Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gitarrra

zawsze szczerze

Polecane posty

Gość gitarrra

ze szczerym pogadałabym ;) jesteś tu?

Gość gitarrra
może na maila?

Gość gitarrra
właściwie nie przypominam sobie osoby na kafe z ostatnich kilku lat , z której opiniami byłabym tak zgodna jak z Twoimi. Ciekawi mnie skąd czerpiesz swoją życiową wiedzę i przenikliwość w rozumieniu problemów natury ludzkiej ;)

Ciekawi mnie skąd czerpiesz swoją życiową wiedzę i przenikliwość w rozumieniu problemów natury ludzkiej no coz, to forum dyskusyjne, wiec jesli chcesz mozemy rozmawiac hmm...na przyklad o ciekawych ksiazkach ;-)

Gość gitarrra
szczery, coś kręcisz :D:D:D ale wiedz, że doceniam Twój wkład w naprawę świata :)

szczery, coś kręcisz ale wiedz, że doceniam Twój wkład w naprawę świata absolutnie nie krece, powinnas byla zauwazyc, ze rozmawiam tu bardzo chetnie na wiele tematow, a przyznasz chyba, ze ksiazki sa zrodlem wiedzy :-)

Gość gitarrra
to listę lektur proszę ;)

podobno chcialas rozmawiac, zaczynaj :-) bo chyba kwestia "czerpania zyciowej wiedzy" jest jakby troche zbyt oczywista :-)

Gość gitarrra
mla-mla , ja nie taka strachliwa! :D musiałam popracować chwile , czasem trzeba popracować w przerwach od kafeterii ;)

Słucham? Proszę mnie nie zaczepiać. Chciałam być tylko cichym obserwatorem ;)

Gość lolooo
to ja zaczne rozmowe :D kobiety nie myślą logicznie i mnie to zaczyna powoli irytować. 3/4 nie widzi nic poza ubiorem swoim i kolezanek. Pustostany...

Gość gitarrra
Mla, obserwatorem to każdy by chciał być, a wymyślać to nie ma komu! :D:classic_cool:

Gość gitarrra
loloo: kobiety nie myślą logicznie i mnie to zaczyna powoli irytować. 3/4 nie widzi nic poza ubiorem swoim i kolezanek. Pustostany... człowieku z kim Ty się zadajesz? :O

No, no.. sie wie :P Co do logicznego myślenia faktycznie prawda. Nie raz nad tym ubolewałam, nie tylko na tym forum.

Gość lolooo
panikary, plotkary, intrygantki, cwaniary, itp itd. Większość kobiet gra w gre ze swoim chłopakiem. Najpierw zaczepiają, lekko, ostrożnie, gdy ten nie reaguje to nasilają swoją intryge, a gdy mleko sie juz rozleje to okrecają kota ogonem i próbują wyszukać jakis bredni na zupełnie inny temat, zeby tylko wyrównac sobie pozycje 1:1. Załosne. kurde musze wyprostowac moją girl, bo mnie juz powoli wkurzac zaczyna.

a ja bym powtórzyła prośbę o spis lektur :) zawsze szczery...może jeden tytuł dobry na apatię, taki pobudzający do działania. pytam bo chce coś sprawdzonego bo ostatnio trafiam na bardzo słabe książki z tej tematyki. czytujesz takowe? niestety zaczynam psychicznie podgniwać na bezrobociu.

dobra, rzucam jeden tytul: gry i zabawy malzenskie i pozamalzenskie lekko, przyjemnie i calkiem do rzeczy napisany dialog

Gość lolooo
zachowania ludzkie sa w pewnych sytuacjach bardzo podobne, wiec generalizacja jest jaknajbardziej na miejscu.

może jeden tytuł dobry na apatię ale na apatie to tytulow dobrych nie znam, kazdy musi znac swoj sposob na ten stan