Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hatamata

doradzcie, pocieszcie, nie wiem,moze jakas rada?

Polecane posty

Gość hatamata

rozmawiam od tygodnia z kims poznanym z netu, wiemy jak wyglądamy ze zdjęć.zaczęło nam na sobie strasznie zależec.no właśnie i czy to nie jest dziwne? ze tak po tygodniu? ze ja czuje jakies dziwne bicie serca jak czytam jego wiadomości. a co jesli przyjdzie wielkie rozczarowanie w momencie spotkania?

Gość hatamata
plisss

bardzo mozliwe ze tak wlasnie bedzie pozatym nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie, zdjecia mozna przeslac rozne.. ja bym sie w cos takiego nigdy nie pakowala

Gość hatamata
ale przeciez nie wszyscy sciemniają

nie wszyscy, ale skad mozesz wiedziec ze wlasnie on nie jest tym sciemniaczem?

Gość hatamata
tzn ze mam z góry załozyc ze jednak sciemnia?

Gość autorko droga ja tez tak
miałam:):):)

Gość hatamata
i co się stało?

to nie zalezy ode mnie, rob jak uwazasz.. ja ci powiedzialam co o tym mysle, decyzja nalezy do ciebie

Gość ej lady loveee
zerwalas z chlopakiem???

Gość hatamata
ale to nie jest takie proste.sciemniacze sa i w realu niestety,tak naprawde nigdy nie wiadomo na jakiego czlowieka sie trafi

cóż:) napisze tak-poznałam go przypadkiem, nie szukałam nokogo:) tydzien i normalnie serce mi bilo szybciej jak do mnie pisał:) ja jestem bardzo wymagajaca dco do faceta, on do do kobiet, byłismy dlugo sami bo nikt nie umial sprostac naszym wymaganiom:) no i...my swoim sprostalismy;) jestesmy razem juz pol roku, to moj ideał pod kazdym wzgledem;) czasem warto uwierzyc w CUDA!:)

Nie słuchaj tej pani. Leć na spotkanie i badz pozytywnie nastawiona. Kupe ludzi w ten sposób zawiera różne przyjaźnie itp.

Gość hatamata
wlasnie ta sytuacja jest podobna, tylko strasznie boje sie rozczarowania, ze to wszystko to tylko jakaś złuda i że zakonczy sie popierwszym spotkaniu. moze okarze si.e, że mnie oszukiwał, albo nie wiem sama

Gość ej lady loveee
bo usunelas wasze wspolne zdjecie. czyzby w koncu cie wkurzylo ze sie tak z niego nabijaja?a mowilas,ze masz to w nosie.

wiesz, ja tez tak myslalam;) szłam na spotkanie z sercem w gardle, z bijącym sercem i mowilam sobie,ze najwyzej pogadamy i sie rozejdziemy kazde w swoja strone:) bałam sie jednak i tak rozczarowania, ale sie nie rozczarowałam;) jak go tylko zobaczyłam czułam,ze to jest to;) wystarczylo,ze powiedział "hej" a ja juz wiedziałam...;) Tego i Tobie zycze;)

ciuu wszyscy mnie o to pytaja :) lubie zmiany :) tamte zdjecie juz mi sie znudzilo, czekam na nastepne

Gość hatamata
dziekuje. tylko strasznie sie boje,naprawde:( musze sobie wmawiac, że najwyzej faktycznie rozejdziemy się i moze wiecej nie zobaczymy. bo ja nie wierze w cuda, nie ma tak w zyciu:(

Gość ej lady loveee
powiem ci tak od serca, bo na poczatku uwazalam,ze jestes brzydka dziewczyna, taka ze wsi, tak wygladasz na tych zdjeciach z wesela a na innych,ktore widzialam bardzo ladna z ciebie dziewczyna, zmien prosze ta fotke..pozdrawiam i zycze szczescia w plodzeniu dzidziusia :)

kobieto! ja mam 24 lata! kilka fatalnych zwiazków na koncie i tez nie wierzylam w cuda! a tu takie zaskoczenie, do dzis sie nie umiem oswoic,ze mam kogos takiego:)

Szukasz dziur... Spotkaj się z Nim i przekonaj jaki jest, a nie gdybasz. Gdybanie wprowadza niepotrzebny zamęt i wątpliwości;) Najlepsze są szybkie i spontaniczne decyzje.

Szczerze, jakie wy jesteście debilki xD P co tak przeżywać... nie miałyście nigdy chłopaka? Ile autorko masz lat?

Gość hatamata
ojj sam jestes debil. uczucia to uczucia, nic sie na nie nie poradzi, niezaleznie od wieku.ps.tez mam 24

Gość hatamata
ehh i co tu zrobic

ja już po 3 dniach na gg na punkcie mojego tż miałam bzika ;) zdarza się :D najlepsza rada to jak najszybciej się spotkać, albo zaiskrzy albo będzie dobry znajomy.

Gość hatamata
ojej,juz myslalam ze tylko ja tak dziwnie mam. i to w tym wieku.zeby oszalec dla nieznajmoego,to straszne