Dommka 0 Napisano Luty 19, 2021 no dokłądnie, ja także z nimi jeżdziłam i za kazdym razem byłam zadowolona z wyjazdu, bardzo mozna wypocząć! polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikla 0 Napisano Kwiecień 20, 2021 z oral Travel - tak, uważam ze to jest dobre biuro i można na nich polegać bo jest bezpiecznie i dokładnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kebab123412 0 Napisano Lipiec 27, 2022 Chcecie mega zniżkę i profesjonalną obsługę?? Biuro Podróży Wakacje.pl Żagań Plac Słowiański 9/1, Żagań Zapraszam tutaj, oprócz dobrej ceny dostaniecie o wiele więcej. Nie jesteście z z okolic? Nie problem :) działają również zdalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi900 0 Napisano Listopad 21, 2023 Jeśli chodzi o Europę + Tunezja, Egipt to warto zwrócić uwagę na Oasis Tours. Mają fajne wycieczki z opcją pakietowania dynamicznego czyli sam wybierasz na ile dni jedziesz. Mają bardzo kompetentną obsługę klienta - najlepiej się z nimi skontaktować i obgadać. Na pewno coś doradzą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano 23 Kwiecień Widziałaś oferty biura ARIM z Włoszczowej? Jest renomowana firma, która regularnie organizuje różnorodne wyjazdy, w tym również do Rumunii. Mają bogatą ofertę, która może spełnić Twoje oczekiwania. Tutaj zostawiam Ci link do czerwcowego wyjazdu facebook.com/photo/?fbid=884659116791230&set=pb.100057414492507.-2207520000&locale=pl_PL- - wszystko masz opisane, a jak potrzebujesz więcej info, to dzwoń śmiało do Pana Zbigniewa 503 176 621. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach