Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasatkaaa

właśnie się dowiedziałam że będzie syn i ................

Polecane posty

Gość sasatkaaa

płacze ja tak chciałam córke wiem to głupie ale ja sobie niewyobrazam wychowywać syna bawic się z nim nie umiem mam wrażenie że nie bede go kochac jak się urodzi jestem w 13 tc gin mówi że widać płec mógł się pomylić ?????? Wiem to głupie i dziecinne i powinnam się cieszyć że jest zdrowy że wszystko jest ok itp ale ja nie moge to silniejsze o de mnie

Gość kawaa z mlekiemm
wiem co czujesz bo sama bardzo pragne corki i pewnie bedzie mi smutno jak sie okaze ze syn.staram sie jednak nie myslec o tym i nie wmawiac sobie ze ma byc corka i tyle.najwazniejsze zeby dzidzi bylo zdrowe.teraz jest tyle chorob i zlego na tym swiecie ze nie mozna sie przejmowac czyms takim.w koncu to Twoje dziecko

Gość sasatkaaa
wiem ale łzy mi same lecą kocham to maleństwo ale ..........

Gość ninatina
oczywiście że głupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak możesz mówić że nie będziesz go kochać!! to po co decydowałaś się na dziecko, nie brałaś pod uwagę tego że możesz mieć syna!!!!!!!!!!! Po prostu brak mi słów

Gość dylemat.........
teraz sie boisz ale jak sie pojawi i wezmiesz go na rece to bedziesz najszczesliwsza na swiecie :)

A ja wlasnie marze o synku :-) bardzo chciala bym zeby sie sie to spelnilo. Lekarze sa omylni, czytalam duzo wypowiedzi na forach i czesto zdazalo sie ze "przepowiednia" sie nie sprawdzila. Poczeka na nastepne badanie a kochac bedziesz napewno mocno. malenstwo przyjdzie na swiat i uz nie bedzie mialo dla Ciebie znaczenia czy to chlopczyk czy dziewczynka.

Gość ej mi sie link
13 tc i gin na sto procent mowi ci jaka bedzie plec przeciez to chore. Wszedzie gdzie nie pojdziesz i nie zapytasz kazdy lekarz powie ci ze najpewniej w 26 do 28 ustala sie plec dziecka a i tak nie zawsze jest trafiona,

Gość a ja to wlasnie chcialabym
syna :D Nie wiem czemu wiekszosc mamus pragnie corek ;)

Gość kawaa z mlekiemm
placzesz bo jest chlopiec zamiast dzxiewczynki a co bys zrobila jak by sie okazalo niedaj Boze(odpukac)chore:/

Gość echhhhhhhhhhhhhhhhh
płaczesz bo sie rozczarowałas, a nie bo nie kochasz... a twoj synek napewno bedzie bardzo kochany poza tym lekarz mogł sie pomylic chociaz w te strone to rzadko sie zdarza

Gość autorkooooooo
Nie martw się :) jeśli urodzi się syn to na pewno Go pokochasz... a co do tego czy lekarz się mógł pomylić.. no cóż u mnie do końca ciąży mówilili lekarze że chłopiec. kupiłam ubranka dla chłopca wózek w kolorach "meskich" ;) a jak urodziłam to nawet nie zapytałam czy to dziewczynka czy chłopiec no bo przecież wiadomo... i nagle słysze ma pani sliczną dziewczynkę a ja co?!! jak to ? a położna : reklamacji nie uwzględniamy :)

mysle ze kazda mama ma swoe marzenia co do ilosci potomstwa i jego plci. Ja bym chciala miec 3 chlopcow i dziewczynke:-) ale to tylko moje osobiste skryte pragnienia. Zycie pokaze co bezie wazne by bylo zdrowe

Gość olka parasolka
:O jak można mówic, że syna się nie bedzie kochac???? Ja od początku ciąży jestem nastawiona i na chłopczyka i na dziewczynke. Bardzo chciałabym już znac płec, ale jest mi ona obojętna, bo nie zależnie czy urodzę synka czy córeczkę, będę je tak samo kochać. Dziecko to dziecko, trzeba się cieszyć z tego co jest! Bedzie dziewczynka-ok, będzie chłopczyk- też dobrze.

Głupoty gadasz i TYLE! Módl się lepiej by ciąża przebiegała prawidłowo i by dziecko urodziło się zdrowe! Tonie bazar że można sobie wybrać do woli płeć :) By nie było takich ,,poważnych" problemów trzeba najpierw dojrzeć do bycia matka a potem płodzić.

Gość sasatkaaa
Gin nie mówił że na 100% tylko że dość ładnie widać wiem że jestem głupia ale jakoś tak całe życie myślałam o córce że bede miała dziewczynke wiem że dobrze że jest zdrowe i to jest tylko ważne ale jakoś tak sie rozczarowałam głupio mi że tak czuje wiem że dziecko to dziecko i że jest moje ale łzy same lecą :(

czasem los sam przyspiesza podecie decyzi o maciezynstwie. Ja chcialam poczekac eszcze z 3 lata a tu prosze mimo zabezpieczania sie jestem w 10tyg!

Gość dylemat.........
a po co sie jeszcze sama nakrecasz :/ wez na wstrzymanie i czekaj na swoja reakcje po porodzie, zamiast teraz plakac, stres nie sluzy ani Tobie ani dziecku

Gość sasatkaaa
ja wiem że głupio mówie ale ja się boje że syna nie będe tak mocno kochać jak bym kochała córke ja wiem że mówie jak jakaś niedorośnięta idiotka głupio mi że moje dziecko będze mieć taką mame

Gość olka parasolka
może następna będzie córka. Przestań płakac i ciesz się, że ciąża przebiega prawidłowo i że maluch zdrowo się rozwija. A nie takimi pierdołami się przejmuj.

Ja przed ciążą zawsze marzyłam o córeczce, zaszłam w ciążę, nie wiedziałam przez długi czas jaka będzie płeć dziecka, ale od początku czułam, że będzie to chłopiec i co? Na USG w 34 TC dzidziuś pokazał w końcu, że jest chłopcem... a ja? SZCZĘŚLIWA. Myślę, że jak tylko zobaczysz dziecko pierwszy raz, zaraz po porodzie, pokochasz je bez względu na to, czy jest chłopcem, czy dziewczynką.

Gość autorkooooooo
no tak do kobiety w ciąży piszcie wez na wstrzymanie... to dopiero mądra rada jak ma ochotę płakać to niech płacze jak urodzi przeczyta ten topik to wtedy będzie się śmiała a póki co hormony szaleją ;)

Gość sasatkaaa
zięki za miłe słowa dziecko było planowane kocham to maleństwo tylko się rozczarowałam i dlatego płacze wstyd mi za siebie :( niepotrzebnie się nastawiłam na córke a 13 tc może się gin pomylił co ?????

JA Cie rozumiem sama ryczałam po tym ak powiedzialam rodzica ze zostana dziadkami. Tak sie tata wkurzył ze wyszedl z domu trzaskaac drzwiami i od tamte pory sie do mnie nie odzywa. Mialam wielkie wyrzuty sumienia ze zaszlam w ciaze i tez balam sie czy pokocham dziecko wiedzac ze z rodzicami mam krucho ale uz ochlonelam i doszlam do wniosku ze to nie nawazniejsze na swiecie!

Gość my mielismy brak zainteresowan
moim zdnaiem takie osoby, które "chcą mieć córke/syna" i płaczą ,smucą się lub wkurzaja, gdy płec jest inna - zwyczajnie NIE SĄ GOTOWE NA DZIECKO

a ja wychodze z zalozenia ze ludzi nie powinno oceniac sie swoja miara! jak sie kogos nie zna to nie mozna stwierdzic ze est taki i taki!

JA CI GRATULUJE ,MASZ SIE CIESZYC A NIE ZASTANAWIAĆ :)

Gość sasatkaaa
wiecie juz mi lepiej taka chyba chwilowa reakcja eh hormony mi przyszalały kocham moje maleństwo tak jakoś z głupoty to było eh wstyd mi za siebie

Gość mamuuuska2
A ja mam bliżniaczki dwie dziewuszki przesłodkie :) pozdrawiam