Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrzestna__ ciotka

co kupic na prezent dziewczynce 17miesięcznej?

Polecane posty

Gość Chrzestna__ ciotka

Ona ma mnóstwo zabawek, maskotek i książeczek.Nie mam pomysłu, może coś doradzicie? Niedawno nauczyła się chodzić uwielbia naklejki, przyklejanie, odklejanie. Prezent tak w granicach około 100- 150zł Doradźcie proszę:)

Moja ma 19 miesiecy, wiec wiek zblizony. Moje dziecko bawi sie nastepujacymi rzeczami: wozek, konik do bujania, telefon, klocki (duplo primo lub podobne), kredki, ksiazeczki elektroniczne (te z przyciskami i muzyka), kociolek do sortowania roznych ksztaltow, wszystko co ma przyciski i wydaje glos, jezdzik, rowerek.

Gość Chrzestna__ ciotka
A co to za klocki możesz podac linka??

Gość malwinkaaa
aga, a jaki mała ma rowerek. moj synek jest dokladnie w wieku Twojej coruni, bo z 19 lipca, myslalam o roweku dla niego,

Gość eM.
Ja swojej sis kupowalam ubranka :) (a to 3 lata temu bylo...)

Mamy normalny rowerek na 3 kolkach (wlasciwie 2- taka chwila slabosci)- bez udziwnien- bez zadnych podporek po bokach, bez baldachimow, ale za to z bagaznikiem na zabawki i z kijem do pchania. No i zapiecie mamy, zeby dziecko nie wypadlo, ale go nie uzywamy. Taki: http://cgi.ebay.de/Dreirad-Puky-Baby-Born-Top-Zustand_W0QQitemZ170305978521QQcmdZViewItemQQptZDE_Allesf%C3%BCrsKind_Spielzeug_Kinderfahrzeuge?hash=item170305978521&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Gość malwinkaaa
aha, czyli nie ma co sie spieszyc z rowerkiem?

Gość malwinkaaa
cudny ten wasz rowerek, ciekawa jestem, czy na allegro znajde identyczny

Teraz to i tak nie sezon na rowerki, ale moja corka jezdzila juz na jesieni- tzn. kazala sie wozic. Byla wniebowzieta!

Gość Chrzestna__ ciotka
Ona ma rowerek, wózek, ciuchów duużo.Naprawdę mam utrudnione zadanie.Zaraz popatrzę na klocki