Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maćkoo

Dziewczyna naciska na ślub poprzez swoich i moichrodzicówa ja nie mam kasy

Polecane posty

Dopiero co mieszkanie kupilem w którym razem mieszkamy. Jak jej odmówić kulturalnie ale żeby zrozumiala że takie naciski nic nie pomogą

Gość
"Nie ma mowy. Facet na małżeństwie może tylko stracić"

Jej ojcu powiedzialem że jak tak chce to niech zafunduje(cięgle bezrobotny) bo córka nawet wianek z innym stracila a ja mam się z używaną żenić. To się obrazil i mam trochę spokoju

Gość hehehj
moja też już nie byla dziewicą i nie mogę się zmusić do ślubu

Gość
hehehj => Bo i po co? Dziewictwo jak i śluby to wymysł dawnego skrzywionego patriarchalnego systemu. Nie ma co wymagać nowoczesnej, doświadczonej seksualnie kobiecie małżeństwa. To takie tradycyjne, niemodne i szowinistyczne :P

Gość hehehj
ale to one chcą małżenstwa

U mnie to samo Ona naciska na ślub, ja uważam że dziewictwo ma znaczenie dla mężczyzny u jego partnerki wbrew liberalnej demagogii..A skladać tez się nie zamierzam bo wianek stracila z innym ja sie do tego nie przyczynilem. Niech sama zarobi na ślub i wesele.

to weź ją w noc poślubną w rajstopach, będziesz miał dziewice, aż ci w chuju strzyknie , poyebańcu. :P:P:P:P:P

No to pogadaj z nią szczerze co i jak:) jesli chodzi tu tylko o brak kasy to mysle,że powinna zrozumieć

Powiedz jej po prostu, że nie chcesz ślubu i koniec dyskusji. A jeśli jest to tylko i wyłącznie kwestia kasy, to niech wymyśli skąd ją wytrzasnąć.

Tak to ja robię ale to dla niej jest jak cel w życiu hehe mówi że co ona dziwka że tylko sex bez ślubu

A ja jej że gdyby była porządną dziewczyną to bym się z nią ożenił hehe, przynajmnniej sobie odreaguje

To jesli nie nalezy do porządnych to po co z nią jesteś?:O

No to sorry, ale dziwna jakaś. Przecież skoro się kochacie to po cholerę Wam papierek? Ale jeśli Wam zależy na ślubie i nie macie kasy, to zawsze zostaje cywilny+szampan i po kłopocie.

Nie wiem co ją ciągnie tak do ślubu?Ja unikam tego jak ognia :) Papierek nie jest mi potrzebny do szczęścia:P

Mi też papierek szczęścia nie a ale gdyby była dziewicą to bylbym szczęśliwszy. psia krew

Gość
wassernixe => (nieporządna/nienadająca się do małżeństwa) w sensie nie dziewica. A co ją ciągnie? Chłop z mieszkaniem to 1. A 2, że niektórym wydaje się, że obrączki to kajdany i, że facet już nie spierdoli. Chłopy, jak juz wam odbije i się ożenicie... pamiętajta: tylko rozdzielność majątkowa. Chyba, że to ona ma więcej forsy :D :P

Gość to rzuc ją i poszukaj
dziewicy:P ale pewnie jestes brzydki i zadna dziewica cie ine chce zostały tylko uzywane:P

Nie wątpię :) ale jeśli ją kochasz to może jesteś już w stanie to zaakceptować....

Lepiej znajdź taką z którą będziesz szczęśliwy do tego prowadzi wolność seksualna-do patologicznych sytuacji

Hehe jak Was czytam to mi się papa śmieje. Bo u mnie to mój naciskał na ślub - bał się, że mu zwieję? :P

Gość a ja nieeeeee
ehh, drogi autorze tobie nie zależy na dziewczynie tylko na jej błonie, jacy faceci są dziwni. sami to się ...... (prosze wstawić w kropeczki określenie), a kobieta to do ślubu ma być nietknięta :o

Staram się zaakceptować ale się nie ożenię i już, ja coś stracilem ona też musi ponieść konsekwencje żeby rozumiala że przez nią źle się czuję

Gość Echm...
Z Twoich wypowiedzi wynika, że jej nie kochasz... To po co z nią jesteś?

kup sobie dmuchaną lalę z hymen, nie będzie darła mordy a ty będziesz sobie ruchał , rano , wieczór, i w południe. :P

Gość bez przesady w poniedziałek
a ty, Maćko, chociaż byłeś prawiczkiem? Durne to tłumaczenie o wianku, jak ci nie pasuje taka dziewczyna, to po co z nią jestes i znosisz molestowanie o slub? Poszukaj sobie lepszej, czyli takiej, którą bedziesz szanował. Jak sie nie chcesz żenić, to powiedz to wprost i jednoznacznie, dając jej wybór. Powiedz: nigdy sie z Tobą nie ożenię, jak chcesz, to odejdź. Jak nie chcesz odejść, to zostań, ale o ślubie nie chce juz rozmawiać, nigdy. I koniec.

Jestem tez tego zdania bo zwieje...o losie jakie to jest rozumiewanie przeciez zawsze moze byc rozwod.....

blondyn to stary pedal i jego opinie nie mogą być traktowane jako opinie mężczyzny

Gość
smarkula => pewnie tak :P Gupi jakiś :P a ja nieeeeee => ależ nie o to tu chodzi. Unaocznia się tu po prostu pewien banalny schemat: nie ma wianka, nie ma welonu :P. Co to z babą trzeba się od razu żenić? Coś taka konserwa koleżanko? A jak już... Skoro się ponosi ciężary, to można powybrzydzać, nie? :P Echm... => Z tych samych powodów co i większość ludzi w związkach: jest kogo jebać, jest ktoś kto przytuli :P (większość ach-tych-dzisiejszych kobiet niestety nie umie gotować :P )