Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miseczka D

poznam starszego ode mnie

Polecane posty

wiem, ze tematy \"poznam\" juz wiekszosci sie przejadly. Ale ryzykuje i zakladam swoj. Interesuja mnie mezczyzni: w wieku 40 - 50 lat, wysocy (180 w zwyz). Nie oczekuje tylko sexu, czasem fajnie jest po prostu porozmawiac. Przy dobrym winie :) Cos o sobie? Mam 30 lat, mezatka, z okolic Warszawy. Mam 174 cm wzrostu i dlugie czarne wlosy. Srednia budowa ciala. Slowa krytyki prosze sobie darowac. Oczekuje na powazne propozycje. priv33@op.pl

Gość Teodorek
Jestem młodszy,umiem czytać i słowa krytyki mnie nie obchodzą.

Przeleć się po froum. Kilku znajdziesz.

Gość Polegaj na Uli uległej
włącz CAPSA to będzie.

nie, to nie. Widze ze czwartkowy wieczor zarezerwowany jest dla gimnazjalistow :( Jesli ktos sie namysli, to czekam

Gość wysoki183
ja bardzo chetnie ale nie z mezatka...

Gość kermitt
Ja nie mam 40 lat:(

Gość xb j xcsw
miseczka D aaa ,sponsora sie szuka :-)

Gość xb j xcsw
miseczka D męzatki tez sponsorow szukaja,bo ich mezowie to sknerzy :-)

Gość xb j xcsw
miseczka D masz 30 lat a szukasz 40-50 latka :-) jakas desparetka z ciebie czy co :-)

Gość xb j xcsw
miseczka D jestes zdesperpowana mezatka ktora nei moze poderwac sobie faceta w realu:-) do tego chcesz faceta starszego,bo wiesz,e taki to frajer,bedzie ci kupował za seks to co twoj maz ci w ogole kupic nie chce :-)

Gość palisadaa
Chcesz rozmawiac z facetem.CZyzbys przyjaciołki,kolezanek nie miała.Maz nie chce sie z Toba nigdzie pokazywac.dzieci nie masz?naprawde wspołczuje,musisz byc naparwde zdesperowana albo cwana :-) po prostu mezatka chcaca zarobic na lewo na dawaniu dupy :-)

nie pisalam nigdzie ze chce zarobic. Nie suzkam sponsora. Chce milo spedzic czas. Nie wasza sprawa czy mam dzieci czy nie. Jaki to ma zwiazek? Dlaczego mnie pietnujecie? Faceta, ktory szuka kochanki nie dotykaja takie szykany.

Gość mam serce
miseczka D po cvo jestes ze swoim mezem jezli on nie chce z toba sperdzac czasu.Jednak jestes dziwka,bo sprzedajesz sie mezowi za zycie w jakims tam strandardzie.Xle ci z nim,odejdz a nie rob z siebie gorszej szmaty

Ja może i bym sie nadał wiekowo. Seks tez lubię, a i wina nie odmówię. Wzrost też prawidłowy. Tylko te rozmowy. Jak ja nie cierpie gadania! No własnie, musze sie jeszcze zastanowić. A nie mogłabys tych rozmów odpuścić? Właściwie seks też nie byłby konieczny.. Ale dobre wino.. Mniam! ;P