Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

student pedagogiki

Jeśli potrzebujesz pomocy,wsparcia duchowego - WEJDŹ!

Polecane posty

Witam, Jestem studentem pedagogiki w sumie dopiero pierwszy rok. Nie mam takiego doświadczenia jak inni ale chcę je nabierać i wiem że chcę pomagać ludziom. Interesuje się medycyną oraz psychologią kliniczną. Mam nadzieje że w przyszłości uda mi się zostać psychologiem. Jeśli jesteś samotna/samotny nie masz z kim pogadać o swoich problemach. Czujesz że brak Ci przyjaciół, bliskiej osoby której mogłabyś/mógłbyś się wyżalić to napisz do mnie! Postaram Ci doradzić, wesprzeć Cię duchowo. Na pewno żaden e-mail napisany do mnie nie zostanie pominięty. Odpowiem na wszystkie maile! Nie raz wystarczy po prostu rozmowa by poczuć się lepiej (dowodem tego jest topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4003842&start=60 Mój e-mail jest w mojej stopce ale podaje go również tu na forum : student_pedagogiki@o2.pl Nie musicie się podpisywać, nie musicie podawać nawet Waszego nicku na forum. Jeśli chcecie być anonimowi - OK! Proszę natomiast tytułować e-maile czego sprawa dotyczy. Serdecznie pozdrawiam, student pedagogiki :)

Dolce bez Gabbana - no chociaż jedna która zrozumiała intencje. Nie zamierzam nikogo krzywdzić a raczej chcę pomagać. Wczoraj w sumie dużo wypowiadałem się w wątku o samotności... tu na forum jest dużo osób samotnych którzy potrzebują po prostu zwykłej rozmowy. Nie nie zamierzam się w to bawić i nie zamierzam tego traktować jak zabawę. Każdego traktuje serio! Kto będzie chciał napisze - ja postaram się Go wysłuchać. Będę też wiedzieć jak radzą sobie z problemami - a w przyszłości na pewno mi to pomoże w zawodzie pedagoga/psychologia

Gość platonczna
ja mam doła z powodu zmian w mojim życiu i wiecznych błędow jakie mnie ciągną w doł bez końca :( majac rodzine nie mogę sobie pozwalac na nie ale ciągle mi coś umyka a konsekwencje tego bywaja kosztowne

e-mail : student_pedagogiki@o2.pl W tytule wiadomości proszę wpisać tylko słowo : porada Mam tak ustawione że tak zatytułowane wiadomości trafią do odpowiedniego folderu. Pozdrawiam

Gość platonczna
dzięki z gory napisze ale nie dzisiaj najpierw uporam sie z urzędem jak znajdę czas napiszę :)

szkoda_czasu tak jakoś wyszło :) ale po skończeniu pedagogiki chcę iść na psychologie. I wierzę że mi się uda spełnić marzenia! W końcu pedagogika i psychologia są trochę pokrewne.

Gość nnnnikt szczegolny
OO masakra!!!!!!!! chyba nie wiesz czego sie podjales!!!!!!!!! stwierdziles ze zadna wiadomosc nie zostanie pominieta...teraz pozostaje ci byc wiernym co napisales.... szybko dopadnie cie tzw. wypalenie zawodowe szczegolnie przez tych ktorzy pisza o pierdolach dotyczacych sexu i czekaja tylko zeby sie posmiac w takich kwestiach szybko sie zniechecisz ale zycze powodzenia... pewnie sama sie do ciebie niedlugo odezwe po porade heh pozdrawiam

nnnnikt szczegolny - Na początku się spytam dlaczego taki nick? ,, nnnnikt szczegolny '' - każdy jest inny, każdy jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju :). Ten nick nie budują u Ciebie wysokiej samooceny. Chcę spróbować, bo wiem ile jest na forum zagubionych i samotnych osób które nie raz nie mają nawet możliwości nikomu się zwierzyć. Jeśli będę potrafił to pomogę każdemu kto do mnie napiszę na tyle na ile będę mógł... postaram się dodać otuchy choć wiem że nie będzie to łatwe. Będę się starał - żadna wiadomość wysłana na maila nie zostanie pominięta. Wypalenie zawodowe? hmm nie pracuje jeszcze w zawodzie ale w przyszłości zależy mi żeby pracować w zawodzie...mam nadzieje że mi się uda. Łatwo jest wyczuć osoby które żartują i te które naprawdę mają problem. A jeśli chodzi o poradę - pisz!

Moim zdaniem postawiłes sprawę jasno i rzeczowo, możesz pomóc niejednej osobie, a przy okazji nabedziesz doswiadczenia zawodowego. uwazam, ze jest wszystko ok.

Autora pozdrawiam słynnym już dzisiaj, pozdrowieniem irańskich Mudżahedinów, WSNR.🖐️

szkoda_czasu w sumie na razie ogólna : ale mam do wyboru opieka i wychowanie, praca socjalna.... wiem że są dużo ciekawsze ale u mnie akurat są takie, jak się da to pójdę na dwie :) Galantynka - tak o to mi chodzi właśnie. Chciałbym być w przyszłości psychologiem (pedagogika też jest fajna :) i dzięki temu nabiorę trochę rozpoznania w tym wszystkim. Właśnie to jest coś na zasadzie wolontariatu psychologicznego tylko że jestem osobą bez wiedzy psychologa... A Ty co studiujesz tak z ciekawości spytam? :) Myrevin - a ja nie słyszałem tego pozdrowienia :) ale nawzajem! Pozdrawiam serdecznie

Ja? Nic nie studiuję, nic nie studiowałam, i nic nie będe chyba studiowała bo mam 52 lata . Takze moje wykształcenie jest raczej zakończone na kwitku maturalnym sprzed prawie 35 lat . Studiuję za to w szkole zycia, która niezłe ma wymagania...

Koniecznie w TEMACIE WIADOMOŚCI - wpisać słowo porada Nie daję 100% że inne wiadomości dostaną odpowiedź - bo mogą być przekierowane do innego folderu. Będę starał się szukać każdej :) Pozdrawiam Zostaje do około 3.00 więc możecie śmiało pisać!

Chyba trafiłeś w 10. Większość osób , które tu przebywają , mają przeróżne problemy , a samotność w pojedynkę czy we dwójkę ma taki sam wydźwięk.Dobrze,że się pojawiłeś i dobrze, że jest takie forum, które odrywa ,niektórych od ich samotności. Pozdrawiam .

jolkaza - Witaj :), Wiesz może nie pomogę wszystkim w ogóle nie wiem czy pomogę - ale mimo wszystko chcę tym wszystkim ludziom dać chociaż trochę wsparcia w miarę możliwości swojego czasu. Może oni dzięki temu poczują się lepiej dam im trochę nadziei na lepsze jutro. Mnie to nic nie kosztuję a nóż widelec może komuś pomogę. I to da mi największą satysfakcję a tu na forum jest dużo ludzi samotnych o różnych problemach (przez te niespełna 2 dni przekonałem się dostając może nie oszałamiającą ilość e-maili bo 5 ale widać w nich było ile ludzi i jakie mają problemy - oczywiście wszyscy dostali odpowiedź, dosyć wyczerpującą bo nie odpisuję na odczep się inaczej nie byłoby tego wątku. Cieszę się że ludzie też podchodzą poważnie do sprawy. Pozdrawiam