Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiki miki123

Nie wiem co otym sądzić....

Polecane posty

Gość fiki miki123

Dziewczyny mam pytanie, otóż w 22dc współżyłam z narzeczonym dwukrotnie bez zabezpieczenia ale bez finału w środku , cykle mam średnio 30-33-dniowe. Mierzyłam temp. od 9dc do 23dc i wahała sie między 36,5-36,7.ale 24dc była już 37,1 i wychodzi na to, ze 23dc była owulacja. Wiem, ze głupio zrobiłam, ale myślałam, ze jestem juz po owulce, a tu 23dc pojawiły sie bóle owulacyjne i typowy śluz Wychodzi na to że ta owulacja nadeszła ze sporym opóźnieniem, zwykle była w 17-18 dc. Nie pozostaje mi nic innego jak poczekać te kilka dni do terminu okresu (5.03) i przekonać się co z tego wyniknie. Czy znacie moze sytuacje podobna do mojej, w której dziewczyna zaszła w ciążę? Od razu mówię, ze jeśli byłabym w ciąży to było by bardzo dobrze, ale wolałabym jeszcze chociaż ze 3 miesiace poczekać, (dopiero po ślubie).

Gość Aniusia23
mojej przyjaciólce tez sie wszystko poprzestawiałow grudniu i zrobila tak ajk Ty, teraz od dwoch miesiecy i tyg jest w ciazy

Gość ciekawska P
Witam. Mam takie pytanie.Jestem dziewica i mam juz 20 lat.Nie ktorzy sadza ze zle jest tak zwlekac ze swoim pierwszym razem.Ale moim zdaniem nic w tym zlego!!!Ale moje pytanie nie o tym.Ostatnio uprawialam z chlopakiem peeting. Niby jego czlonek wydal sperme ale ja boje sie ze potem wytarlam z dloni jego plyny i wsadzilam sobie paaluszka w moje miejsce intymne po czym zrobil to on.Wiem ze nie potrebnie sie martwie ale chcialabym wiedziec czy to normalne ze moglam zajsc w ciaze (ale sadze ze nie)jesli powinnam dostac okresu wczoraj a chora jestem.Czy to moglo opoznic moj cykl?I czy robic sobie test ciazowy?Poradzcie...

Gość fiki miki123
oj kurcze, to ładnie sie narobiło. A wiesz może czy to był pełny stosunek czy przerywany? Bo u mnie nie do końca, więc moze jakaś nadzieja jest.

Gość nauczcie sie wreszcie
ze to jest PETTING a nie peeting :O Nie wiesz sama, co robiłas, no ładnie :O

Gość Aniusia23
jak wsadziłąs sobie paluszek to nie powinnas byc w ciazy, prawdopodobne ze przez chorobe Ci sie miesiaczka przesuneła, nie martw sie na zapas

Gość ciekawska P
wiec specjalnie pisze pitting ;) a nie odbywalismy stosunku ani przerywanego ani normalnego.Poprostu onanizowalismy sie. I jakie jest prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciaze kiedy robilismy to 1-2 dni po mojej miesiaczce?Nie wiem czemu nie mam teraz okresu,bo slyszalam ze choroba opoznia cykl.Czy to prawda?

Gość fiki miki123
ciekawska P- nic się nie martw, jestem pewna, ze w ciązę przez takie cos nie zaszłaś.

Gość ciekawska P
Dziekuje chociaz upewnilam sie ze nic mi nie jest.Poprostu nie jestem jeszcze gotowa na ciaze.Ale czy dla pewnosci zrobic sobie test?

Gość fiki miki123
Jak chcesz spać spokojnie i sie niepotrzebnie nie denerwować to zrób ten test, ale ja nie widzę takiej potrzeby bo szanse w takim przypadku prawie nie istnieją.

Gość ciekawska P
Wiem wlasnie ze nie da sie zajsc w ciaze w taki sposob. Bylam zbyt ostrozna. Napewno nic bezposrednio nie wplynelo do pochwy jedynie martwil mnie ten paluszek. Poza tym kazalam mu umyc rece ;) no i sama umylam ale wlasnie po masturbacji. Jeszcze raz dziekuje za pomoc ;)

Gość ciekawska P
A mam jeszcze jedno pytanie ;) Nie wie moze nikt czemu jestem strasznie obolala?Caly kregosłup i miesnie mnie bola?A do tego kaszle i mam goraczke ;(

Gość fiki miki123
Może jeszcze któraś z was była w podobnej sytuacji do mojej? Piszcie z jakim skutkiem.

Często po owulacji prawidłowej w połowie cyklu może dojść do drugiej owulacji po spowodowanej lekkim skokiem estrogenów.

Gość fajna i nie..
ngdy nie ma 2 owulacji po np tygodniu, jezeli nastepuje 2 owulacja to max 48 godzin po pierwszej

Gość fiki miki123
nie mam żadnych objawów ani na zbliżajacą się @ ani na ciążę, tylko od kilku dni w pachwinie z prawej strony(wcześniej podczas owulacji bolał mnie prawy jajnik) mnie ciągnie lekko i tak jakby łaskocze dziwnie, nie przypominam sobie żebym odczuwała kiedyś coś podobnego. Jak do piątku nie przyjdzie @ to chyba zrobię chyba test.