Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joannad1566

Schudnijmy razem 25 kg - Koniec jedzenia!!!

Polecane posty

Na poczatek polecam Sok wycisnięty z jednej pomarańczy Jedno obrane jabłko bez gniazd nasiennych Pół banana 2 suszone śliwki 2 łyzeczki sezamu 2 łyżeczki ziaren słonecznika 3-4 kostki lodu < to juz moja inwencja i pomysl> ale wtedy koktajl jest naprawde pyszny bo zimny To wszystko trzeba bardzo dokladnie zmiksować Wypić nie później niż o 18 zamiast kolacji

Ja juz rok temu szukałam pomocy u dietetyka.... dla mnie to strata kasy i czasu. Powoli chudłam i nie chciało mi sie czekac na efekty. Teraz na kopenhaskiej czy norweskiej efekty są po 2 dniach, widze lecące kg i to daje mi wiekszą motywacje do działania....

..same diety nic nie dają, nawet na wczasach odchudzających dają 1200kcak + aerobik, basen, nordic wo...+bieganie...i dopiero sie traci kilosy babki, nic za darmo!

ja sie muszę pozegnać. przygotować jakies danie bo nie jadłam obiadu tak sie przeraziłam jak zobaczyłam swoją wagę! pozdrawiam i do jutra

Ja dzisiaj muesli ok 200 kcal na obiad 300kcal pol woreczka kaszy i warzywka moze troche mniej i zjadlam jeszcze 1 sucharek i to wsztstko ok 535 lub mniej tak wlasnie schudlm 7kg i dalej sobie chudne

Najlepsza jest ciezka praca dziewczyny.Po kilku godzinach wyczerpujacej charowki nie chce sie tak bardzo jesc. Ja proponuje prace ale wiem nie kazdy moze.Kupcie sobie hula hopy ale nie te zwykle tylko z kulkami one sa ciezsze i trudniej nimi obracac.Spala sie duzo tluszczu

Facet1965 masz racje, tylko ciężko pracą można cos osiągnąć, ja nie spoczywam na lurach...

gruba100kilo zabieraj sie od pracy bo sie zapuścisz do 110 i wtedy spoczniesz juz na laurach, przeciez nie o to chodzi!!!!! kochaniutka do pracy od poniedziałku... trzymam kciuki za Ciebie

Witam :) joannad1566.... ja tam na laurach nie spocznę :) sama się tak źle czuje że dalej raczej tak już być nie może. przechodzę na 1200 kal. zawsze chudłam na 1000 kal zobaczymy jakoś to urozmaicę, i muszę sobie zrobić plan co w dany dzień ćwiczę. szkoda że taka pogoda, bo ostatnio te 7 kilo schudła ale codzinnie jeździłam na rowerze co bardzo pomogło. miałam 8 cm mniej w biodrach , a w tym miejscu jestem najszersza :/

Gość Tulina
Witam, ja dzis 5 dzien kopenhagi,wiec ryba i mieso. a na sniadanie wlasnie zjadlam marchewke. musimy sie trzymac bo poczatki najtrudniejsze, a jak juz widac efekty to sie chce dalej.

Witam serdecznie! ja na kopenkaskiej 5 dzień, można zwariowac, ale najważniejsze, że lece z wagi, nic wiecej mnie nie interesuje.

Gość reactiva
Dziewczyny naprawde czy to jakis zart, ze ta dieta kopen.jest taka skuteczna?Ja od jutra rozpoczynam ale nie wiem jaka, chce szybko schudnac

Gość patunia07122
czesc dziewczyny. ja wlasnie doszlam do przelomowego momentu w moim zyciu 80 kg przy 175 wzrostu a wiec NADWAGA. aby dobrze sie czuc i wygladac powinnam spasc do 67 a wiec 13KG. mam zamiar dopiac celu do konca maja mozliwe??? zapisalam sie na silownie saune basen i jakuzzi mam wejsciowke na caly rok kiedy tylko mam ochote do tego zadnej diety tylko stara dobra zasada MNIEJ ZRYJ:) a wiec trzymajcie kciuki!!!! jestem na dobrej drodze codzienny ruch plus sauna i jakuzii daja mi poczucie zwycienstwa na starcie i przestalam byc juz caly czas glodna:)