Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karyanya

Gdy facet zachwyca się inną

Polecane posty

Gość karyanya

Mój facet ma ulubioną aktorkę którą uważa za piękność i ma w komputerze folder z jej seksownymi zdjęciami Poza tym często jak gdzieś jesteśmy komplementuje urodę innych kobiet Nie żeby mi to przeszkadzało, ale czuję wtedy takie ukłucie zazdrości i zastanawiam się czy mu wystarczam

Gość Najpopularniejsza Rada Kafe
kopnij go w dupe

Gość karyanya
Zastanawiam się czy gdyby trafiła mu się dziewczyna piękniejsza ode mnie to czy by mnie zwyczajnie nie zostawił...

Gość nie-dziwna
to normalne, że Ci to przeszkadza :) Przecież każda z nas ma poczucie bycia wyjątkową jednostką a jeśli coś zaburza ten spokój to jest przynajmniej...wkurzające

Gość Młody Sportsmen
Facet kochający swoją kobietę nigdy nie zachwyca się innymi, bo wie że jego kobieta jest najpiękniejsza i jedyna.

Gość wesoła natalkaaa
kopnij gnoja w dupę

Gość nie-dziwna
nigdy nie mów nigdy.Faceci zawsze zwracają uwagę na inne kobiety, lecz nie zawsze sprawy przeradzają się w obsesję:P

Gość karyanya
Czy ktoś też przez to przechodził? Mnie aż coś boli w środku kiedy słyszę te komplementy dotyczące innych kobiet Jak sobie z tym poradzić?

Gość nie-dziwna
karyanya ja też czuję takie ukłucia nie jesteś sama, lecz na razie tylko się zastanawiam czy mu wystarczam jak dojdę do negatywnych wniosków to go zostawię...

Gość karyanya
On twierdzi że liczy się inteligencja a na wygląd to miło sobie po prostu popatrzeć

Gość nie-dziwna
a jesteś atrakcyjna?przepraszam , że tak wprost.

Gość ja pierdzielę
no to może mu zwyczajnie POWIEDZ, że ci to przeszkadza i że nie życzysz sobie takiego zachowania. A jak nie poskutkuje, to zachwycaj się innymi facetami w jego obecności. Jezus maria, jak można być takim popychadłem ? Gęby nie masz, żeby mu zakomunikowć co się nie podoba ??!! :O Niektóre baby to aż się proszą, żeby nimi pomiatać :O

Gość karyanya
Tak, jestem Nie uważam się za piękność ale jestem ładną dziewczyną :) Problem w tym że są ładniejsze...

Gość karyanya
ja pierdzielę ale nikt mną nie pomiata... poza tym wydaje mi się że ta zazdrość to mój problem i chcę sobie z tym poradzić

Gość nie-dziwna
karyanya to nie powinnaś mieć kompleksów, a to co Ci mówi o inteligencji to banał, wiec nie czuj się gorsza od innych. A jeśli on przesadza to daj mu nauczkę albo go zostaw:P NIKT NIE JEST IDEALNY

Gość ja pierdzielę
lalunia, jak twój facet w twoim towarzystwie zachwyca się innymi dupami to tobą pomiata, nie szanuje cię, jest chamem a ty idiotką, że na to pozwalasz. Dotarło ? Ty nawet nie widzisz, że on cię nie szanuje. Żal.

Gość nie-dziwna
a co do zazdrości to jest też mój problem , bo czasem normalnie świruje:(

Gość karyanya
nie-dziwna a co robi Twój facet?

Gość modroookka
Madry facet zachwyca sie innymi kobietami tak aby jego kobieta tego nie odczuła.To samo dotyczy kobiet.My takz emozemy zachwycac sie innymi mezczyznami,ale mamy to tak sekretnie robic aby nie urazic swojego mezczyzny.Nasz partner ma byc dla nas najpiekniejszy,nawet jak tak nie myslimy

Gość nie-dziwna
w sumie to nic złego chyba :) jak każdy czasem coś powie o jakiejś kobiecie a mi odbija, to moja słaba strona..

Gość karyanya
Chciałabym tylko być w jego oczach czymś cudownym, najpiękniejszym na świecie... Ech... Zawsze wtedy myślę że nawet gdybym była z innym to i tak każdy facet ocenia urodę i też myślałby o innych jakie są piękne

Gość nie-dziwna
okazem piękna w oczach faceta jesteśmy niestety zazwyczaj na początku znajomości...Potem fascynacja mija i zostaje przywiązanie, ja czasem mam obrzydzenie bo siebie i sama piętrzę problemy, bo to co byłó kiedyś już nie wróci tylko szkoda, że faceci nie pamiętają, że tzrba wciąż nam powtarzać ile dla nich znaczyny, mój mi to uświadamia w regularnych odstępach , ale i tak za mało:P

Gość modroookka
karyanya znasz to przysłowie"Jak Kuba bogu,tak bog Kubie" On tak sie zachowuje,to Ty takz ezacznij sie w podobny sposob zachowywac.Na epwno jacys faceci,aktorzy podobaja Ci sie.Niech on poczuje zazdrosc,wtedy zmieknie i przestanie zachowywac sie jak dupek

Gość karyanya
nie wiem czy to by na niego podziałało jednak kobiety są bardziej przewrażliwione na punkcie swojego wyglądu

Gość nie-dziwna
hah mądrze mówisz :) czasem wspominam mimochodem , ale u nas to bardziej żarty bo on się śmieje z mojej durnej zazdrości, lecz nie ma tego co było kiedyś i trzeba się z tym pogodzić, już nie chodzimy na spacery "za rączkę", a Ty zastanów się czy Twoja zazdrość to przesada czy fakt:) Bo ja zachwycania innymi kobietami bym nie zniosła

Gość modroookka
karyanya zadziała,zadziała :-) bo na epwno daleko mu do super facetow z roznych pism:-) Poszukaj takie bardziej odwazne ,najlepiej z wiekszymi klejnotami :-) wtedy chłopak zmieknie:-)

Gość nie-dziwna
wiec warto sie zastanowic co to wlasciwie jest, bo jak slina cieknie mu po brodzie to nie jest dobrze:P

Gość karyanya
nie wiem, może zachwycanie to za duże słowo ale to po nim widać jak mu się ktoś podoba, po spojrzeniu poznam wszystko

Gość modroookka
MOj facet tez sie zachwycał babkami w TV az wreszcie ja zaczełam zachwycac sie facetami :-) i udało sie,facet zamknał gebe,nie probuje przy mnie swoich sztuczek pokazywania jakei to laski sa ekstra.

Gość modroookka
karyanya no to Ty takz espogladaj na facetow w taki sposob aby on to odczuł.