Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heksskajisjnkkk

Co myslicie o samotnych mamach??

Polecane posty

Gość heksskajisjnkkk

Dlaczego tak ciezko jest zaakceptowac kobiety ktore same wychowuja dzieci??Czego faceci sie boja??

Gość komu wierzyć
że będzie ciężko im pokochać nie ich dziecko, to najczęściej

Gość taki jeden 547
zauważyłem, że są dużo bardziej zadbane niz te niesamotne i o dziwno nie wszystkie zdesperowane;)

Gość ja ysleeeeeeee
ze to zwykle dziwki ktore daly sie ruchac facetowi pierwszemu lepszemu zrobll im bachora i uciekl GARDZE TAKIMI

Gość dzdzdzd
JA pracuje w urwedzie Pracy i dla mnie samotne matki to sa okropne sciemniary i cwaniary albo specjalnie nie chca pracowac by brac kase z opieki

Gość aska28
ja jestem samotną mamą z wyboru (po rozwodzie) i nie narzekam na brak powodzenia wręcz przeciwnie miałam już nie jedną propozycje (z jednym człowiekiem nawet zamieszkałam) i każdy wiedział ze mam syna i dla nikogo nie był to problem

Lepiej nie pytaj, bo zaraz Ci wysmarują tak, że Ci sie odechce. Np. że takie kobiety szukają sponsora, albo dlaczego facet ma łożyc i wychowywac czyjes bachory, że samotna matka to najgorsze co może sie przytrafić facetowi, czy jeszcze to, ze po co z taką się wiązać jak jest pełno wolnych , bezdzietnych, a z matką to nie mozna wyjśc tu i tam , bo dziecko itp . To tylko niektóre wypowiedzi z tego forum , które przeczytalam przez ostatnie 2 lata.

Gość idz do niego i mu powiedz
a bywa i gorzej.... z tymi wypowiedziami, bo nasze spoleczenstwo jakies sfrustrowane i tylko czeka, zeby sie wyzyc i komus szpile wbic..

Gość heksskajisjnkkk
No trzeba miec duzo sily, cierpliwosci, zrozumienia. Faceci chyba mysla ze bede przejmowali obowiazki przy dziecku, czy jak??Desperatka nie jestem, ale dziwi mnie ze nie moge poznac normalnego faceta dlatego wlasnie bo mam dziecko...

Gość ssezamkowi przyjacccciele
Zablokuj Potwierdzenie Czy na pewno chcesz polecić profil: ♥Sezamkowi ♥ Przyjaciele♥ ? Tak Nie Poleć ten profil znajomym Profil tej osoby jest częściowo ukryty, więc możesz nie widzieć niektórych informacji. Profil fikcyjny Pokaż profil ♥Sezamkowi ♥ Przyjaciele♥ Napisz wiadomośćNapisz wiadomość Pokaż listę znajomychZnajomi - 5752 Galeria zdjęćGaleria zdjęć - 74 Wyślij kwiatyWyślij kwiaty Wyślij prezentWyślij prezent Imię: ♥Sezamkowi Miejscowość: Nazwisko: ♥ Przyjaciele♥ Wiek: ukryty Pseudonim szkolny: Sezamki Płeć: ? Telefon: brak Gadu-Gadu: Skype: Zadedykuj piosenkę kwiaciarnia » Prezenty Ten użytkownik nie dostał jeszcze prezentu. Kliknij aby wysłać prezent Ostatnio otrzymane prezenty » Znajomi Profil fikcyjny Pokaż profil ^_^Wszyscy Fani Serialu " PIERWSZA MIŁOŚĆ " Zapraszamy Do Znajomych:):):) POLSAT:) Napisz wiadomośćPokaż znajomych (494) Profil fikcyjny Pokaż profil Wentworth Miller ~`.ewentualnie aGuśś .

Gość heksskajisjnkkk
dzdzdzd -zeby chociaz ta opieka pomagala!!!Smieszne jest to co napisalas, chyba nie mowisz powaznie!!

To tutaj panuje taki stereotyp. W realu się z tym nie spotykam. Prawdziwy problem polega raczej na obawie jednej i dugiej strony czy i jak zostaną zaakceptowani.

Gość oddaj mi
myślę że są samotne i że są matkami:D a co mam mysleć?:D facetom to raczej nie przeszkadza,wszystkie samotne matki jakie znam(i rozwódki i panny z dzieckiem) prędzej czy później wyszły za mąż:)

Gość heksskajisjnkkk
Taaaa ja sie z takimi nie spotkalam, wszystko jest fajnie dopoki nie pada pytanie, czy wyobraza sobie zycie z kobieta z dzieckiem.

Gość 555
powiem Ci - chciałabym - krótko po pierwsze samotna matka to najczęściej (?) samodzielna kobieta, która jest mocno zaangażowana w wychowanie dzieci, zainteresowana (siłą rzeczy) bardzo ich życiem. Facet wkraczając w życie takiej kobitki może obawiać się konieczności godzenia się na dzielenie jej uwagi i czasu pomiędzy: one - on. po drugie taki ON może obawiać się, że zostanie obarczony odpowiedzialnością za dziecko, co niekoniecznie tak musi być, a faceci (szczególnie dzisiaj) z założenia unikają tejże, po trzecie, a związane z pierwszym i drugim facet angażując się w związek z kobietą - (już) mamą chce czy nie chce musi "zaistnieć" i w jej życiu, i w życiu jej "przyległości", a więc jakby podwójnie się postarać, włożyć w owo zaistnienie podwójną energię. po czwarte jeśli taki ma wyobraźnię wie, że nie zawsze można będzie wszystko i zawsze, bo jest "to trzecie" A po co mu musieć się BARDZIEJ starać niż mógłby?

do -ja ysleeeeeeee A wdowa z dzieckiem to też samotna matka - czy Twoim zdaniem też dziwka? Wszystkich wrzucacie do jednego worka.

Gość heksskajisjnkkk
555 -Zgadza sie! Faceci to tchorze jednak! U mnie wszystko jest pieknie cudnie milutko, wtedy przychodzi pora na poznanie dziecka i konczy sie piekna historia..

Gość 555
--> ja ysleee czy jakoś tak dobre! - takie inteligentne...a przede wszystkim prawdziwe! moje gratulację, tobą nawet gardzić nie można... ---> dzdzdzd pracując w urzędzie pracy, zarabiasz grosze (frustracja) stykasz się często z nieudacznikami i leniami i nabrałaś chyba jakiejsi takiej maniery coby oceniać innych wg siebie.... cholera, że nie wiedziałam, że ta opieka to taką kasę daje, że można nie pracować....wystarcza na wycieczki zagraniczne?

Gość heksskajisjnkkk
555 -na buty dla dziecka nie wystarczy, tyle tej kasy razdaja!!:D

Gość 555
---> Joletko szkoda Twojego zainteresowania na normalną polemikę z c z y m ś takim... ---> hekssk... niekoniecznie zawsze tak jest, ja miałam różnie doświadczenia, jeśli widzisz się w związku w przyszłości - nie zniechęcaj się wierz mi, bywają różni, miałam przypadek kiedy facet bardziej chyba zakochał się w moim dziecku niż we mnie...

Gość 555
---> hekss... nie wiem i nie chcę wiedzieć ile dają, ale jeśli tak jest potwierdza to tylko treść mojej wypowiedzi oraz infantylizm i ignorancję autorki tamtych słów (...pracownica urzędu pracy...czemu się dziwić?..)

Gość heksskajisjnkkk
Wiem jak jest w urzedach i dziekuje ale takiej pomocy nie potrzebuje od panstwa! Desperatka nie jestem, nie martwi mnie fakt ze jestem sama, ale dziwi tchorzostwo ze strony facetow.

Gość heksskajisjnkkk
Chodzi mi o "niby"normalnych facetow.Desperatow jest duzo, nie wazne czy jestes sama, co masz w glowie, nie chca byc samotni i nic im wtedy nie przeszkadza.Kogos takiego nie potrzebuje a jedynie tacy wszystko potrafia zaakceptowac.

Nie tylko dla facetów jest to podwójne staranie. My też musimy brac pod uwage nie tylko siebie ale też a może przede wszystkim dziecko. Wiec facet musi mi sie podobać, musi mnie pociągać ale rownież patrze na to jakie ma podejscie do dziecka. Choć bym nie wiem jak sie zakochała, nigdy nie związała bym sie z facetem , ktory nie akceptował by dziecka. Czasem też dzieje sie tak, że facet przepada za dziecmi, potrafi zabrac je na wycieczke i swietnie sie bawic ale brakuje tego czegos między nim a matka tych dzieci i ...klops. Tak , że wcale nie jest łatwo znalezć takie podwójne szczęście .

Gość heksskajisjnkkk
No nie jest latwo, dlatego ten topik zalozylam, logiczne chyba...

Gość to nastepnym razem
autorko zacznij od wyszukiwarki, topik byl tu poruszany gazylion razy

Gość heksskajisjnkkk
to nastepnym razem -A co mnie obchodzi inny topik?? Ja zalozylam swoj, jak sie cos nie podoba to zegnam!:classic_cool:

Gość to nastepnym razem
nie podoba mi sie zasmiecanie forum kretynko