Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irta

D L A C Z E G O kremy przeciwzmarszczkowe nie dzialaja na 22 latke??

Polecane posty

Gość irta

mam pod okiem zmarszczki zaczelam uzywac kremow nawet tych ktore sa przeznaczone dla 40 latek! i naprawe nie widac efektow! bardzo mi zalezy zeby sie ich pozbyc...najgorsze jest to ze moja mama nie ma takich zmarszczek w wieku 50 lat jak ja! skad sie biora i jak sie ich pozbyc??

Gość a ty myślisz że kremy
naprawdę pomagają, tak jak w reklamach? :-D

Gość zrób lifting
ps kremy nie dzialają na nikogo. mogą najwyżej powierzchownie nawilżyć naskórek i tyle :o

Gość irta
masakra....

Gość irta
kremy pomagaja. przynajmniej na wagry znalazlam super srodek -brevoxyl mi pomogl. wiec wierze ze i na ta zmarszczke mi tez cos pomozemniej inwazyjnego niz lifting czy botox..

Gość bo kremy wogóle nie działają
ani na 22-latkę, ani na 40-latkę.

Gość irta
to co dziala? co robić??

nie działąją, najwyżej jest skóra nawilżona i miło napięta przez jakiś czas . A ty sobie nie wyolbrzymiasz tych zmarszczek?

Gość kryśka mazowieckie
zmarszczki u mlodych osob maja takie przyczyny a) mało wody pijesz, skora nie jest nawilzona od wewnatrz b) trzesz mocno skore pod okiem nakladając jakies kremy a moze fliud ( apowinno sie wklepywac) c) palisz d) duzo sie opalasz (na solarce lub naturalnie) czy którys punkt pasuje do Ciebie?

Kremy pomagają opóźnić występowanie zmarszczek, ale na te co już są nie pomagają. Dlatego warto stosować zapobiegawczo. Lifting albo botoks pomoże, ale to są już sporo płatne zabiegi. Pozatym pierwsze zmarszczki wokół oka mogą pojawić się już w wieku 16 lat i jest to normalne - dlatego przy zbliżeniach w reklamach tuszu do rzęs występują dziewczynki w wieku do lat 15.

Gość irta
zadna z przyczyn nie pasuje...

Gość Kajjja_7820a
Nie działają na nikogo - zobacz: bit.ly/97ASfC Producenci nas jawnie iszukują i to jest dozwolone!??