Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heksskajisjnkkk

Co myslicie o samotnych mamach??

Polecane posty

Gość to nastepnym razem
i najczesciej wlasnie takie kretynki jak ty przy braku odzewu na po raz tysieczny zadawany temat jeszcze same sobie go podnosza

Gość heksskajisjnkkk
to nastepnym razem -Wiec nie smiec!!:classic_cool: Kretynie!

Gość heksskajisjnkkk
Podnioslo to sie Tobie, ale cisnienie widze!Spokojnie, to tylko monitor, nie podniecaj sie tak!:classic_cool:

Gość Co myslicie o samotnych mamach
A może faceci boją się tego ze kobieta po przejściach na lenia,i obiboka nie poleci.Takie kobiety są doświadczone ,wiedza czego chcą na co mogą pozwolić a na co nigdy się godzić nie będą

Taka kobieta zaraz pozna co facet wart,co ma w głowie i jak chce żyć.Da się nabrać raz więcej nie!!!

Co myślicie o samotnych mamach?? Myślę ze są mądre,odpowiedzialne,odważne

Gość heksskajisjnkkk
Co myslicie o samotnych mamach -jestes kobieta czy mezczyzna??

oczywiście że kobieta i samotną mama i wiem ze nie ma połowicznych rozwiązań,nie ma ulegania typu zmienię się ,kocham cie bla bla bla ..albo zaakceptuje faceta z jego wadami i zaletami albo nie..nie ma opcji zmieni się!!!

Gość heksskajisjnkkk
Od dawna jestes sama z dzieckiem?Ja od 2lat, nie licze spotykania sie w tym czasie z jednym facetem przez 5miesiecy(to byl niby zwiazek) Tak jest, ze kiedy ma sie dziecko, kobieta musi zadbac o jego bezpieczenstwo, wtedy poprzeczka idzie w gore...

Gość heksskajisjnkkk
analny oprawca -Dobrze wiedziec!:D

Od roku definitywnie jestem sama z dziecmi bo mam ich dwoje,to był mój świadomy wybór

Nie czuje się gorsza wręcz przeciwnie znam swoją wartość mam doświadczenie w byciu matką i żoną!!!Facet mi oczu nie zamydli!!!

Gość CO JAK CO
ALE DUŻO ŁATWIEJ JEST ZNALEŹĆ PARTNERA SAMOTNEJ MAMIE NIŻ PARTNERKĘ DLA SAMOTNIE WYCHOWUJĄCEGO DZIECKO OJCA więc nie narzekajmy kobietki:)

Gość heksskajisjnkkk
Moj tez byl swiadomu(bardzo swiadomy) Ja mam jedno dziecko. Wczesniej kiedy jeszcze bylam z ex nie przeszlo mi przez mysli, ze tak trudno jest kogos poznac kiedy jest sie samotna matka. Faceci to tchorze, kiedy zwiazek sie rozpada, dziecko przewaznie zostaje z matka, facet odwiedza dwa razy w tyg albo rzadziej i wszystko zalatwione, nadal ma prywatne zycie, czas dla siebie, kobieta tego nie ma.Wygodni sa!

Gość heksskajisjnkkk
Gorsza??Przeciwnie-jestem dumna z siebie ze jestem tak wspaniala matka, ze tyle mam sily w sobie, cierpliwosci.W koncu jestem i ojcem i matka w jednym;)

Jak każda kobieta chciałam mieć kochająca się rodzinę nie udało się i co przez to jestem gorsza???? nieee nikt nie chce aby małżeństwo mu się rozpadło !!!To straszne ze samotne matki mimo tego ze są samotne to na każdym kroku napotykają przeszkody,czy to związane z praca "bo samotna matka" no i co z tego? a nie sądzicie pracodawcy ze samotna matka to uczciwa,sumienna i potrzebująca pracy kobieta ,ze nikt jak ona nie doceni danej jej szansy????Mężczyźni- czy nie uważacie ze kobieta po przejściach ma więcej doświadczenia życiowego,wyrozumiałości i mądrości życiowej???? Czy nie sadzicie że taka kobieta prędzej doceni dobrego i wartościowego mężczyznę???? O TO MOJE ZDANIE

CO JAK CO- nie zgodze sie z Toba, facet samotnie wychowujacy dziecko ma wieksze szanse. Jesli potrafi zaopiekowac się dzieckiem to znaczy , ze jest czegoś wart, zna problem, nie włóczy się codziennie po barach . Ja osobiscie nie miała bym nic przeciwko takiemu facetowi, nawet gdybym nie była samotną matką.

A le właśnie nie ,bo wy mężczyźni myślicie kategoriami niedojrzałych "wykorzysta dla kasy, dla wygody bla bla bla a to nie prawda samotna matka jak ma do wyboru głupiego,leniwego ,niedojrzałego faceta z kasą ,a mądrego dobrego zaradnego na zwykłym poziomie!!to wybierze to drugie.Po co mi jakiś buc z kasą ?? żeby historia się powtórzyła?o nie dziękuje!!!wole być sama!!!

Mądra kobieta po przejściach i doświadczeniach wie co dobre a co nie wie kto jest wart uwagi a kto nie

Są to najczęściej silne kobiety, zajęte pracą, domem, dziećmi. Kobiety, które mogą sobie ułożyć życie. Jak moja mama. Skoro jej się udało, innym tez może. A mężczyznom się nie dziwię. Trudno być zaakceptowanym i zaakcepotwać dziecko, które nie jeden raz okaże się byc wrogiem nr jeden. Pojawia się rywalizacja o uczucie, gadki w stylu 'nie bedziesz mi mówił co mam robić'. Wszystko da się przejść tylko trzeba chcieć. Z kobietą bez przeszłości i nie obarczonej dziećmi jest łatwiej.

Gorsza??Przeciwnie-jestem dumna z siebie ze jestem tak wspaniala matka, ze tyle mam sily w sobie, cierpliwosci.W koncu jestem i ojcem i matka w jednym to w jakim celu zakladasz ten watek?

Kobietki nie uszukujmy sie, jestesmy, silnymi , wspaniałymi matkami ale nie jestesmy w stanie zastąpic naszym dzieciom ojca. Relacje dziecko- facet sa zupełnie inne. To sa zupełnie inne emocje . Takie jest moje zdanie. Ja gram nawet w piłke z moimi chłopakami, ogladam z nimi programy motoryzacyjne itp, to oni uczą mnie co to jest drift itp. ale widze jak chłoną każdego faceta, kumpla czy wójka. Potrzebują cholernie takich relacji .

Nie rozumie tylko skąd takie głupie gadanie o kobietach samotnie wychowujących dzieci,nawet mi się czasami czytać nie chce.W czasach mojej babci wszystko działo się za zamkniętymi drzwiami ..mąż lał ,prał a kobieta nadal w tym siedziała,bo wstyd przed rodzina przed sąsiadami.Teraz kobiety zaczęły się buntować ,nie pozwalają się tak traktować, walczą o godne życie..ale nie ..dla społeczeństwa to za mało albo złość gdybyście mogli to byście kazali tym kobieta siedzieć dalej w tych czterech ścianach i przezywać piekło..byle by to światła dziennego nie ujrzało

Gość heksskajisjnkkk
Joletka -zgadzam sie z Toba, taki facet jest cos wart, kobiety wrecz sa zachwycone taka postawa mezczyzny:) Do poprzedniczki, dlatego zdenerwowala mnie wypowiedz urzedaski, ktora twierdzi ze samotne matki oszukuja i kreca...zeby chociaz sie dalo i bylo warto heh. Nasze panstwo utrudnia samotnym matkom zycie, powinno wspierac takie kobiety, ale jest przeciwnie, mamy pod gorke.

Gość heksskajisjnkkk
zawsze szczery -cel masz w temacie, a raczej pytanie do plci przeciwnej.

A gadanie ze z cudzym dzieckiem jest trudniej ???? a i twoje własne może dać tak popalić ze uznasz ze je chyba w szpitalu podmienili..i do kogo wtedy pretensje?

widzialem i temat i pierwszy post i pozniejsze odpowiedzi i jeszcze raz pytam w jakim celu zakladasz ten watek, skoro masz swoje zdanie wyrobione tak by ci odpowiadalo? w koncu w samym pierwszym poscie juz zakladasz odpowiedz - strach

Gość heksskajisjnkkk
zawsze szczery -w takim, zebys mial co robcic wieczorami!Kumam??