Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda prosto w oczy

czy króraś z was, panie, rozpłakała się podczas seksu?

Polecane posty

Gość bez odbioru
" mi mała (mi_mala@poczta.fm) pierwsze słyszę, żeby ekstaza wiązała się z płaczem. no chyba, ze dla kogoś seks to zło koniecznie albo czuje się rozczarowany/rozżalony/winny czemus. ewentualnie też niepewność emocjonalna, brak przekonania czy powinno dojść do współżycia z tym mężczyzną itd. rozumiem- śmiać się z radości, i przy okazji uronić łzę, ale beczeć? " oj biedne dziecko :D nigdy nie było Ci AŻ TAK DOBRZE, żeby płakać??? no cóż, może to nie TEN facet :P do autora - tak, z obecnym partnerem czasem zdarza mi się, że emocje są tak silne, jest mi tak cudownie, że płaczę jak dziecko - taka forma wyładowania nagromadzonych uczuć.

Gość predzej bym sie rozpłakała
gdyby kolejny raz bylo kiepsko... płakać po udanym seksie? nie!

Gość bez odbioru
"bmblondyn bez odbioru, po zawale jesteś żeś taka uczuciowa.... " Zależy czyj byłby to zawał :P

Gość sznurufka
Hm.. ciezko to wyjasnic mi tez sie to zdarza..prawie zawsze placze i wbrew temu co sadzisz na prawde nie da sie tego wytlumaczyc moze jedynie biologicznie, czasami przeciez zdarza sie ze wystepuje u nas negatywna emocja i ten stan u3muje sie mimo ze juz go "mentalnie" zwalczylismy .. i nie potrafimy wyjasnic dlaczego jestesmy smutni.. tak samo tlumacze placz podczas seksu pojawia sie emocja nieuswiadomiona i pojawiaja sie lzy.. wiem ze ciezko w to uwierzyc ale ja nie umiem wyjasnic dlaczego placze... nie uswiadamiam sobie determinanty emocji... nie koniecznie jest to wzruszenie czy szczescie zwiazane z bliskoscia.. choc moze tak walsnie byc.. ale my mozemy nie zdawac sobie sprawy :) To tyle na ten temat

Gość ooooooooooooooooo jwj
tak , nie raz chyba z 10 razy tak jak niektóre panie , wtedy kiedy było zajebiście po prostu magicznie , orgazm za orgazmem ...sama rozkosz a łzy leciały same,nawet nie wiem kiedy :D

Gość plakalam kiedys podczas....
sexu dlatego, ze wciaz kochalam poprzedniego..myslalam wtedy o nim i lzy same i plynely, dobrze ze chlopak z ktorym sie kochalam tego nie zauwazyl:P teraz sie z tego smieje :P

Ja sięrozpłakałam, bo czułam że rozstanie nadchodzi wielkimi krokami a był moim pierwszym którego obdarzyłam prawdziwym uczuciem, kochałam go, a on się mną bawił - ale o tym dowiedziałam się po rozstaniu.