Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hello from Poland

szukam dziewczyny, z którą mogłabym się zaprzyjaźnić

Polecane posty

Ale jednak jakis, to mam na mysli ;) Chyba na pewno wazniejsza od spotkania fizycznego jest rozmowa, a sa ludzie, ktorym pisanie przychodzi latwiej niz mowienie [plaga naszych czasow, ale tez cecha charakteru], wiec czemu nie przez internet?

mialam kiedys przyjaciolke przez internet, byla najwspanialsz ajaka mialam chodz nigdy sie nie widzialysmy rozmawialo mi sie z nia cudownie , byla druga mna, kochalam ja jak siostre, niestety z przyczyn takich a nie innych juz nie mamy kontaktu, ale to nie bylo z naszej woli.

Gość hello from Poland
usyless przecież to nie polega na tym "od teraz jesteś moją przyjaciółką" :D :D ale przecież trzeba jakoś się zaprzyjaźnić a jak to zrobić inaczej nie spotykając się? ew. internet ale ja jednak wolałąbym kogoś "na żywo" ;)

wiem ze to nie na tym polega, ale ja np. szybko potrafię zauważyć podobienstwa charakteru tylko po charakterze pisma. Moze to dziwne. ale ja czuje jak z kims sie dobrze dogaduje, moze niestety dlatego bo zdarza sie mi to nieslychanie rzadko :(

Gość pytanie na dzis
Ok jesli ktos chce napisac to podaje numer gadu 15741487

dobra lece spac, jutro napewno sie tu odezwę, dobranoc wam

Gość Fire Fox
a ja nie dosc ze jestem samotny to jestem sam i tak jest od zawsze niech to szlag cholerne zycie :(

Gość hello from Poland
Ulysses dobra lece spac, jutro napewno sie tu odezwę, dobranoc wam pa :) ja również postaram się jutro tu zajrzeć :)

Fire Fox, podobna sytuacje z tym że ja nie jestem sama, ale samotna owszem, ale cóż może tak ma być. A w ogóle czemu jesteś sam ?

Gość oficjalny członek szef
napiszcie proszę na ten nr gg 7960446 tekst "Jestem oddanym oficjalnym fanem i członkiem" możecie troszkę zmodyfikować chodzi o mały eksperyment moja kolezanka jest dziś gwiazdą i potrzebuje jej zalatwic fanów to jak? pomożecie??

Gość bo to tylko ja
Podpisuje się pod tym topikiem bo mi brakuje takiej prawdziwej przyjaciółki.

Gość bo to tylko ja
Halo

Gość mnich90
ja jestem z Żukowa kolo Gdańska i ja mam problem poniewaz chyba sie Jej podobam ale jak probuje do Niej zagadac na naszej-klasie lub gg to nie Odpisuje no i niewiem co mam o tym myslec

Gość ritowska
rozumiem co czujesz choc mamy troche inne życie to i tak wiem co tobie doskwiera .Jak będziesz chciała nawiązać kontakt to daj znać na tym forum.

Gość ritowska
lub odp.meila,pozdrawiam

Gość niki6995
ja jestem z gdyni i moge sie zaprzyjaźnić... mój mail : nika_6001@wp.pl