Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irokkes

Nie rozumiem kobiet, które po pijaku wskakują facetom do łóżka

Polecane posty

autorze....nie przyznawaj się bo sam nie masz się czym chwalić - puszczasz się tak samo jak ta panna - może ona ciebie też sprawdzała :D albo załozyła się z koleżankami, że wyhaczy takiego ruchadlika jak ty....fuuuuj

Gość do prawiczków......
wy macie prawo do dziewicy ale autor niestety nie bo sam jest puszczalski więc nie ma prawa oceniać kobiet a tym bardziej marzyć o dziewicy

prawiczku :) co tam u Ciebie ? Ty siebie szanujesz - masz prawo wymagać czystość od przyszłej żony...ale taki co wpycha fiutka gdzie popadnie ma wymaganiaaaa ??? buhahahahahaha :D co za hipokryzja!

Gość polaczka
a ja lubię pójść na imprezę i zaszaleć, i nie widzę w tym nic złego. Facet to ma się wyszaleć do ślubu, niby, a laska ma być dziewicą i nie wiedzieć jak to jest? Bez sensu. Jest równouprawnienie i ja też mam prawo przeleć gościa i nie zawracać sobie głowy tym z jakiej jest rodziny i zapomnieć jak ma na imię. A potem opowiadać na lewo i prawo, że facet leci na każdą laskę, ale specjalnie się nie popisał, albo, że jest niezły.

do przedmówczyni - i ok ! szalej - lepiej teraz niż potem, gdy już naprawdę nie wypada. Ale nie oceniaj i nie wymagaj od innych "czystości" - wtedy będziesz ok.

sie zaczerniłam. :) Dlaczego zaraz hiva? A słyszałeś o prezerwatywach? Poza tym to też bez przesady, nie latam co dzień i nie łapie wszystkiego jak leci :D

a ja nie rozumiem facetów, którzy na trzeźwo idą do łóżka z przypadkowo poznaną dziewczyną....

nie martw się ;) jak już będę szukać męża, to takiego, żebym z nim z nudów nie umarła. Lubię też "większe imprezki", więc masz rację, poszukam takiego, co też TO lubi

oj prawiczek przestan generalizowac dziewica moze zakochac sie w babiarzu jak to nazywasz a prawiczek w latawicy jesli oni nie beda miec z tym problemu to tym bardziej Ty nie powinienes

Wszyscy macie rację. Serio. Ja nie szukam świętych. Poza tym wybór sposobu życia trzeba robić świadomie. Ja robię to świadomie.

Fidżi :D noooo :D i to jeszcze z pijaną hahaha - przecież idą tym sposobem na łatwiznę. prawik - no tak...racja

Hej, hej dlaczego zaraz pijana? Wiem, że tak było w temacie, ale weźcie pod uwagę, że ktoś to może robić na trzeźwo. Poza tym znów chciałabym wrócić do tego, jaki jest stosunek tzw społeczeństwa do facetów, którzy żyją w ten sposób, a jaki do kobiet. Uważam, że to niesprawiedliwe i już. Skoro kobiety mogą wykonywać męskie zawody, to czemu nie mogą robić też innych rzeczy? Nie wszystkich of course :D

eeetam wiara - troszkę dystansu - co innego jakaś lodziara, którą bzyka całe powiedzmy osiedle, a co innego dziewczyna, która spróbowała seksiku z jakimiś ciekawymi facetami, i to w taki sposób żeby nie zaszkodzić sobie w swoim środowisku, itd. - wiadomo jest, że kobieta zawsze będzie oceniana, to jest niesprawiedliwe jak cholera jasna, ale od zarania dziejów tak było i pewnie do końca świata tak będzie! Puszczajcie się więc miłe panie dyskretnie i tak, aby kazdy myślał, że jesteście najcnotliwsze pod słońcem hahahahaha :D

aaa ok nie poruszamy swoich prywatnych i intymnych spraw na kafe:)

Gość do prawiczków......
konkretnie do kropki, każdy temat na którym zaczniesz się udzieliać kończy się tak samo jesteś tak monotematyczny że nawet już nie czytam tego bo ty nawet z tematu o Teletubisiach zejdziesz na te swoje biadolenia o tych nieporządnych kobietach z bujną przeszłością sexualną, żałosne to jest:(

Izuchnaa - właśnie tak :D Ale ja jestem niepoprawna rewolucjonistka. Wierzę, że warto walczyć o równe prawa dla kobiet. Nawet w takiej kwestii. :D

prawiczek- i dlatego NIGDY się nie spotkamy w sytuacji intymnej, bo chadzamy różnymi drogami, i czego innego na nich szukamy.

prawikuuu - i Tobie szczerze tego życzę - też są takie , które mają poglądy podobne do Twoich ! Osobiście powiem Ci tak - gdybym cofnęła się o paręnaście lat, a miała ten rozum co dzisiaj, to pewne próby nie spotkałyby się z odtrąceniem :) Troszkę bym "popróbowała"...a tak ??? nie wiem jak to jest być z innym facetem !!!! no do chooooleryyyyyyy!!!!! :D

hhmm.... prawiczek... no to masz problem, bo ja właśnie o to walczę, żeby kobiety były wolne. Nie chodzi mi o zupełne rozpasanie, bo to żadna wolnośc. Chodzi mi o możliwośc wyboru i nie skazywanie takiej babki na ostracyzm, tylko dlatego, że odważyła się podnieść głowę i zażądać równych praw. Widzicie? Taka błaha z pozoru kwestia, a jak jednak trudna :D

gdybym miała kilku przed nim też by to przełknął...on ma takie zdanie jak ja...lepiej niech się wyszumią za wczasu niż potem, kiedy już nie wypada.... ale co ja biedna mam zrobić ??? :D mogłam korzystać, a nie za wszelką cenę pokazać jaka to ja niedostępna i porządna dziewczyna! - zrozum to też nie jest dobre.... ech ale to tylko moje zdanie...

szanuję ludzi i ich wybory, a szczególnie jeśli wiążą się z wyrzeczeniami. Tak więc SZACUN dla wszystkich, którzy nie spróbowali torta przed imprezą.