Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATKA GAGATKA

rozkład dnia waszych niemowlaków 3 miesiace

Polecane posty

Gość MATKA GAGATKA

cześć mamy, jestem ciekawa czy wasze niemowlaki w wieku okolo 3 miesiecy mają już ustalony rytm dnia? mojemu chyba powoli sie ksztaltuje a wyglada to mniej wiecej tak: budzi sie kolo 6 je spi do okolo 8.30 je bawi sie do 9.30 i znowu mala drzemka okolo 40 min potem je okolo 11 pozniej spacer (wtedy spi) albo jak siedzimy w domu to lezy w lezaczku i sie bawi, czasem zamarudzi i go ponosze, tak do okolo 13-14 je- wtedy zasypaia i spi do 16-17 je i nie spi do 19.30 - wtedy go kapie i znowu je :) i od okolo 20 troche sie bawi, marudzi i miedzy 21 a 22 usypia. a jak to jest u was?

Gość MATKA GAGATKA
up

Gość MATKA GAGATKA
żadna mama nie napisze? :)

moja cora: okolo7-7.30 pobudka, karmienie, przewijanie, przebieranie, ok.9 - drzemka, 10 - 11.30 - bawimy sie, troche lezy na macie, 11.30 - karmienie, potem w zaleznosci od pogody spacer lub tez ktos nas odwiedza, miedzyczasie herbatka, 14.00 - karmienie, czasem po karmieniu zasnie na godzinke 17.00 - karmienie, bawimy sie, lub tez tata sie bawi z nia, 20.00 - kapiel, karmienie 21.00 - o tej porze mala juz spi, do 7.00 - 7.30

ten rytm ma praktycznie od urodzenia, z tym ze jak byla mlodsza to mniej spala :P teraz juz wie co dobre i czesciej zasypia w dzien:D

Gość eeeeeeeeeeeeerrwrwer
6.00 bachor drze morde, wkładam zatyczki i spie dalej 7.00 przestaje ryczec ja s[oe dalej 9.00 bobo wstaje z lozka i pelznie do kibla sie umyc, ja sie przeciagam na lozku 10.00 smarkacz pelznie do kuchni i wyjada rozsypane platki z podlogi, ja wstaje i ide do lazienki 11.00 zmienia pieluchy bo mu gowno ponogawce cieknie, ja zjadam sniadanko

Gość MATKA GAGATKA
nivea a na czym polega twoja zabawa z dzieckiem? :) pytam bo ja to troche pogadam do niego, troche grzechotką mu pomacham ale nie mam za bardzo pomysłu co wiecej moze zainteresowac takiego malucha :)