Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NaTaLiA-BaLiA

Starania o dziecko.Kto ze mną?

Polecane posty

Hehe- dobre z tym albumem... :D ja sama poustawialam te kanaly, za duzo zabawy jak dla niego... no, ale teraz musi... Ale jak kupilismy kino domowe... Oj- strach bylo przejsc obok :D Dobrze ze mam spokoj z kompem. To moj skarb. Moj mezus wogole nie interesuje sie kompami... I do dzis jak cos mowi to - Twoj laptop :D Hehe... Tylko jak filmy mi na pendraivie przyniesie to mowi- masz zgraj na kompa i nagraj na plyty :D A ja sie z nim draznie zeby sam zrobil- hehe a on zwyczajnie nie umie... :) ALe ciesze sie... Bo jak slysze jak inne babki mowia, jak ich faceci siedza na grach do polnocy... to masakra. A tak to jestem ta uzalezniona od neta i kompa :D

UUUUUUUUUU to z moim mężulkiem byś miała kłopot ... bo on maniak komputerowy i z tegoż właśnie powodu on ma swojego kompiaczka stacjonarnego, a ja dostałam w prezencie swojego ukochanego laptopka :) ... Oczywiście teraz była sprzeczka, że kompa nie ma gdzie postawić bo stoi w pokoiku Oleczka, na szczęście doszliśmy do porozumienia ... zostawiamy samą skrzynkę, monitor i głośniki sprzedamy a kupi sobie bezprzewodową klawiaturę i mysz no i necik i ściąganie będzie szło z mojego laptopa, a jak będzie chciał grać to będzie podłączać swojego kompa do tv i tyle ... Oj z takimi maniakami kompów to ciężka sprawa ... już mu się marzy zmiana karty graficznej i dokupienie ramu ... ojojoj

Oj napewno mialabym problem... Jak u rodzicow bylo nas 3 ;D A jeden komp (wiadomo) to byla walka hehe, kto teraz siedzi... Bracia katowali jakis herousow, menagerow pilki, ale jak kupilismy kierownice... oj bylo szalenstwo w Need for speeda :D Tesknie troszke za tamtymi czasami. Jednak ja bylam najmlodsza, z 2 bracmi... Ale zawsze dogadac sie umielismy, no teraz tez umiemy... Och pamietam jak siadalismy i gralismy w kart... A potem jak juz zostalam sama z 1 bratem... to razem wracalismy z pracy po 22 i do 4 nad ranem z piwkiem chipsami filmy katowalismy... Hehe fajnie bylo, nie ma co... :D

Wspomnienia zawsze są fajne ... a my tam z moją siostrą się wyzywałyśmy od krów hihi i tylko mama słuchała " mamo a ona to to ... mamo a ona to tamto" no a jak siostra na studia wyjechała to już stęsknione byłyśmy, a teraz to wiadomo jak przyjaciółki :)

Gość kate1025
mój mąż tez uwielbia kompy, zreszta nie ma się co dziwic w koncu jest informatykiem:) codzienie, no prawie ma "złotą godzinę" czyli programuje a w weekend czasem sobie pogra ale bez przesady bo bym szału dostała no juz nam troszkę przeszło...cięzkie jest zycie...

Hehe... Moj jeden brat jest ode mnei starszy o 5 lat drogi o rok... i z tym o rok to zawsze byly jakies wyzywania. I on do mnie Ty grubasie!!! A ja- Panienka z okienka... :P Przez te jego krecone wloski, heheh ale sie wkurzal... Albo przychodzili chlopcy do mamy i mowili- Mamo Anka... cos tam cos... Hehe, a ja to bylam taki maly sprzedawczyk :D Wszystko wiedzialam i jak nie chcieli mi ustapic to bylo - Bo powiem mamie :P Wogole ropieszczonym dzieckiem bylam i ciezko braciszkowie mieli ze mna... :D Ale ciesze sie ze jestesmy do dzis tak blisko z soba... I mam nadzieje, ze tak zawsze bedzie. Moj mezus nie jest tak zrzyty ze swoimi siostrami... reszta u niego wogole rodzinka malo zrzyta... A unas bardzo, ale to chyba prze ojca, jednak takie tragedje zblizaja do siebie :D hehe do dzis moj najstarszy brat mowi MLODA :D Jak milo... :D

Kate... dobrze ze juz emocje opadly... ale jednak fajnie, ze Ci nasi faceci maja jakies zainteresowania. Bo takiego zmulacza bez hobby, zainteresowan to bym nie chciala w domku miec... :D

A i chce sie pochwalic... Moj mezus sklejil mi szuflade do komody bo sie rozwalila.... :D hehe poltora miesiaca sie przebieral, az tesciu klej mu sam wreczyl, bo zauwazyl i sie spytal czy skleic mi. A ja mowie no jak tato ma ochote... I dzis chcial skleic, ale mezus wzia klej i zrobil to SAM... jestem z niego taka dumna :D

Ach tek kłótnie to nas chyba wykończą ... dobrze, że one długo nie trwają i jakoś dajemy radę się dogadać.

hehe ... mój czasem się weźmie do czegoś tak sam z siebie a czasem to muszę prosić i prosić ...

No i jeszcze musze pochwalic, ze jak przyszlam z pracy a mezus mial dzis wolne, to slicznie em wysprzatal :D Tak sam z siebie. Wiec weekendzik wolny... A teraz juz lece sie myc i pod kolderke... Niby spalam, ale dalej jakos muli... Buziaczki... Dobranoc :)

21 lutego możemy świętować roczek istnienia naszego topiku :D ...

Ja też zmykam pod kołderkę ... może jeszcze posłuchamy kołysanek :) dobranoc ......

Gość kate1025
ja czasem myślę, ze mój M to jest chodzące hobby, tysiące pomysłów na minutę i do tego filozof z zamiłowania, czasem się muszę wyłaczyc:)

Gość kate1025
dziewczyny bo z facetami to jest tak, ze wszystko musi nabrac mocy urzędowej i dopiero wtedy można zrobic:)

Gość Fifi 140000
Kate, wiesz co zastanawiam się czy mój mąż i Twoj to nie ta sama osoba???:D Wszystko się zgadza - zawód, charakter, jego pomysły, filozofia... Jakby tak ktoś mu płacił za te jego wymyślone pomysły to bylibyśmy miliaderami:D Czasem tego słucham ale czasami wymiękam bo tego nie da się słuchać... Ech... Może wszyscy informatycy są tacy dziwni? Mają swój świat:D

No to wczoraj obgadaliśmy facetów :) Ja oczywiście już nie śpię czyli ogólnie standard :o W nocy już mi ciężko, obkładam się poduszkami ze wszystkich stron, bo nie wiem jak się ułożyć. W dodatku od ostatnich 2 dni to latam do toalety chyba co 30min ... wiadomo w nocy trochę to uciążliwe :o ... Coś mi się wydaje, że mój synulek odwrócił się już główką w dół i to dlatego, ale zobaczymy za 2 tyg na USG czy mam dobre przeczucie. Mamy już 3 z przodu czyli wskoczyliśmy w 30tc ... powiem wam, że lecą te dni. Niedawno marzyłam aby być w ciąży, później zobaczyłam II krechy i czekałam głaszcząc brzucholka kiedy to będzie taki duży ... a tu co już jesteśmy na ostatniej prostej do końca :) Jeszcze troszkę i będę trzymała syneczka w ramionach :D ach jak ja się Go nie mogę doczekać ... Ach to chyba taki po nocne refleksje mnie naszły :) ... no nic czas zjeść śniadanko i umyć włoski bo to co mam na głowie trudno nazwać fryzurą ... a na 11 idziemy sobie poćwiczyć na SR :)

Gość kate1025
no Fifi to ze maja swój swiat to prawda, są specyficzni ale ja sobie juz nie wyobrazam zycia z innym facetem, taki jest najlepszy dla mnie, troszkę się nawet przy nim podciągnęłam myślowo:) nie wiem moze to jacys bracia syjamscy rozdzieleni w dziciństwie:)hihihi ja tez miałam koszmarną noc, głowa mnie bolała, kark, plecy, w ogóle wszystko, jak przychodzi wieczór i mam sobie poukładac poduchy to mnie szał ogarnia

Dziewczyny ja wyslalam mezulka do bankomatu po kase i zeby mi bilet kupil. No bo nasze autko padlo... I chyba juz tylko na zlom sie nadaje :( Nie chce odpalic, a to napewno nie akumulator. Myslimy, ze rozrusznik padl. I kiszka, bo te nasze autko juz troche ma i inwestowac w nie to bylaby glupota... No, ja zreszta juz dawno sie ogladalam ze kupnem nowego... No i chyba bedzie trzeba... Ale moze dopiero na wiosne. teraz pomecze sie i pojezdze busem... :P

Ta wiekszy wydatek... Ale jednak takie autko sie kupuje na dluzej. Hehe te nawet niezle nam sluzylo. Mezusk kupil je z 4 lata temu :) Za 5tys... Wiec 4 lata za 5tys hehe to nie duzo... Teraz bysmi juz kupowali drozszy. Marzy mi sie wieksze autko... Zreszta teraz tylko trzeba o rodzinnym myslec...

No tak lepiej dołożyć troszkę a kupić od razu większy RODZINNY samochodzik :) Kate czy ty masz jakąś taką swoją listę rzeczy które są potrzebne ?? Bo z chęcią bym sobie porównała, może masz tam coś takiego o czym ja nie pomyślałam.

Paczkowa- ty o czyms niby mialabys zapomniec :D Niewierze :D Wszystko, ale nie to!!! Myslalam o jakims fajnym kombiczku, albo mini van... :) taki do 20tys. No, ale juz mialby nam sluzycz ze hoho :) Kate odpoczywa przy sobocie... ja zreszta tez. Mezus robi sobie obiadzik. bo ja nadal nie dam rady patrzec na mieso. Wiec sobie, leze...

Najważniejsze to żeby samochód się nie psuł i nie trzeba było w niego wkładać kupę kasy ... Ja wszystko do obiadku uszykowane ... czekam na mężulka bo w pracy, a później pędzimy do rodziców w odwiedzinki :) Ale mnie zmuliło ... może bym się położyła choć na pół godz

Gość kate1025
mam listę ale z niej nie korzystam i zgadzam się z Nowa ze na pewno nie ma takiej rzeczy na mojej liscie której by nie było na twojej:) co do samochodu to za 20 tys jak się kupi to i tak trzeba do niego sporo dołożyc, wiem z własnego doświadczenia, autko kupilismy w maju i trzeba było sporo wymienic a kosztowało prawie 17 tys. combi za 20 tys to będzie ciężko chyba, ze jakis starszy...z tego co się orientuje a mocno się orientowałam combi są mocno wyeksploatowane bo najczęsciej są samochodami firmowymi...ogólnie cięzko jest kupic uzywany samochód zeby cię ktos nie wykiwał

Niedzielne Dzień Dobry :) Pochwalę się Wam, że pod względem ostatnich nocy tą można zaliczyć do udanych ... może dlatego, że już w dzień ledwo patrzyłam na oczy ... spałam prawie 12 godz :) Oleczek wczoraj dał popis u dziadków ... Dziadziusiowi pozwolił poczuć swoje kopanie, a Babci wypiął hym ... jakąś niewiadomą część ciałka :) Miłego niedzielnego odpoczywanka

Kate, moj brat wlasnie kupil forda mondeo combi w super stanie za 20tys. :) Ja sie zbytnio nie martwie, bo moj wujek ma 3 komisy i wiekszosc znajomych jego maja komisy. WIec pomoze cos wybrac dobrego. Zreszta dla polowy rodziny poznajdowal, albo posciagal super autka. Wiec sie nie martwie. No gorzej z tymi 20tys. :P Ale zobaczymy. A jak nie, to znowk kupimy cos za piataka na pare lat. Czesci kupujemy zamienne i mezus sam wymienia. Wiec nas prawie to nic nie kosztuje... Ten nasz fordzik fiesta tez wiele przezyl, myslalam ze jeszcze nam posluzy, ale chyba przyszla na niego pora :) Ja teraz pije capuccinko. Pogoda fajna, slonecznie -5, wiec moze potem pojdziemy na jakis spacerek :)

Niedziela mija pod znakiem totalnego lenistwa :) Od rana byliśmy tylko w ramach spaceru na małych zakupach i tyle. Mężulek zrobił obiadek więc nawet tego nie musiałam robić ... jedzonko pod nos podstawione :) No tak tylko został bałagan w kuchni który powinnam ogarnąć ... Mimo tego, że mam zmywarkę to jakoś mi się nie chce ... najpierw muszę ją opróżnić z czystych naczyń i włożyć brudne ... hymmm ciężka praca chyba zaciągnę mężula do pomocy :) Choć chyba z niego też leniwiec dzisiaj ... w sumie to leżymy, oglądamy filmy i jemy hihi ... No to zmykam lenić się dalej ... miłego wieczorku

Ale pusto ... Oj u mnie rozleniwienie po prostu na maxa ... nic mi się nie chce. Jeszcze w piżamce leżakuje. Ten tydzień mężulek ma nadgodziny i z pracy będzie wracał po 17 :( muszę chyba sobie znaleźć jakieś zajęcia bo nie dość, że takie lenistwo wejdzie mi w krew to chyba zeświruje. Żeby chociaż już ta zima sobie poszła jak najdalej ... bo w taką pogodę to już kompletnie nie chce się wychodzić. Czas się ogarnąć i ruszyć do sklepu, a przy okazji troszkę się dotlenić ...

Ach to spanie! Ja spie dobrze raz w tygodniu!Juz szalu dostaje. Wczoraj bylam na basenie.Noooo jest to super dla ciezaroweczek,ale w moim przypadku okropny pomysl! W wodzie mialam wrarzenie jakby ktos mi polozyl na brzuch 20 kg!!! Nie moglam oddychac! Za to kopniaczki sa inaczej wyczuwane,toooo jest fajne uczucie :) Tak sie przerazilam moja waga z tamtego miesiaca(+4kg w jeden miesiac)ze w tym nic nie przybylam :),waga stoi w miejscu.