lejla83 0 Napisano Luty 22, 2009 Ginekolog podunąl mi pomysl zalożenia wkladki. W sumie bardzo mi się to poodba bo tyle lat z glowy, nie trzeba pamiętać o lykaniu tabletki, o receptach i w ogóle sama wygoda. Nie stać mnie na Mirenę więc zastanawiam się nad zwyklą miedzianą wkladką. Co o niej myślicie? Jakie są Wasz opinie i odświadczenia? Czytam od wczoraj wszystko na ten temat na necie i już zglupialam, nie wiem co robić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lejla83 0 Napisano Luty 22, 2009 Podnoszę bo ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o moj boze drogi Napisano Luty 22, 2009 a ile kosztuje mireana a ile taka zwykla? moze ten o tym pomysle ale jeszcze nie rodzilam wiec nie wiem czy moge.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lejla83 0 Napisano Luty 22, 2009 Wlaśnie ja też nie rodzilam jeszcze (i choć mam 26 lat nie planuje rodzić raczej w ogóle, choć kto wie) i dlatego się zastanawiam. Mirena ok. 1000zl na 5 lat, zwykla 300zl na 3 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralinkoww 0 Napisano Luty 22, 2009 Z tego co się orientuję .. wkładkę mogą mieć założone kobiety które już urodziły dziecko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co z tymi które nie rodzily Napisano Luty 22, 2009 nie można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nie powinny Napisano Luty 22, 2009 bo wielkie spustoszenie wywołują w organizmie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach