Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Dzisiaj do mnie moja dziew. - PONIZASZ MNIE..... o co chodzi??????

Polecane posty

Cześć, obecnie dysponuję chwilą czasu więc napiszę temat... Potrzebuję kobiecego spojrzenia na problem... Sytuacja dzisiaj z rana. Wstajemy do łazienki, ja wchodzę a tam brudno. Wołam więc ją i pytam - \"CO TO JEST\". ona: że o co chodzi Ja na to, że jest brud i dlaczego tak jest? Ona, że nie wie, ale po południu przyjdzie sprzątaczka i wymiecie Wtedy zirytowałem się. Sprzątaczka oczywiście przyjdzie, ale PO POŁUDNIU, a brud jest teraz. Powiedziałem, że ma to pozmiatać, bo korona jej z głowy nie spadnie. Rączek sobie nie zniszczy. Denerwuje mnie takie podejście - że nie tknę się MOPa, bo przyjdzie sprzątaczka i tak. Tak może pomyśleć facet ale kobiecie to nie przystoi Teraz ona do mnie pisze przez GADUGadu, że ją poniżyłem i że ma do mnie żal............

Gość nie dziwię się....
KAZAŁEŚ jej posprzątasć, a nie zapytałeś, CZY MOGŁABY to zrobić...

Gość zxczczcxc
no i ma dziewczyna racje , gdzie to jest napisane ze to my mamy dbać o pożadek? A faceci to niby co? Tobie też by ręka nie odpadła gdybyś się zlapał za mopa.

dokladnie tak a tobie co korona z glowy spadnie rece Ci do tylka nie przyrosly rpzeszkadza Ci to prosze sobie posprzatac co ona jest jakas twoja sluzaca?

Gość ppppppppppppppppp
a dlaczego Ty szanownie nie chciałeś chwycić tego mopa i posprzatać? Przecież korona Ci z głowy by nie spadła?

Gość zxczczcxc
no to skoro TWOj to w nim sprzątaj. współczuje dziewczynie ze jest z kims takim jak Ty. Naprawde szczere wyrazy współczucia

Jest problem bo jak wchodzę do łazienki to chcę mieć w niej czysto i Ona dobrze o tym wie.... a skoro wie, tzn. że jej się NIE CHCIAŁO i tyle... więc nie żadne poniżanie tylko lenistwo

Gość zxczczcxc
to jak chcesz miec czyto to sprzataj a nie wysługuj sie kobieta. Ręce opadają męski szowinista

Gość NIE KARMCIE
TROLLA !!! :O

Gość ndytucjm
Chesz miec czyto w lazience i kto ma sprzatac jak nie ty skoro chcheszmiec czysto widocznie jej na tym nei zalezy! nie jest twoaj osobista sporzataczka

Gość ashsgdtedgcbnc
takie rzeczy trzeba ustalać i wspólnie dbac o porządek...alw wiem z doswiadczenia,że faceci myślą ze to jedynie rolaa kobiety.. ja jak wracam z roboty a mąż akórat ma wolne to i tak zamiast obiadu mam gary do zmywania i pretensje jak dzisij zemusiał zmyć gary bo nie miał wczym ugotowar ryzu...no i co ztego?

aha JESZCZE JEDNA kwestia... Tym razem tyczy się sprawy sexu i właśnie poniżania. Nie będę ukrywał, że często ze sobą uprawiamy sex bo ja jestem dla niej wielkim afrodyzjakiem i ona też mnie podnieca. Często lubię nad nią dominować np. związać i wsadzać do ust całe jądra, albo kazać lizać się po tyłku gdy jest związana. I CO???? to jej odpowiada!!! mówi, że uwielbia być dobrze zerżnięta Ma mega orgazmy gdy tak właśnie ją dominuję Tymczasem tutaj klepie coś o "poniżaniu". Ja tego nie pojmuję. Tam jej nie przeszkadza (wręcz lubi np. połykać całą sermę z twarzy) - A TUTAJ TAK To jakaś piramidalna bzdura PS nie chcę być wulgarny, ale musiałem opisać to realistycznie

Gość zxczczcxc
sprzatanie a sex to dwie różne sprawy i to jak sie zachowujesz w łózku nie znaczy ze tak samo masz sie zachowywac w życiu codziennym

Gość fdgvgaf
Niech sprząta ten, kto nabrudził.

Ale dlaczego dwie różne sprawy. To niepojęte. Powinna zachowywać się bardziej konsekwentnie Pewnie wiele z was też lubi być mocno i dobrze wychędożone przez mężów-chłopaków. Lubicie też być związane i poniżone w seksie przez mężczyznę, spuszczone na twarz albo zmuszone do włożenia sobie palca w tyłek Nie mówię tego złośliwie - po prostu stwierdzam fakt I również większość z was sprząta pierze i dba o swoich mężczyzn i TUTAJ TE DWIE SFERY się pokrywają - lubicie być poniżone w łóżku i nie gadacie o poniżeniu jak wykonujecie swoje obowiązki przy sprzątaniu A ona nie...

Gość zxczczcxc
weź sie chłopie palni w ten głupi łep ale tak pożadnie to moze zrozumiesz mamy XXI wiek a nie średniowiecze weż sie sam za sprzątanie jak ci to przeszkadza

Gość chyba mam glupie problemy
eh, kolego prowokatorze, 'ponizenie' w seksie, i ponizenie realne, to dwie rozne sprawy, baardzo odlegle. ale to za trudne dla Twojej malej glowki

Gość fdgvgaf
dartagnan imbecylu!! nabrudziłeś, to posprzątaj

Nie ukrywam także, że sfery w których się obracam to nie byle co. Nie mówię tego żeby się chwalić, zresztą większość was mnie zna. Po prostu stwierdzam fakt. ŻADEN - podkreślam żaden - z moich licznych znajomych (a są to lekarze medycyny, doktorzy, prawnicy, bankierzy) nie miał nigdy takiej sytuacji!! Ich małżonki zajmują się domem, chociaż większość z nich utrzymuje sprzątaczkę, ogrodnika itp. bo kto jest w stanie sam posprzątać 450m dom? i ogród 2500m? ALE MIMO TO żadna z ich kobiet nigdy nie powiedziała słówka jak musiała np nagle zadbać o zatkany odpływ rury (po prostu nasypać kreta) albo zmyć podłogę, odkurzyć bo było chwilowo brudno Ludzie z wyższych sfer mają czystość we krwi i nikt nie mówi o "poniżeniu"

Gość na całe życie
HAHAAAAHAHAHAHA O MATKO JAKI Z CIEBIE KRETYN JAKBY MI TAK POWEIDZIAL MOJ FACET JUZ BYM Z NIM BYLA SAM SE SPRZATAJ JAK JEST BRUD TY TEZ TAM MIESZKASZ PALANCIE

Gość katarzyna.be
Od razu widac ze facet... Debil jestes, wiesz?

Gość fdgvgaf
dartagnan, toż to mezalians, wziąc se laske z nizszej sfery, ktora nie ma czystosci we krwi..... O_O

Gość na całe życie
JUZ BYM Z NIM NIE BYLA :D mialo byc O BOZE JESTES CHORY PSYCHICZNIE CO TY WYGADUJESZ :O ZAL MI CIE

Muszę powiedzieć że straciła dużo w moich oczach po tej akcji dzisiaj... zastanowię się co z tym zrobić.

Gość 22nn
Dlaczego sam tego nie zrobiles,tylko kazalales lasce zamiatac;p ? Ale, ze ja ponizyles to troche przesadza ;]

Eee tam jedziecie po chłopaku... jak ona pobrudziła to czemu ma za nią sprzątać ?:/