Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhghghghghghghg

BŁAFAM POMÓZCIE PROSZE

Polecane posty

Gość hhhhghghghghghghg

Błagam pomozcie :(:( Mam cykle 32 dniowe. W 22 dniu cyklu kochalam sie bez zabezpieczenia ale moj chlopak nie skonczył we mnie. Byłam juz raczej po owulacji. Po tym stosunku codziennie rano mierzylam temperature i nigdy nie przekraczała 36.7. Dzisiaj powinnam dostac okres gdy zmierzylam temperature wynosila 36.6. okresu jeszcze nie mam :(:(:( czy mozliwe ze jestem w ciazy :((??

Gość hhhhghghghghghghg
up

Gość olga1005
Skąd możemy to wiedzieć ? Prawdopodobieństwo jest zawsze. Nie odbieraj tego jako chamskie pytanie, ale tak trudno kupić prezerwatywy ?

Gość hhhhghghghghghghg
nie eh poprostu sie strasznie martwie

Właśnie... one nie kosztują majątek.. chyba że tak wam się chciało że MUSIELIŚCIE... Jakoś jak mi i chłopakowi się baaaardzo chce to i tak się powstrzymamy jak nie mamy zabezpieczenia... Po owulacji.... małe szanse.. Ale i tak ten płyn z penisa ma plemniki, więc możliwość jest.

Gość olga1005
Po prostu miejcie zawsze w zapasie choćby jedną. Później są niepotrzebne nerwy.

A powodem spóźniania się okresu jest szczególnie STRES, nie nakręcaj się i sie stresuj :) inne powody: choroby (choćby nawet grypa), antybiotyki, długa podróź, zmiana klimatu, zmęczenie/przemęczenie (zbyt duzy wysiłek fizyczny lub niedosypianie).