Gość etfrrqeg3 Napisano Lipiec 30, 2012 http://forsal.pl/artykuly/635758,najwieksze_biura_podrozy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marrtynna Napisano Sierpień 28, 2012 Fajne wakacje spędziłam w tym roku z narzeczonym w Turcji Egejskiej w hotelu Altinsaray. Skorzystaliśmy z oferty last minute w RT. Hotel ogólnie bardzo ładny z rewelacyjnym dziedzińcem, widok na zatokę wręcz zachwyca. Polecam korzystanie z życia nocnego Kusadasi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juzza27dnijade Napisano Sierpień 28, 2012 Ja podrozuje tylko sama. wyspy kanaryhsjie, turcja, azja Za miesiac brazylia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vivienna2 Napisano Wrzesień 30, 2012 Pierwszy raz w tym roku skorzystałam z usług touroperatora Rainbow Tours i szczerze jestem zachwycona kompetentnym podejściem do klienta, przed wyjazdem do Tunezji dowiedziałam się o tym jak należy się tam zachować i na co uważać. Hotel był przepiękny i było dobre jedzenie, czego się bardzo obawiałam, ponieważ jestem dość wybredna;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tomek 01 Napisano Wrzesień 30, 2012 a itaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pati_85 Napisano Październik 1, 2012 Z itaką nigdy nie podróżowałam, ale z rainbow byłam dwa razy na wczasach. Wszystko odbyło się zgodnie z planem. Nie było żadnych opóźnień. W tym roku byłam z Egipcie z bee free. Wybrałam to biuro podróży, ponieważ należy do grupy kapitałowej rainbow, więc uznałam, że można im zaufać. Wczasy w Egipcie uważam za bardzo udane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaya... Napisano Październik 10, 2012 Ja z kolei byłam z Alfa Starem w Tunezji. Wszystko fajnie zorganizowane, rezydent miły, zero problemów. Hotel taki jak w katalogu, ładny, czyste pokoje, dobre jedzenie. Z pewnością jeszcze z nimi polecę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Październik 10, 2012 i znów się narażę! alfa nie polecam! kilkanaście razy z itaką, wszystko super, ale dodam ,że to odległe krainy..raczej sam przelot, hotel i zwiedzanie nawłasną rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gracek90 Napisano Listopad 16, 2012 Ja ze swojej strony polecam ci sprawdzić tutaj. Dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o wczasach w Egipcie. Ponadto będziesz mogła od razu znaleźć najlepszą dla siebie ofertę. http://www.odlotwakacje.pl/p,wczasy-w-Egipcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hooka Napisano Grudzień 14, 2012 Ja ze swojej strony polecam Alfa Star. Zajmują się głównie wyjazdami do Egiptu, ale maja tez i inne fajne kierunki. Byłam z nimi już kilka razy i zawsze wszystko super było zorganizowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pannadygotka Napisano Grudzień 27, 2012 ja też na Alfę nie moge narzekać. byłam już z nimi kilka razy i nie miałam żadnych problemów. ani z hotelem ani z przelotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marikya Napisano Luty 28, 2014 Rainbow Tours - zwłaszcza na dalsze podróże objazdowe. Spisują się naprawdę dobrze, pod względem programu wycieczki, pilotów, hoteli, transferów gawiedzi z lotniska i na lotnisko itp. Trzymają się też planu, nie ma żadnego skracania wycieczek itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nioska Napisano Czerwiec 29, 2014 Kilka razy już latalam z biurem Itaka i bylam bardzo zadowolona. Co jak co, ale sprawdzało się wszystko co bylo obiecane. Mogłam mieć pewność, że wszystko pójdzie tak jak powinno. Teraz na te wakacje upatrzyłam sobie Maroko u nich w Last Minute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miałka Napisano Lipiec 31, 2014 Stanowczo trzeba dopisac Unity Line. Organizują cudowne wycieczki promem do Szwecji. Masa atrakcji i co najważniejsze koszt niewielki. Sam prom imponujący, a w Szwecji ogrom zwiedzania, że na pewno wrócimy tam jeszcze żeby móc zobaczyć wszystko to czego teraz nie zdazyliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cathleen Napisano Lipiec 31, 2014 Nazwę znam, ale nigdy nie korzystałam. Można gdzieś obejrzeć katalog online? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimnawa Napisano Sierpień 18, 2014 Polecam wczasy rodzinne z Rainbow Tours w prowadzonym przez nich figloklubie :) w róznych hotelach mozna ich spotkac, my akurat bylismy w Jaz Aquamarine w Egipcie. Animatorzy to pedagodzy z powołania, dzieci zachwycone, rodzice trochę odciążeni i wszyscy zadowoleni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2014 Kiedyś polecałam TUI, ale teraz po kilku wyjazdach widzę, że bardzo pogorszyła się jakość obsługi. Zaczęłam kupować wycieczki z wylotami z Niemiec, bo z Poznania do Berlina nie mam za daleko. Najczęściej korzystam z usług biur www.el-mundo.pl i www.bonvoyage.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rabatka Napisano Sierpień 19, 2014 Itaka, cóż, najbardziej zaufane polskie biuro podróży. Dużo kierunków, Last Minute w sensownych cenach. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość punio Napisano Sierpień 19, 2014 Ja podróżuję tylko z Itaką, w sumie z tym biurem poleciałam pierwszy raz na Teneryfę i tak już zostało. Wszystko odbywa się planowo, rezydenci są bardzo mili i profesjonalnie podchodzą do sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwiatkowam Napisano Sierpień 20, 2014 Ja jeżdże głównie z Rainbow Tours. Generalnie to tez trochę kwestia przywiązania do marki, nie przecze, że Itaka, TUI czy Neckermann są złe. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pyrska Napisano Sierpień 31, 2014 Też latam z Itaką już od paru ładnych lat i nigdy nie miałam do nich żadnych zastrzeżeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rosterezka Napisano Wrzesień 2, 2014 My razem z mężem natomiast często lataliśmy sami. Głównie dlatego,że wybieraliśmy kierunki europejskie, które jak wiadomo są bezpieczne i łatwo jest jednak coś ciekawego zorganizować. Na początku tego roku jednak postanowliśmy wybrać się gdzieś dalej i o ile na początku również mieliśmy myśli aby zabrać się sami to jednak skorzystaliśmy z biura podrózy. Konkretnie Memories: http://www.memories.pl/ - tutaj jest ich strona. Bardzo dobrze zrobiliśmy ponieważ Indonezja, do której polecieliśmy to zupełnie inna kultura, inny język tak więc nie wiem czy byśmy sobie sami poradzili. A tak wszystko zostało zorganizowane przez biuro, na wysoki standard. Noclegi super. Wiele zwiedzaliśmy ale również był czas na spokojne wylegiwanie się na plaży. Tak więc jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2015 http://www.traveliada.pl/ - mój faworyt od lat! :) Bardzo szanuję to biuro i sobie chwale, no nigdy mnie nie zawiedli, z żoną korzystamy już 6 raz w tym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2016 Ja polecam latanie samemu na własną rękę. Bilety lotnicze są teraz mega tanie np tutaj http://rezerwacja-biletow-lotniczych.pl/ , no i z 2 tysiaki w portfelu zostają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2016 ITAKA Dwa razy leciałam z ITAKI i wszystko było bez najmniejszych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2016 jako pracownik biura podróży mówię wam stanowcze nie dla korzystania z takich biur. U nas to wygląda tak, że tanie bilety lotnicze wykupujemy na portalach typu eloty.pl a potem naliczamy dużą marżę. Także lepiej samemu sobie organizować wczasy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kanida Napisano Listopad 17, 2018 ja jestem zadowolona z coral Travel, wyjazdy sa bardzo udane, bezpieczne i przede wszystkim wszystko jest dobrze zorganizowane. ja jeżdżę z nimi od paru sezonów i ani razu nie przytrafiła mi sie okazja do narzekania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gi28 Napisano Marzec 7, 2019 Hmm, a może zainteresuje Cię oferta www.bpwesley.pl? Ja uważam, że mają fajne propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tekos Napisano Maj 31, 2019 Przede wszystkim takie, którego nie ma w KRD. Poza tym patrz na opinie w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dembi Napisano Lipiec 10, 2019 Wakacje za pasem i ja wyjeżdżam z Coral Travel - pod koniec sierpnia do Grecji. Bardzo fajną ofertę znalazłam, w dobrej cenie, pełna organizacja. Myślę, że warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach