Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacaaaa_20

pierwsze objawy ciazy

Polecane posty

Gość niewiedzacaaaa_20

z chlopakiem nie stosujemy zadnych srodkow antykoncepcyjnych, tylko seks przerywany. jakie sa pierwsze objawy ciazy?? z rana obudzilam sie z okropnym bolem brzucha i tak caly dzien pobolewa. dostalam biegunki. powiedzicie kiedy i jakie mialyscie najwczesniejsze objawy ciazy

Gość niewiedzacaaaa_20
no tak. nikt nigdy na tym forum nie byl wciazy....to skad mam sie dowiedziec? bo przeciez mamy sie nie zapytam;/

Gość JAK MOZNA byc tak nieodpowiedz
ialnym? rozumiem ze chcesz byc w ciazy? :o

Gość Boze.........................
Wpisz w "Szukaj" ten temat a wyskoczy ci setki takich topikow jak twoj i wszystkiego sie dowiesz :O tu juz nikt nie ma ochoty odpowiadac po raz tysieczny na te same pytania. Najpierw trzeba poszukac w wyszukiwarce a nie znow zasmiecac forum !

Gość JAK MOZNA byc tak nieodpowiedz
przepraszam za pierwszą reakcję, ale naprawde dziewczyno, lepiej zacznij uwazac, jezeli nie powinnas byc jeszcze mamą, wszystkiego dobrego

o nie!!!!!! Znowu to samo. Pomijając fakt, że objawy ciąży są oczywiste, a występują różnie u różnych kobiet to ten temat był poruszany już setki razy!!

Jak masz biegunkę, to oczywistym jest, że boli Cię brzuch. Kiedy powinnaś mieć @? Jak jesteś już po terminie, to zrób test. Jeżeli nie chcesz zostać jeszcze mamą, to radzę zacząć się zabezpieczać, bo stosunek przerywany, to marne zabezpieczenie. Pierwszym objawem ciąży jest brak miesiączki. Kolejne pojawiają się ok 6-7 tygodnia ciąży, czyli co najmniej 2 tygodnie po terminie miesiączki.

Gość PePe17
Witam Bardzo was proszę o pomoc... Ja i moja dziewczyna mamy kolejno 17 i 16 lat, jesteśmy ze sobą już ponad rok i od pewnego czasu urozmaiciliśmy swoje zbliżenia... nie doszło jeszcze do stosunku ale pieściliśmy się nawzajem i doszło do dotknięcia moim penisem jej pochwy... na moim penisie była mała ilość śluzu przed spermowego (nie wiem jak się to nazywa ale wiem że tam też znajdują się plemniki lecz w mniejszej ilości)i obawiamy się że może przez to wpaść w ciążę bo naczytała się na innych forach że w taki sposób też jest pewne zagrożenie wpadki. Moja dziewczyna bardzo się martwi i denerwuje i też przez to dochodzi do mdłości... od czasu pieszczot do dziś minęły jakieś 4 dni... bardzo proszę o pomoc czy jest się czymś przejmować...? wiem że stwierdzicie że jesteśmy nieodpowiedzialni i nie pomyśleliśmy o konsekwencjach naszych czynów ale teraz jest już po fakcie i bardzo was proszę o pomoc.....

Gość Kafeteriaka252
Od dotykania się w ciążę nie zachodzi;) wszystko zależy, czy dziewczyna miała dni płodne, czy ma tez regularne cykle, czy duża ilość spermy znalazła się w pochwie itd... Zrobienie sobie dziecka to nie tak hop siup i już;) pozdrawiam;)