Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka 18 lat

18-latka ma problem z tłuszczem na brzuchu

Polecane posty

Gość Julka 18 lat

Hej! Mam 18 lat i DUŻY problem. mam spory tłuszcz na brzuchu. mam zwoilnienie z w-f z powodu zerwania ścięgna w kolanie. Od 1 klasy liceum nie ćwicze. Nie jem dużo słodyczy, odżywiam się w miarę zdrowo. Mam już dwie dośc spore faldki gdy siedze. Ogólnie uchodzę za szczupłą osobę. Tłuszcz nie odkłada mi się nigdzie indziej poza brzuchem i boczkami. Mam bardzo szczupłe uda i pośladki. mOIM największym problem jest ten wstrętny brzuch. Proszę pomóżcie mi. Macie jakieś skuteczne sposoby na zgubienie tego ciężaru. Jestem zrozpaczona ponieważ tak naprwdę brzuch usrósł po hormonach i antybiotykach. Błagam pomóżcie.

Gość bazienka
mam to samo ;p ostatni kontakt z wfem, z wielu powodow, w 2 klasie lo (jestem na 5 roku studiow)... ale nie o to chodzi, bo ruchowo zawsze mialam problemy, nie jakas niepelnosprawnosc, tylko ograniczenia. i problem mam podobny- 163, waga czy to bylo 60, czy 50,5 tluszczyk na brzuchu byl i tak. jedyna rada- cwoiczenia, nie wiem, 6 veidera, cwiczenia na silowni, abgymnic... w sumie robilam wszystko i powoli sa efekty, ale brzuszek jest o tyle wrednym miejscem, z epo cwiczeniach to co dotychczas chowalo sie wpowloki ciala jest wypychane przez miesnie i na poczatku jest wrazenie przytycia, ktore trzeba przeczekac. i cwiczyc rozne rzeczy- brzuszki, skrety, fajne efekty daje hula hop, powodzenia;)