Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princessaa

m atko jaka jestem wk....na .mam nadzieje ze do wrzesnia dlugo bedzie czas plyna

Polecane posty

Gość prisssssiillla
princessa - a gdzie pracuje twój narzeczony, dobrze zrozumialam ze razem pracujecie? Wiesz moze tez mial zły dzien? Ja uwazam, że nie trzeba od razu odwolywac ślubu no bez przesady jak sie jest z kims kilka lat, to nie łatwo jest a nawet nie chce sie zrywac slubu itd. tylko dlatego ze narzeczony okazal sie leniem. Lenia z niego napewno nei wpędzi bo to juz jest pewien typ czlowieka, przyzwyczajonego do wygód i wszystkiego pod nosem, ale zawsze mozna iśc na kompromis, jak razem sie zamieszka to zobaczy ze o swoje samemu trzeba sie troszczyc i jzu nei bedzie mamusi tylko on i ona i mam nadzieje ze facet zrozumie ze nie jest księciem tylko wezmie sie do roboty, a najlepiej tak jak mówie isc na kompromis czyli np. w sobote z rana przy porannej kawie powiedziec " no dobra dzis dzien porządków ja wszedzie scieram kurze i biore sie za obiad a ty odkurz i pomyj podlogi, no chyba ze ty chcesz ugotowac obiad to wtedy ja umyje podłogi" i tyle krótko dać mu wybór co chce robic, to nei bedxzie czuł ze nim dyrygujesz tylko zobaczy ze dajesz mu wybór ale ze musi ci pomagac

nie nie slubu w zyciu bym nie odwolala. nawet by mi taka mysl przez glowe nie przeszla. bo on jest sensem calego zycia. faktycznie mialam gorszy dzien od rana i moz eoczekiwalam jakiegos wsparcia a tu... ale zdarza sie. nie zaluje ze napisalam bo dzieki temu doczytalam sie ciekawych rad jak sobie z facetami radzic aby robili co nalezy i przy tym czuli sie potrzebni i nie przytloczeni tymi obowiazkami :-)