Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ogolony_i_umyty

PORADNIKJak facet ma sie przygotować do łóżka

Polecane posty

Gość to ktora mnie na herbate
ekhem, ja dam rade, polecam sie :classic_cool: 3 razy wglab, dwa razy wstecz, w sumie 5 razy :D

Gość war.townik
dwa dam radę :o a trzeci raz to już po przełożeniu, ale to blisko jest :p

wartownik i tak jest niezle ;)

to ktora mnie na herbate ekhem, ja dam rade, polecam sie 3 razy wglab, dwa razy wstecz, w sumie 5 razy UUU znaczy do 3 razy sztuka- nim się zacznie już skończył;)

wiem dlaczego tylko prawie bo szczerze mówiąc to wystarczyłoby trochę jego zainteresowania i byłoby super a on nie i koniec... nie chce mi się już o tym gadać.... za dużo tego prawda jest jedna seks jest fajny ale same z nim komplikacje każdy lubi coś innego i to jest jak gra w ruletkę, albo się ludzie dopasują, albo jest problem....

Natalka nie ma tak aby wszyscy mieli idealnie :classic_cool: u jednych boski seks u innych spokój emocjonalny ;)

właśnie i to jest cała tajemnica świata....Mam fajnego faceta jest jedynym słowem kochany.... a to że seksik jest nie do końca satysfakcjonujący trudno.... nic na to nie poradzę... Wole mieć spokój w życiu niż przerabiać kolejny nieudany związek

no widzisz :) a inni mają boooski seks z facetem który ma diabła pod skórą :classic_cool:

Gość war.townik
a widzisz, mówiłem. orgazm tylko ci w głowie zamąci spokój i ład doczesny. możesz sie np. w kuchni wykazać. :p

Gość to ktora mnie na herbate
jak taki on kochany to niech sie troche wysili jednak :p

Nie wiem ostatnio marudzę trochę..... powinnam sobie zmienić imię na maruda :) to chyba jakieś napięcie przed miesiączką nawet myślałam ze jestem w ciąży czy coś... ale przecież to nie możliwe, biorę tabletki :) Nawet wczoraj nie wiem czemu rozryczałam się sama nie wiem czemu

Ta w kuchni..... Lubię gotować ale bez przesady mam multum rzeczy innych na głowie...Właśnie jemu się wydaje że to ze mną jest coś nie tak bo on uważa że każda kobieta powinna odczuwać satysfakcję podczas stosunku a nie tam jakieś lizanko.... Jemu sie wydaje że każda może mieć orgazm pochwowy... A ostatnia jego super teoria to to że mam blokadę psychiczną i że sama sobie zrobiłam krzywdę bo się kiedyś sama miziałam hehehe :p co za bzdura

:D:D:D no Natalka mało ze słodki to jeszcze teoretyk :classic_cool:

Gość war.townik
e...marudzisz. masz ochotę to właź na niego i sobie jedź do końca i potem dopiero idź do kuchni :p

Gość ona________________
dokładnie:)) chce a boi się:)

czyli Panowie wniosek jeden jak dobry chłop to w seksie braki :P jak wredniak to seksowny :classic_cool: drapiezny:classic_cool:

Gość ona________________
nic dodać nic ując zawsze dranie bardziej podniecali babki niz fajtłapy:))

nie od dziś wiadomo że kobiety kochają słodkich drani a wtchodzą za ciepłe kluchy;) To instynktowna strategia rozrodcza dzięki której zdobywają geny drapieżnego które wychowuje pantoflarz;)

Gość a co to za facet
co wlasnych dzieci wychowac nie potrafi

Gość dziewczyna z komputera
nieśmiało wtrącę swoje pół grosza :) Może w poprzednim wcieleniu byłam megadobra (bo teraz raczej nie;P) i dostał mi się chłop nie dosć że o sercu szczerozłotym to jeszcze seksi się jak szatan :)

Gość ona________________
witkacy nic dodac noic ując trafie to ujołeś mnóstwo facetów nie wie ze chowa nie swoje młode:))

dziewczyna z komutera nie ma tak :P dawaj sprawdze czy seksi:P

Gość war.townik
ja mam dwóch synów, jednego widziałem raz dwa lata temu, a drugiego wcale. panie zadowolone są z tego raczej :D

:D:D:D wartownik a kto ich wychowuje?:D:D:D

jest jest :) niestety musisz wierzyć mi na słowo :p Nie dzielę się takim skarbem

Gość war.townik
jednego przedsiębiorca budowlany ze swą szanowną małżonką, a drugiego pan mecenas [specjalista od rozwodów] też ze swą szanowna małżonką :D

dziewczyna :) dla Ciebie moze udany a dla niejednej kiepski egzemplarz o złotym sercu :classic_cool: nie ma ideałów ;)

Ty wiesz swoje i jeśli potrzebujesz tych dwóch słów ode mnie to : Masz rację :) :p Na razie nikt inny nie sprawdza tych niewątpliwych zalet :D mojego faceta. A tak naprawdę to przecież sprawa dopasowania psychicznego i fizycznego a nie jakiegoś odgórnego standardu że ktoś jest "dobry"