Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikolokolo

KULAWKI ! Gdzie mogę kupić ???

Polecane posty

Gość pikolokolo

Błąkam się po forach ślubnych i nikt mi nie moze pomóc:-( Poszukuje kulawek slubnych. To takie dwa kieliszki bez nóżek połączone łańcuszkiem. Chodzi o to że para młoda musi wypić toast do dna bo nie może odstawić (brak nóżek) i wódka się rozleje. Pomocy!!!!!

Gość googlemaniaczka
Trochę chęci a wszystko można znaleźć :-) http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23657066,__Cala_Polska_Slub_i_wesele___Uslugi__inne,608-267.html

a po jakiego grzyba tka sobie komlikowac sprawe jakimiś 'kulawkami'? matko, my mieliśmy zywkle kieliszki szampanowki zwiazane ladna wstazka, wypilismy, rzucilismy i zapomnielismy, wielkie mecyje ;)

Gość Oczy uroczne
Sękata się nie trzyma odpowiedzi na pytania tylko feruje wyroki ;-). I to na każdym topicu.

heh:-) Powiadają że młodzież powinna wrócić do tradycji... ale żeby aż średniowiecze ?;-D

jakie 'wyroki'?? to co, już swojego zdania mieć nie można? Zapytałam grzecznie po co sobie tka komplikowac życie, a tu od razu jakieś krzyki że sękata to, sekata tamto.

ej ale jaka cena na indywidualne zamówienie od 200zł :( wiecie co ślubne pierdółki to jednak dobry interes !!! każdy ma to co chcę ;) ;)

Gość Oczy uroczne
To odpowiedz na pytanie zadane w topicu, a nie się zaraz oburzasz po co coś takiego. Może komuś się to po prostu podoba. O wyrocznio sękata :-(.

skoro ten ktoś (autor) widzi, że nie ma chętnych do odpowiedzi na takie nieco dziwaczne pytanie, to znaczy, że może ten pomysl nie jest tak do końca dobry? Po co sobie głowę zamęczac takimi pierdółami, ten teopik zabrzmiał conajmniej desperacko a autorka najwidoczniej szuka czegos, czeog niema. Stąd mój 'wyrok'.

sekata, nie tlumacz - to ten gatunek ludzi, ktorzy widza napastnika w kazdym, kto ma inne zdanie ;)

Gość pikolokolo
"Zapytałam grzecznie po co sobie tka komplikowac życie" - po to by dać komuś na prezent ślubny! Chyba mogę zrobić takowy, prawda? "sposob na bycie ORYGINALNYM i LEPSZYM, NIZ SASIADKA" - żałosne. Dzięki Googlemaniaczka!!!! Szukałam czegoś no, moze tańszego, ale jest nad czym się zastanawiać:-))))))))) Jeszcze raz dzięki.

Gość Oczy uroczne
skoro ten ktoś (autor) widzi, że nie ma chętnych do odpowiedzi ty byłaś sękata chętna do odpowiedzi, zresztą jak zawsze, tylko troche nie wyszło. nie odpowiedziałas na pytanie skoro ten ktoś (autor) widzi, że nie ma chętnych do odpowiedzi na takie nieco dziwaczne pytanie, to znaczy, że może ten pomysl nie jest tak do końca dobry? Faktycznie, większość ma zawsze rację. Zadziwiajaca logika sękatej- jej się nie spodobało to znaczy, że pomysł jest do końca zły.

Gość Raona
nie kumam sekata, nie tlumacz - to ten gatunek ludzi, ktorzy widza napastnika w kazdym, kto ma inne zdanie To chyba definicja sękatej ;-)

Gość pikolokolo
" skoro ten ktoś (autor) widzi, że nie ma chętnych do odpowiedzi na takie nieco dziwaczne pytanie" - dziwaczne??? Może dla tych co nie mają pojęcia co to jest kulawka:-) I proszę mi wierzyć, jest Pani w mniejszości. Trochę historii i tradycji nie zawadzi. Pozdrawiam.

"23.02.2009] 22:34 pikolokolo Błąkam się po forach ślubnych i nikt mi nie moze pomóc " to ja jestem w mniejszości ? błagam :D

Gość Oczy uroczne
pikolokolo życze żebyś znalazła- moze w galeriach rękodzieła artystycznego ktoś wyrabia takie kieliszki?

Gość Oczy uroczne
A sękata jest w większości i się tym szczyci.

nie sekatej, tylko tego gatunku. przeciez napisalem wyraznie. gdyby mi chodzilo o sekata, to bym napisal, prawda?

Gość pikolokolo
->Oczy uroczne - dzięki, już znalazłam:-) pierwsza odp na mój post:-) ->Sękata - jest różnica między tym, że ludzie nie potrafią mi pomóc ponieważ mało jest kulawek w sieci a tymi co nie mają pojęcia co to w ogóle jest kulawka:-)

jezu, odczepcie się ode mnie! fakt, NIE SPOTKAŁAM się wczesniej z czymś tkaim jak te kulawki czy jak to tam nazywacie. MOJE PRAWO. Tak czy siak chyba nie spotkało się z tmy wilele innych osób, skoro nie ma jakoś za wiele przykładów na coś tkaieog w internecie. Jeśli się to komus podoba - ok, jego sprawa, niech szuka. p.s. może trochę więcej dystansu do siebie, ludzie?

pikolokolo - prawdopodobnie jesli czegoś nie ma w internecie mozliwe, ż enie ma też zabardzo w rzeczywistości, jesli ludzie mieli by pojęcie co to jets to powiedzieli by, gdzie tego szukać. Tak na logikę biorąc.

Gość keks25
Jest też coś takiego jak Wikipedia Sękata, czasami warto zajrzeć:-) Nawet 1% podatku tam można oddać.

Gość Oczy uroczne
nie sekatej, tylko tego gatunku. przeciez napisalem wyraznie. gdyby mi chodzilo o sekata, to bym napisal, prawda? chyba faktycznie nie kumasz. trafny nick. jezu, odczepcie się ode mnie! fakt, NIE SPOTKAŁAM się wczesniej z czymś tkaim jak te kulawki czy jak to tam nazywacie. MOJE PRAWO. Tak czy siak chyba nie spotkało się z tmy wilele innych osób, skoro nie ma jakoś za wiele przykładów na coś tkaieog w internecie. Jeśli się to komus podoba - ok, jego sprawa, niech szuka. o widzisz już coś zrozumiałaś, piszesz zupełnie inaczej niż w pierwszym poscie w którym gotowa byłaś rzucic sie na autorkę topicu ;-)

dobra a powiedzcie te kulawki - bo ja tez pierwszy raz się z czymś takim spotkałam i z ciekawości pytam to jest spotykane w jakimś rejonie naszego kraju jakoś tak częściej czy po prostu było wszędzie a zwykłe kieliszki wyparły kulawki ??

Gość Oczy uroczne
Sękatej zyczymy dystansu do siebie oraz poznawania nowych tradycji weselnych :-). I dystansu też :-).

ja tez sie z tymi kulawkami nie spotkalam i gdyby ktos mi powiedzial zebym kupila cos takiego na swoje wesele to bym go wysmiala bo mam na co kase wydawac. ale jesli autorka chce dac w prezencie to ok. widzialam takie we wroclawiu w galerii w sklepie z tych co to zastawy maja wszelkie swieczniki itd...