Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilona Ma Pytanie

Nie mam ochoty na seks, a mąż ma pretensje.

Polecane posty

Jestem prawie 4 miesiące po porodzie, ale nie mam ochoty na częsty seks z mężem, uprawiamy seks przeważnie raz w tygodniu. I tylko ze względu na męża, a nie z ochoty... :/ Nie karmię piersią, dziecko śpi całą noc, więc to nie przeszkadza. Co o tym myślicie, jakie Wy macie odczucia?

Gość jahaa
hmm..ja msyle ze too normalne jakis czas po porodzie tez nie mialam zbytniej ochoty na sex no ale niestety sie poswiecalam dla facta..mysle ze potrzebujesz troche czasu..porozmawiaj z mezem jesli jest wyrozumialy to to napewno zorzumie jak kocha to poczeka:):)

Gość marta30*
ja jestem już 9 lat po ślubie po porodzie 8 i tez nie mam ochoty na sex robie to dla rutyny

Gość betix
mialam podobnie tylko ze dziecko budzilo sie w nocy co 3h. z czasem ten stan mija no ale wiadomo juz nic nie bedzie takie jak kiedyc np do mnie ta wielka ochota na sex juz nie powrocila. ale maz jakos to rozumie -chyba sie przyzwyczail. nie ma pretensji. teraz po 2 latach od porodu kochamy sie np . raz w tygodniu czasem dwa razy a czasem raz na dwa tygodnie -roznie to bywa.

Wczoraj właśnie był taki temat w rozmowach w toku :) Uprawiać seks z przymusu ?-bez sensu! Nie uprawiać w cale albo b.b.b.rzadko -to facet pójdzie do kochanki.Taka prawda.

Cześć dziewczyny przypadkiem znalazłam wasze forum i nie wiecie jak się ucieszylam !! mam ten sam problem tylko z jedną różnicą - mam 24 lata, jestem 3 lata po ślubie i nie mam dzieci :)) a mimo to nie mam ochoty na seks. nie wiem co się zmieniło, kiedyś uwielbiałam to robić- , miałam przyjemnośc zakładając coś ładnego na wieczór dla męża, sama inicjowałam początek... a teraz? jestem taka zmęczona po pracy,że wieczorem padam, najchętniej wtuliłabym się w męża i zasnęła a on tego nie rozumie.ciągle ma do mnie pretensje,że to on musi pierwszy zaczynać, że nie chce mi się zakładać pończoch (schiza mojego męża), że chodzę w dresach czasem po domu bo on by chciał żebym zawsze była seksowanie ubrana... nie wiem co robić, kocham go bardzo ale ostatnio nie czuję żadnego popędu!!! pomóżcie...

Gość oj to masz problm -
jestem 11lat po porodzie a ostatnio oj maz powiedzial do mnie ze jak skoncze 40 (podobno wtedy kobietom chce sie jeszcze bardziej) to albo bede musiala przystopowac albo bede wdowa :-D bo go zajade;-) dodam ze jestesmy 14lat po slubie i kochamy sie srednio 2-3razy na dzien

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)