Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkajsueje

czy mozliwe jest zajscie w ciąże miesiąc po porodzie???

Polecane posty

Gość karolinkajsueje

mama nadzieje ze nie:( ale wszystko na to wskazuje:(

miesiąc szybko Wam poszło :) nie przejmuj sie bedzie mała roznica wieku :)

ja znam babkę która urodziła jedno na początku roku drugie pod koniec ;) nie bliźniaki a rówieśnicy :)

Gość karolinkajsueje
bolą mnie piersi , nie mam jescze okresu i mam zgage , identycznie jak w poprzedniej ciąży, boje sie;(

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ups a nie za wcześnie na miłe chwile było? Miesiąc?

Gość moja siostra tak urodziła ...
chłopca 6 stycznia a córke w boże narodzenie ....umęczyła sie strasznie ale teraz oni mają po 12 lat i chodzą do jednej klasy ! nie ma tego złego ...🖐️

pomysl logicznie musiala bys uprawiac sex kilka dni po porodzie.objawow nie ma sie tak szybko.no chyba ze uprawialas wtedy to mozliwe.

W sumie każdy z Twoich objawów można obalić :).Najlepiej gdybyś zrobiła test Okres to żaden objaw póki co! On to może przyjść nawet parę miesięcy po porodzie! Tak jak u mnie...U mnie to były nawet lata! Ból piersi to może być nawał pokarmu jeśli karmisz lub stan zapalny itd. Zgaga może coś zjadłaś nie świeżego itd. Tak więc sama widzisz można gdybyac.Najlepiej zrób test

Gość zamiast gdybac wez rusz
tylek i zrob test!!

Gość karolinkajsueje
wlasnei nie karmie piersią i to mnie dziwi , testu boje sie zrobić , bo chyba sie zalamie.

Gość testu boje sie zrobic
co za debilny argument! To lepiej zasmiecac topik, steckac i gdybac, tak?

A będziesz bardziej ,,twarda" jak nie zrobisz? Kochana zbzikujesz od tej niewiadomej! Moje koleżanki nie karmiły piersią i dostały okres po paru mieisącach,ja sama dostałam dopiero po 2,5 roku! Lepiej zrobić test i mieć to za sobą.

Gość oczywiscie ze mozliwe
mam koleżankę co zaszła po 3 tygodniach :D a zorientowała się po 5 miesiącach dopiero ;), bo wczesniej wszelkie objawy składała na karb porodu i karmienia piersią

Te objawy nie muszą wcale wskazywać na ciążę, ja, chociaż bardzo rótko karmiłam piersią, bo tylko 2 tyg. to okres dostałam dopiero po 2 miesiącach od porodu, a zgaga może być po prostu przez jedzenie...

Gość karolina4444
Nie wiem czy ten test to dobry pomysł...Podobno po porodzie hcg utrzymuje się jeszcze w organizmie,więc test może wyjsc pozytywny przy braku ciąży.Najlepiej idź do lekarza.

Gość karolinkajsueje
dzieki dziewczyny , testu nie bede chyba robic bo tez mi znajoma lekarka powiedziala ze po porodzie jesczze moze wyjsc pozytywny , a lekarz dopiero 10 marca , cholera boje sie :(

NIE MA CO SIĘ BAĆ JEŻELI JUŻ SIĘ STAŁO TO TRUDNO TRZEBA WZIĄŻŚĆ SIĘ W GARŚĆ I DO PRZODU SAMA TO PRZERABIAŁAM TYLKO PO 5 MIESIĄCACH NA POCZĄTKU JEST CIĘŻKO ALE POTEM JUŻ JEST NIE ŻLE GŁOWA DO GÓRY(.)

Gość Pineska111
Witam! Może jeszcze ktoś zagląda na to forum... Mam taka nadzieję bo mam pytanie. Więc minęło ponad 2 miesiące po porodzie i obawiam się że znowu jestem w ciąży. Ale... Jeszcze mam plamienia takie trochę dziwne, 4 tygodnie po porodzie normalny połóg i już myślałam że koniec a tu po paru dniach znowu zaczęłam plamić i tak w kółko aż do teraz. Więc sama nie wiem co o tym myśleć... Do ginekologa już jestem umówiona na wizytę ale to dopiero za parę dni więc proszę o jakąś poradę...

Gość pragmatyczne podejście do życi
Normalne, po porodzie długo są jaja z cyklem

Gość o rany..
To jakieś jaja są czy co? Żebyś czuła objawy to musiałabyś być w tej ciąży przynajmniej tydzień... (chociaż to i tak wcześnie na objawy).. a to oznaczałoby, że niecałe 3 tygodnie po porodzie już się kochałaś.. Jakaś masakra... a o połogu słyszałaś?? Biedny organizm..

Gość autorka to widocznie
niewyżyta krowa rozpłodowa :D albo prowo ...

Gość gość
No to zależy kto jaki ma organizm.Ja się kochałam z chłopakiem tydzien po porodzie i nie narzekam:D

Gość gość
Moja koleżanka urodziła jednego synka pod koniec wrzesnia a drugiego na początku sierpnia następnego roku. Najpierew brala ślub cywilny z brzuchem pod nosem a pozniej kościelny również w zaawansowanej ciazy. Płakała, że nie mogla włożyć swojej wymarzonej sukni na żaden ze slubów. Muszę się zorientować, może już jest kolejne w drodze :D

Gość gość
A moja przyjaciółka to dopiero przypadek, byłysmy w ciąży w tym samym czasie, nasze porody w odstepie miesiaca - ona wcześniej. I po moim porodzie chyba 4 miesiące mówię jej idź do ginekologa bo ja karmiłam i miałam chyba drugą @ a ona nic. Poszła w końcu i musiałam jechać po nią bo zemdlała na klozetce - 4 miesiąc ciąży! Bliźniaczej. To co przeszła to zgroza