Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cf vcf

czy mogłam zarazic sie jakąs choroba weneryczna kochajac sie z zabezpieczeniu?

Polecane posty

Gość cf vcf

Gość syf kiła i mogiła
jak jesteś głupia to nie, bo głupi ma zawsze szczeście

Gość cf vcf
pytam powaznie

Gość syf kiła i mogiła
a jak się zaraziłaś to czeka ciebie mój nick :)

Gość syf kiła i mogiła
oj kobieto, ale skąd my to mamy wiedzieć, niektórzy się pierdolą na prawo i lewo i nie zachorują na nic, a niektórym zdarzy się pierwszy raz bez gumki i syf gotowy

moglas - w przypaku niektorych chorob wystaczy kontakt ze skora w okolicach mijsc intymnych

Gość anilkka
Jezeli uprawialiscie seks oralny to mogłaś sie zarazic. W ogole smiesza mnie ludzie ktorzy stosuja prezerwatywe jako zabezpeiczenie przed chorobami a uprawiaja seks oralny :-) Przeciez przez oral mozna sie bardzo szybko zarazić i to obie str.

Gość podobno przez gumke
mogą przechodzić mikrocząsteczki... ale czy to prawda? :o

To mało prawdopodobne ale możliwe. Prezerwatywa nie daje 100-procentowej ochrony tak przed ciążą jak i chorobami przenoszonymi drogą płciową. Skuteczność prezerwatywy to max. 97%.

Gość gość
mogłaś, bo bakterie bardzo szybko się rozprzestrzeniają. Zresztą zamiast dopytywać na forach proponuję kontakt z profesjonalistami, takimi jak http://e-wenerolog.pl/specjalisci/. Polecalabym ci też wykonać test i wtedy będziesz miała jasność.

Gość gość
Raczej nie.Lecz można się zakażac nawet podczas badania u ginekologa pochwy bo dotyka wszystko w gabinecie potem wkłada do pochwy palce zakazając ja a rękawiczki zalozone chroia Tylko ginekologa!Do tego można też zarazic się u laryngologa,stomatologa nawet brodawczakiem.Dlatego powinno się mieć osobę bliską podczas calego badnaia nawet na fotelu u ginekologa.Mamy Prawo pacjenta ust 2008 r art 21 Pozwala na obecnosć nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów Decyduje Pacjent nie lekarz!!!