Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka szpulka

CHOCIAz wiem, ze nie powinnam, jestem na niego wsciekla, bo...

Polecane posty

Gość anulka szpulka

zobaczylam, ze dodal swoja byla do znajomych :( :( :( co ja mam zrobic zeby mnei to nie bolalo

Gość anulka szpulka
zadnego nie mam w znajomych, bo niby po co?

a masz kolegów nie z klasy? a skąd wiesz, że to jego była? bo jeśli ty masz kolegów to przecież on tez może sobie pomyśleć, że to twój były i być zazdrosny. a poza tym: LASKI, CZEMU SZUKACIE PROBLEMÓW TAM, GDZIE ICH NIE MA?

no to masz problem;) jak nie umiesz sobie z tym radzić, to tak jak napisał (zauważyłam tym razem:P) brat, skasuj konto i... po problemie:D czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal:P:P:P

Gość malwina_65656565
ja cię rozumiem.... jesli ex nie jest byłą żoną/mężem urywa się kontakt i zapomina ......bo niby po co myśleć o kims kogo ma sie w dupce?

Gość co ja narobiłam łoł
ale problem, szok... a mój chłopak ze swoją byłą traktują się jak kumple i dzięki temu ja zyskałam fajną koleżankę :P na piwo razem chodzimy i nawet nigdy nie przyszło mi do głowy być o nią zazdrosną.

Gość malwina_65656565
co ja narobiłam łoł>>> rozumiem, ze i w sypialni sie RAZEM swietnie dogadujecie :)

jesli ex nie jest byłą żoną/mężem urywa się kontakt i zapomina ......bo niby po co myśleć o kims kogo ma sie w dupce? ale my mowimy tutaj tylko o dodaniu fotki ... nie o odzyskaniu na nowo partnera bardzo ciekawe jak ludzie głupie dodanie zdjecia traktuja jako poczatek do wyimaginowanej zdrady :O Troche to smutne ...

Gość co ja narobiłam łoł
tak malwinko, świetnie dogaduję się z moim chłopakiem w łóżku :) i nie mam pojęcia dlaczego jesteś zdania, żew ex-a trzeba wyeliminować z życia. rozstali się bo zrozumieli, że jako para do siebie nie pasują, że na codzień za dużo ich rózni. ale dogadują się świtnie jako dobrzy znajomi, którzy od czasu do czasu wyskoczą razem na piwo...... więc w czym problem??

brat - wytłumacze ci coś,co wytłumaczyłam kiedyś mężowi i jak sama siebie usłyszałam to mi przeszło :) otóż kobiety są z natury bardzo sentymentalne. dlanas ma wielką wartość kamień znaleziony na plaży przez ówczesnego faceta, sztuczny kwiatek zerwany z ogródka piwnego przez jakiegoś innego czy zepsuty długopis, który nosił nasz luby, ale kiedy mu się zepsuł i zostawił go u nas w domu - dla nas jest symbolem i wspomnieniem wszystkich chwil z nim spędzonych. taka samo gazety, których dotykał i czytał, kapcie,w wktórych chodził u nas w domu, czy nawet chociaż wy[prana już wiele razy - koszulka w która kiedyś się przebrał jak zmókł.... obraziłam się (wstydzę się tego) kiedyś na mojego wtedy jeszcze chłopaka, że nie wyrzuca gazety, która została po jego poprzedniej dziewczynie,a on po prostu o tym zapominał - tylko, ze ja (typowo kobiece zachowanie) widziałam oczami wyobraźni jak on dotyka tej gazety i marzy i wspomina o tamtej.... bo my byśmy pewnie tak zrobiły.... tak - jesteśmy pokręcone. o zdjęcie w portfelu już nie walczyłam, tylko powiedziałam, że skoro nie ma znaczenia dla niego, to równie dobrze może je schować gdziekolwiek indziej; tłumaczenie jest inne niż przy gazecie :)

czarny nick :D nie musisz mi tłumaczyc ze kobiety sa sentymentalne bo jest to sprawa oczywista ... dodam tylko tyle ze nie ktore kobiety sa chorobliwie sentymentalne a to juz powinno byc poddane leczeniu :P Słuchaj na chwile obecna mam dziewczyne która sama sie zdziwiła ze u mnie na koncie nie ma mojej poprzedniej dziewczyny .... Dopytywała sie dla czego nie mam jej w znajomych i dla czego jej sobie nie dodałem .... Wyjasniłem jej ze nie chce miec z nia nic wspolnego i zakonczylismy temat ... Wiec jak widzisz jesli chodzi o foto to nie wszyscy sa chorobliwie zazdrosni o kawałki pixeli . Tutaj bardziej sobie trzeba zadac pytanie czy autorka ma zaufanie do swojego partnera , bo jezeli go nie posiada to zwykłe czesc na ulicy ktore wypowie jej facet w stosunku do byłej moze zakonczyc sie uliczna awantura :D

Gość niedzwiedz ty nie umiesz
czytac?on dodal ja do znajomych

niedzwiedz ty nie umiesz czytac?on dodal ja do znajomych od samego poczatku o tym pisze w swoich postach :D kameska ...totalny armagedon;)

Gość łojejku
jest Ci przykro, ale zastanów się czy to ma sens :) mój facet trzyma jakąś pierdołę zrobioną przez jego eks, powiedział wprost, że to ma dla niego znaczenie spore. Najpierw wku.rwiłam się, potem to (przy okazji remontu) usunęłam. Ale...... z rok temu postawiłam to coś na półce na samym środeczku i stoi sobie. W dupie to mam, szczerze mówiąc.

tak samo autorka powinna miec w dupie czyjes foty :P a tym bardziej ex... spirala podejrzen i pretensji zwiazanych z tym faktem moze niezle sie nakrecic ... olała by to i było by po sprawie... Prawdopodobnie ( o ile tak sie stanie ,czego oczywiscie autorce nie zycze) za rozpad zwiazku bedzie obwiniała faceta i to nic nie znaczace zdiecie :P

fiołek wy jako ex mozecie mieszac sobie ile chcecie :P ale jak jest madry i odpowiedzialny facet wiedzacy czego chce od zycia to to wasze mieszanie rownie dobrze mozecie przelac w gar pelen mąki i jajek ... przynajmniej jakis pozytek w postaci ciasta z tego bedzie :P

ma sentyment do byłej, to pewne. No cóż, u mnie miałby burzę z piorunami za taki numer, bo bym się pogniewała i żadała wyjasnień

Zapewniam cię misiu,że nie tylko ciasto.....tyle że nie ma po co wchodzić po raz drugi do tej samej rzeki:P

Gość łojejku
śmieszą mnie takie postawy jak u fiołka dumna/y z tego, że wg niej/niego coś namiesza w czyimś życiu Leczenie proponuję albo po prostu życiem swoim życiem

Mnie natomiast śmieszą takie durne dylematy jakie ma autorka,co to za problem ?

Gość b.starykawaler
A COS TY BOLT Z POLICJI? DOBRZE ZE TRZYMAM SIE DALEKO OD KOBIET BO KOBIETY TO GORSZE NIZ GESTAPO INWIGILUJA O WSZYSTKIE ZNAJOME BYLE TERAZNIEJSZE ZAPRZESZLE OSIODLAJCIE SWOJEGO FACETA I ZALUZCIE MU KLAPKI NA OCZY