstawić leki.A czuję ,że na pewno nic z tego. Tak czy siak to dam am znać. A co u Was? Jakieś pozytywne wiadomości?

Gość kaarrolla
No i 12 dnia po owu beta mi wyszła ZERO. No coment.

Kaarolla a pękł ci pecherzyk????? Ja za tydzien robie test i zobaczymy.....

Gość dziambelek
znacie bądź macie normy progesteronu??mam wyniki badań, ale nic z tego nie wiem...a wizytę mam najwcześniej za 2 tygodnie...dzięki za pomoc

Gość kaarrolla
Tak pęcherzyk pękł i było piękne ciałko żółte....i co z tego....:( Nasturcja to trzymam kciuki a ja czekam na@. Dziambelek a jaki masz ten progesteron i w jakim dniu cyklu robiłaś badanie w stosunku do owulacji??

Kurcze :( to czemu nic nie wyszło ehh:(..... FAZA I (czas miesiaczki) :2-15 FAZA O (owulacja) :26-94 FAZA II (po owulacji):5-15 FAZA M (menopauza) :40-100 To Normy jednej z najlepszych klinik w Łodzi ja tam robiłam badania mam nadzieje ze sie przyda spisałam z rozpiski jaką mi dołączyli do badań. Kaarrolla : 3mam mocno kciuki, coś mi sie wydaje ze problemem jest to ze Bardzo chcesz i o tym myslisz;), mysle ze o to wlasnie chodzi, wiem cos o tym ja w tym cyklu odpuściłam troche..... po prostu nadzieja mija i zobaczymy, a jak nie to odpuszczam na dłuzej. 3mam za was kciuki:)

Dziambelek zapomniałam dodac ze te fazy progesteronu sa dla ciebie bo nawet nie napisałam:)