Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlosowata

Grube, gęste włosy.. zapraszam te co takie mają!

Polecane posty

Gość wlosowata

Napiszcie proszę, czy mając takie włosy one są proste? Czy może powywijane, sianowate albo kręcone? Bo mi się tak strasznie wydaje, że tylko cienkie (piekne sa takie włosy) moga byc naturalnie prościuteńkie.. może jednak nie mam racji?

Gość nananannnaaa
moje sie pusza

Gość nananannnaaa
a z kolei siotra ma proste jak druty :)

Gość olsa
moje sa krecone i nie da sie ich wyprostowac zeby byly idealnie proste:/

Gość nananannnaaa
a obie mamy grube włosy koniec wypowiedzi:)

Gość wlosowata
bo ja mam własnie takie straaasznie gęste i bardzo grube i tak: pusza się, wywijają, są szorstkie i brzydkie.. ciągle mam nadzieje, że jeszcze bedą prościutkie.. ale ile lat o to walcze.. A jak prostuje to też nie mam prostych :( i tak się wywijają i i tak szopa, a końcówki wywijają się również do góry

Gość jacna
ja mam geste i proste jak drut.....

Gość wlosowata
jacna a masz tez taaakie grube? Bo ja moge mieć sobie geste, ale nie chce takich grubych ;) Jak np. farbuje włosy na jasny brąz to niektóre włosy sa ok.. a inne te grube to sa całkiem czarne

Gość tez mam grube
i geste, jak sa do ramion to troche sie podkrecaja, a jak sa juz dluzsze sa proste jak druty i strasznie tluste sie robia...

Gość wlosowata
ja mam włosy przerzedzone i pocieniowane.. ( za ramiona) i wiem, że nigdy nie będe miała jednej długości, a bardzo chce ;). Moja najkrótsza warstwa zaraz na czubku głowy (na początku miała 3cm.. teraz ma juz jakieś 10cm) jak ją wezme do góry to te włosy pod spodem sa o wiele ładniejsze.. szkoda, że nie możliwe jest pozbycie sie tych włosów z góry :( I tak jest z całą resztą.. gdybym tak wszystkie włosy z górnych warst wyrzuciła to byłoby idealnie. czyli nie za gęsto.. a musiałabym połowe wlosów wyrzucić

Gość nttla
Ja mam proste jak deska i równie gęste

Gość wlosowata
A macie zniszczone? pocieniowane, czy jakie? i są gruube?

Gość skoro macie takie siano
na głowie to znaczy że włosy są za mało nawilżone koniecznie kupcie jakieś DOBRE nawilżające odżywki fryzjerskie podejrzewam, że włosy się wam szybko przetłuszczają i są problemy z łupieżem chodzicie na solarkę? jeśli tak, może to być tego przyczyną gdyż solarium wysusza nie tylko skórę na ciele ale także włosy i skórę na głowie, która broni się wydzielając nadmierne ilości sebum, w ten sposób chce nawilżyć włosy

Gość wlosowata
skoro macie takie siano tak, wiem, że mam słabo nawilżone włosy i walcze by były lepsze.. ale nic nie pomaga. Nie pamietam wszystkiego, ale uzywałam:placenty, biosilku, maseczki z olejku rycynowego i jajka, rózne szampony na suche włosy, radical, i jeszcze różne tam maseczki i wiele innych rzeczy! A łupiezu nie mam i nawet nigdy nie miałam ;)

Gość skoro macie takie siano
jejku z tym łupieżem to ci zazdroszczę:) mnie dopadł teraz, ale to chyba przez noszenie czapki nie mam niestety grubych i gęstych włosów:) też wam zazdroszczę mimo wszystko:) to lepsze niż takie mysie kiteczki:) miałam problem z sianowatością i puszeniem się moich włosów mi pomogły odżywki Kallos i Wax:) stosuje się je raz na kilka dni ( raczej się nie przesadza bo wtedy efekty odwrotne - włosy się szybko przetłuszczają ) jak na razie ( miałam zniszczone rozjaśnianiem i pasemkami włosy ) widzę same plusy - włoski mam błyszczące i już się tak nie puszą, są lepiej nawilżone a stosuję te kosmetyki ok 2 miesiące co 5-6 dni

Gość wlosowata
mi się moje włosy nie podobają. Chciałabym własnie takie cieńkie i rzadkie (ale nie za bardzo). Jak nie wyprostuje włosów to mi dosłownie od głowy odstają na jakieś 4cm albo nawet 5.. a chciałabym, żeby mi przylegały do głowy :( Ja mam coś tego typu (na szybkiego znalazłam fote) http://kidscientist.com/wp- content/uploads/2007/04/hair_much_ado_about_nothing.jpg Tyle, że troche dłuższe i bardziej powywijane i bardziej suche i sianowate. A takie włosy są cudowne!!!!!! http://styletips101.com/wp-content/uploads/2007/05/straight-hair.jpg cienkie, rzadkie.. proste i błyszczące.. jak miec takie włosy!!!!!? cudo, cudo, cudo :) takie też sa śliczne :) jak ja marze, żeby mieć tak idealnie proste.. a nawet prostownica mi tego nie zapewni :( http://www.redhillsalon.com/images/deion4.jpg i moze mam jeszcze coś tego typu.. ale tak w 75% http://s23.photobucket.com/albums/b368/jankprent/?action=view¤t=BryStraightHairBack.jpg To też przecudne :) http://www.beautytwist.com/wp-content/uploads/2009/01/long_hair_styles.jpg

Gość ilootka22
ja mam bardzo gęste, do pasa, i prrroste fryzury zmieniam, wiec raz cieniowane, z grzywka, bez grzywki, teraz lekko wycieniowane

Gość wlosowata
A masz grube włosy??? Ehh.. nikt mi tego nie pisze, a to przede wszystkim jest dla mnie wazne.. bo ja mam takie rzydkie bo mam własnie i grube i gęste (bardzo)

Gość dzamatasi123
witam!:) ja mam wlosy geste, sianowate i nie sa ani proste ani loki;;/ przez cale zycie mialam dlugie wlosy do polowy plecow (nawet dalej) dzisiaj poszlam do fryzjera zeby podciac ;/ niestety obciela mnie do ramion poniewaz byly zniszczone;/;/ jak zobaczylam jak wygladam caly dzien placze wygladam jak hełm na glowie;/;/ nie mam co zrobic bo prostowac nie chce bo sie niszcza a po to scinalam zeby odbudowac;/;/ i nie wiem okropnie wygladam;/ jestem zlamana :(:( do dupy z takimi wlosami;/

Gość Medeline
Hej ja mam grube, gęste włosy i są proste jak druty. ;) O kręceniu nie ma mowy, wszelkie loki od razu mi się prostują. ;)

Gość Medeline
Ja mam włosy zdrowe... :) Mam bzika na punkcie ich pielegnacji. :)

Gość Problemm...
Medeline a jak je pielęgnujesz?? Ja tesz mam okropne włosy : puszyste, grube, gęste i ani to proste ani kręcone. Po wyprostowaniu mam coś takiego : niewyprostowane całkiem bo takie falowane , puszyste , i suche A jak pokręce to sie to rozwala bo za ciężkie ... Chciałabym mieć takie jak odrazu wychodzi sie od fryzjęra. Czyli proste, błyszczące, mieciutkie, głatkie...... To jedno z moich marzeń ;D PZDR;*

Gość liczba pi
grube i gęste - od czasu, kiedy urosły za łopatki są też proste, wcześniej się podwijały.

Moje włosy są gęste i grube - ale niestety często sianowate, dlatego też zazwyczaj stosuję prostownicę (i żeby je podkręcić, i żeby wyprostować). Z tym, że przed Bożym Narodzeniem obcięłam je o połowę i niestety straciły na swojej objętości :(

Gość baambii ;3
Ja mam bardzo grube i gęste włosy , dodatkowo dość długie bo do pasa , ktoś tam pisał , że takie włosy bardzo szybko się przetłuszczają co wcale nie jest prawdą . Prawdą natomiast jest , że jeżeli włosy są faktycznie grube - nie ma przypadku by były proste , gęste i proste mogą być ale mówiąc o grubych - nie ! ;)

Gość baambii ;3
dodam jeszcze ,że sianowate nie zawsze , ale bywa , mi się np. strasznie i to strasznie elektryzują ;( sianowate ma moja mama która także ma gęste i grube włosy .