*campini* 0 Napisano Luty 24, 2009 czy któraś z was borykała się z zapaleniem gruczołu bartolina?? ja w 2006 miałam łyżeczkowanie lewego bartka. w tej chwili blizna już praktycznie nie jest widoczna i nie wyczuwalna. problem chyba pojawił się z drugiej strony.:o kilka dni temu podczas podmywania wyczułam palpacyjnie zmianę po prawej stronie. myślę ze to właśnie bartek się powiększył:o czy któraś z was borykała się z tym, problemem?? czy po wycięciu jednego bartka po jakimś czasie pojawiał się problem z drugim?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Luty 24, 2009 proszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Luty 24, 2009 kurcze zadna nie miała problemów z bartolinem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Onada Napisano Kwiecień 7, 2009 Ja mam tez ten problem!! Wlasnie po raz trzeci przez to jestem na antybiotyku... Tragizm! Najgorsze w tym jest to, ze nie ma sie na to wplywu! dbasz o higiene a to i tak nie pomaga! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach