Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harmonia...

Czy są tu wyznawcy Buddyzmu?

Polecane posty

Gość Harmonia...

Jak w temacie. :)

Gość lubię budyń ale nie aż tak
żeby być wyznawcą

Gość tuytfruyht
ktos kto jest z innej religii a wyznaje buddyzm jesn mocno narazony na opetanie przez diabła

Gość Harmonia...
No tak, Buddyzm wyznają ludzie żyjący w harmonii. Widać, że tu takich nie ma. ;)

Gość Gitara....
no raczej nie ma :o

Gość a od kiedy to
buddyzm,czyli sekta wyznajaca szatana.Jesli nie wierzysz,to malo wiesz o buddyzmie.Dowiedz sie co znacza slowa tej ich mantry,czym oni sie fascynuja w co wierza,do kogo sie modla.Harmonia.Dobre sobie-nie rozsmieszaj mnie.Poszukaj,poczytaj o ludziach,ktorzy gleboko w tym siedzieli i czym sie to dla nich skonczylo.

Gość Harmonia...
chętnie się czegoś dowiem. :) zbyt wiele na ten temat nie wiem, ale zawsze warto się dowiedzieć. a pytałam ot tak, z ciekawości. :)

Gość Harmonia...
ale nie chce mi się w to wierzyć. będzie dobrze, jak nie będziesz taki gołosłowny, a dasz mi chociaz jakiś link. bo teza bez argumentu, to wiesz... hm. a więc?

Gość a od kiedy to
w pasek"slowa kluczowe wpisz buddyzm.

Gość Harmonia...
Dziękuję :) na pewno zaraz przejrzę

Gość Harmonia...
Wybacz, ale dla mnie to są tylko jakieś wymysły fanatyków katolicyzmu. :)

Tak, tak. Wiemy czym się to dla nich skończyło. Chiny okupują Tybet. :P

Gość Harmonia...
Myrevin, tam są doświadczenia jakiegoś starego katolika, którego nawrócenie wybłagała u Boga jego mamusia. To osmiesza katolicyzm :D

Gość a od kiedy to
harmonia i ty-myrevin takze.Przeczytajcie ten tekst osoby,ktora byla w sekcie buddystow dokladnie.To nie sa zarty.

Gość a od kiedy to
a kto to jest ten fanatyk katolicyzmu?Tosa po prostu teksty ludzi wierzacych w Boga.Natomiast jeden link-ten na poczatku jest swiadectwem czlowieka,ktory siedzial w sekcie buddystow kilkanascie lat.Jakie chcesz jeszcze bardziej wiarygodne swiadectwo?Od Lucyfera?Przepraszam.Takowym nie dysponuje.

Natomiast jeden link-ten na poczatku jest swiadectwem czlowieka,ktory siedzial w sekcie buddystow kilkanascie lat } Buddyzm i wróżki i numerologia? :D Wolne żarty. Ten pan może i był w sekcie ale nie u buddystów.

Gość Harmonia...
Po prostu jest to opinia aż zanadto subiektywna, brzmiąca wręcz karykaturalnie, podyktowana fanatyzmem. Takie moje zdanie. Nie jest to wiarygodne źródło. Zresztą i tak mowa tutaj o sprawach abstrakcyjnych, więc trudno o racjonalne argumenty. Jednak to nie jest wcale wiarygodne, WCALE.

Gość Harmonia...
Myrevin, bingo! Czytasz mi w myślach. :)

Gość gjgjggj
katolicy to zawsze wszystko co lepsze od nich nazywaja złym :O

Gość gjgjggj
a katolicyzm to nie sekta??? sekta,sekta piorą ludziom mózgi :O

Gość Harmonia...
Jeśli chodzi o samą instytucję kościoła, to w pewnym stopniu zgadzam się. Wygląda to jak sekta.

Gość 1.
a czy to ważne w jakiego Boga wierzymy? :) Najważniejsza jest harmonia radość szczęście dobro dziś natura ...itd... :)

Gość Ciekawska Poranna
Oczywiście. :) Pytałam z ciekawości, Buddyzm opiera się na tego typu zasadach. :)

Gość tuytfruyht
najpierw sie wiecej o tym dowiedzcie a nie rzucacie tutaj smiesznymi madrosciami o których juz kazdy idiota wie... jak poczytacie dogłebniej to sie dowiecie ze przerzucenie sie na inna religie swiadomie ( nawet jak budda jest dla buddystów ich "jezusem")przyciąga szatana a nie pierdolcie farmazonów o kótrych nie macie pojecia - "a od kiedy to buddyzm,czyli sekta wyznajaca szatana ", mądrale od siedmiu bolesci prawdziwy buddyzm wywodzi sie z indii a istnieje równiez w tybecie a buddyzm chinski i japonski sa ze sie tak wyraze przeriobione aby im było dobrze, no ale co wy mozecie wiedziec..................

Gość tuytfruyht
i przedwszystkim nawet dziecko wie ze nie wierzy sie w to co pisza w necie albo gadaja w tv :O nie no mamy do czynienia z kims kto troche liznął na ten temat jeszcze czytajac o kims a pierdoli jakby wszytskie rozumy pozjadała :O załosc..........

Gość Ciekawska Poranna
Że niby co? Jeśli to było skierowane do mnie, to przecież mówiłam, że wiem bardzo mało na ten temat. Czyż nie? Poza tym, zapytałam tylko z ciekawości czy ktoś tutaj wyznaje Buddyzm. A tutaj od razu taka agresja, jejku.

Gość a od kiedy to
Myrevin-a jednak.Poza tym.Nie uwazales podczas czytania.Tam bylo o tym,ze do tego jego guru przychodzili ludzie zajmujacy sie tymi rzeczami.Wszystko to pochodzi od szatana,postaci realnej w ktora niestety wierzy coraz mniej chrzescijan.To jest jego zwyciestwo.