Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koralowa23

smutno mi...

Polecane posty

chcialabym tylko dostac sms\'a na dobranoc... miec swiadomosc, ze ktos o mnie mysli przed snem, ze komus na mnie zalezy... z zewnatrz niczego nie brakuje... usmiechnieta, ladna, studiuje to o czym zawsze marzyla, ma powodzenie wsrod mezczyzn... a wewnatrz mala zagubiona dziewczynka, ktora chcialaby od czasu do czasu, zeby ktos ja przytulil... ktos by powiedzial- widocznie ma jakies wygorowane wymagania jesli chodzi o mezczyzn... a ja po prostu trafiam na ciezkich emocjonalnie, trudnych... mam chyba jakas manie opiekowania sie, pomagania... chcialabym byc komus potrzebna :( co to za zycie bez milosci...? :(

Gość kalipso21
hej! nawet nie wiesz jak Cię rozumiem... ale ja czuję się tak, mając przy sobie osobę, która, myślałam że mnie rozumie. A czuję brak miłości, wsparcia i zrozumienia. Wolałabym, aby zaczął krzyczeć, niż czuć tą obojętność. Zima...

i siedze jak ta idiotka czekajac na jakies dobre slowo od zupelnie anonimowych, obcych ludzi... ehh... :(

Gość kalipso21
Koralowa- przytulam Cię wirtualnie

Gość NAPALONY OGIER
DAJ NUMER DOSTANIESZ ODE MNIE TYLE ESEMESOW ZE NIGDY O MNIE NIE ZAPOMNISZ MALENKA!

Gość takajedna z tym samym
ja mma to samo...jezcze tydzien temu mialam kim... a potem okazlo sie ze on 5 lat jest z kims zwiazny ze mieszkaja razm zyja jak malzenstwo itp.... serce mi peklo z bolu.... teraz tydzien jestem jak wrak czlowieka!

Gość cvfdsvcxz
odaj nr. to CI wysle takiego esa :)

Koralowa---> jeszcze 1,5 roku temu tez tak sie czulam... A dzis moje zycie zmienilo sie nie do poznania:) Jestem z najcudowniejszym mezczyzna na swiecie- moim ukochanym mezem:) Glowa do gory:)

Gość roxia21
też tak mam. zupełnie samotna. we własnym mieszkanku, ale za tydzień wprowadzi się współlokator - ciapa, nie facet. rodzice wynajmą mu pokój.

Gość roxia21
i chętnie dałabym komuś swój numer ;)

kalipso- to naprawde smutne, co piszesz... wspolczuje Ci bardzo. ja czasami zastanawiam sie, czy to nie ze mna jest cos nie tak, skoro nie moge byc zwyczajnie, po prostu szczesliwa... nawet jak na poczatku jest cudownie, zaraz los musi mi dac jakiegos kopniaka, zebym nie poczula sie zbyt pewnie... :( przepraszam, ze tak narzekam. myslicie pewnie, ze jestem taka bierna "narzekaczka" ktora nic nie robi, by zmienic swoj los... otoz, probuje... ciagle probuje. i za kazdym razem dostaje w tylek. nie chce byc sama... chce miec kogos, kto mnie pokocha ot tak, zwyczajnie. codziennie i na zawsze. kto ze mna czasami pomilczy, czasem pobuja sie na hustawce... kto ulepi ze mna balwana, zrobi zakupy w hipermarkecie... z kim pojde do kina, do opery... przy kim nie bede sie wstydzic lez... z kim bede sie kochac co wieczor inaczej. z kim bede czytac na glos ksiazki i ogladac teleturnieje... z kim bede zasypiac i przy kim bede budzic sie ze swiadomoscia, ze jego obecnosc to nie sen. z kim bede szalec na parkiecie i odwiedzac jego babcie z bukietem tulipanow... chce kochac...

Gość terorelio
a ja chce wysylac smsy przed snem a moja byla juz tego nie chce ani nie chce mnie a we mnie tyle romantyzmu

Gość terorelio
jak ci na imie?

dziekuje Kochani...:) ja Was tez przytulam wirtualnie... 🌼 a jesli chodzi o te propozycje smsowe- slicznie dziekuje, ale chodzi mi raczej o fakt dostania sms'a od kogos, kto mnie kocha...

Gość takajedna z tym samym
KROLOWA23 - ale sie ubeczalam po tym co napisalas....

Gość terorelio
wiesz o tym że cie kocham

terorelio- przykro mi z powodu Twojej bylej... ja sie pocieszam faktem, ze skoro mi sie teraz nie udaje, to los szykuje mi jakas wieksza niespodzianke w przyszlosci... tylko to daje mi nadzieje, ze kiedys cos sie w koncu zmieni...

Gość Ferrara
Mi jeszcze parę dni temu też było smutno i ciężko..postanowiłam się zwrócić do mojego faceta żeby mnie przytulił, pocieszył i wsparł...a on sie na mnie wypiął, do dziś nie wie o co jestem złą :( Więc w afekcie usunęłam mu wszystkie notatki z kalendarza w telefonie ... oraz wszystkie kontakty. Trochę to dziecinne, pewnie będę go mocno przepraszać, ale chwilowo mi lepiej...uff

patrze z zazdroscia na szczesliwe, obejmujace sie pary... wstydze sie tego, ze im zazdroszcze... nawet taka glupota jak wspolne zakupy... chcialabym z kims dzielic codziennosc... nie chce wznioslych deklaracji, wycieczek na Haiti, czy bizuterii w prezencie... chce poczuc jego wzrok na sobie... wzrok mowiacy- jestes mi potrzebna, badz zawsze... idzie wiosna... zolte i czerwone tulipany... chcialabym kiedys dostac takiego tulipana...

Ferrara- to smutne, ze ktos, komu ufasz, na kim polegasz nei chce Ci pomoc... musialo bardzo boleć... przytulam Cie wirtualnie 🌼

Gość Ferrara
to co piszesz Koralowa to normalne, kazdy pragnie byc kochanym...czasem tylko dopada nas nostalgia..ostatnio z przyjaciolka ogladalysmy film The Women, i tak mnie natchnal by ci napisac, ze sprobuj zeby ci bylo dobrze z soba, to znajdzie cie ktos, komu tez bedzie z toba dobrze...pozdrawiam

Gość Ferrara
dzieki za przytulanca, ostatnio tez sobie uswiadamiam, ze takich potrzebuje...jestes zlota

Ferrara- wlasciwie to mnie jest dobrze ze soba... :) zdaje sobie sprawe z tego, ze mam naprawde wiele. rodzice, znajomi, przyjaciele... to naprawde bardzo duzo... czasami tylko, tak jak napisalas, dopada mnie taka melancholia... chcialabym bardzo miec juz, teraz tego kogos. tak bardzo chcialabym dac mu tyle z siebie... a jego ciagle nie ma... ale kiedy juz sie pojawi, bede najszczesliwa kobieta pod sloncem :) mam w sobie tyle niewyczerpanych nakladow uczucia, ze boje sie, ze moglabym go tym tak zarzucic, ze juz by nie powstal :D dziekuje Ci za wsparcie Kochana :)