Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawronka na odwyku

facet idealny / dobra tylko to będzie pomieszanie nicków z kafe- dopisujmy

Polecane posty

Gość tylko nie kumam jest.....
nie kumam -jest blondynem czy brunetem??👄

Gość *Sami*w pomarańczach
Nie kumam sorki ale utkwiłeś mi w pamięci z dwóch powodów jakaś netowa nieszczęśliwa love do kobiety o zielonych oczach i topikiem ze prawdziwych kobiet już nie ma i podobnie pierdzielisz jak zawszcze szczery wiec dla mnie odpadasz masz fanki wiec jest cool

Gość mawronka na odwyku
ideał , wiadomo - nie istnieje ;:( ale żeby tak wymieszać cechy niektórych tu to by był nowy gatunek człowieka:D

Gość mawronka na odwyku
nie kumam - jak robiłeśtą skórkę bo zapomniałam :D a jaki macie pomysł na udekorowanie murzynka?

I już mnie nie kumam krytykujesz bo śmiałam nie byc Tobą oczarowana:) wiec wybacz mój niewybaczalny błąd :)

Gość mawronka na odwyku
nie czepiać się do Sami :o

On sie nie czepia tylko krytykuje by nie zranić:) ale gotować chociaż umie :)

sami, przesadzasz. gdzie krytyka? skoro zapamietalas mnie z tych dwoch powodow, powinnas wiedziec, jakie zdanie mam o kobietach uzywajacych wulgaryzmow. nie rob nadinterpretacji. i nie pochlebiaj sobie.

Gość mawronka na odwyku
:( ja was dwóćh lubię , ale kumam nie bądź upierdliwy .

Gość tylko nie kumam jest.....
powie mi ktos czy to blondyn czy brunet??👄 nie kumam a moze bez wlosow??;)❤️

Gość nie kumam i zawsze szczery
są despotami, którzy mają zawsze rację, podtrzymuję swoje zdanie. do tego czasami dziecinnie romantyczni. prawdopodobnie z tego względu nie wyszło małżeństwo nie kumam, pewnie też dlatego jego wielka love z internetu kopnęła go w d... i znalazła sobie innego. sami wie co mówi, ona dużo przeszła w życiu z facetami i teraz umie ich wyczuć. niech się nie kumam chociaż tu pocieszy gronem fanek, bo w życiu to mu tak łatwo nie idzie z kobietami

Hehe nie irytuj sie nie Kumam nie lubie takich facetów i już:P pozdr

Gość mawronka na odwyku
wiadomo że na żywo wszystko inaczej wygląda , a tak poczytać kilkadziesiąt jego/kogoś postów , poukładać sobie w głowie , co brakuje to wyfantazjować i wyjdzie supermen - :o:p tylko później dostaję siękopa w dupę :(

trzeba czegos wiecej, zeby mnie zirytowac :) ty nie lubisz \"takich\" facetow a ja nie lubie \"takich\" kobiet. a odnosnie mojego malzenstwa i powodu, dla ktorego nie wyszlo... niecodziennie dowiadujesz sie, ze twoja polowka ma inne upodobania seksualne :) chcialabys miec meza-geja? ja nie chcialem zony-lesbijki.

Gość mawronka na odwyku
współczuję :(

No i po co sie tłumaczysz mam Cie żałować ze nie wyczułeś prawdziwej kobiety:O papapa już sie nie czepiam :P

Gość nie kumam i zawsze szczery
ok tez współczuję zawsze szczery, życie jest okrutne, jak się młodziutko bierze ślub, nie znając życie i będąc niedojrzałym to się zdarzają takie wypadki, jak to mówią do 3 razy sztuka!

hmmmm widac muszę nie kumam poznać \"osobiście\" bo z opisów samicy jest niezły:D

I znowu bede mieć wroga :O

Gość mawronka na odwyku
Czemu , powinien zrozumieć. Każdy ma inny gust.

*Sami*w pomarańczach - celujesz w nadinterpretacjach :) co mi po wspolczuciu "internetowej kobiety"? nawet nie mam pewnosci, ze jestes kobieta. tez pozdrawiam. mimo wszystko ;) taka z ciebie zabawna, czepliwo-napastliwa osobka ;) prawiczek, ktos tu kiedys napisal, ze kobiety niezle udaja ;) z przeroznych powodow ;)

"prawiczek, ktos tu kiedys napisal, ze kobiety niezle udaja z przeroznych powodow" Niby racja...ale przez te wszystkie lata...tak dobrze sie kamuflowala ? :)

Gość mawronka na odwyku
a co ? kryptogejem nie jest :o

Gość Sami-jak to z Tobą jest
Jeśli facet jest delikatny i wrażliwy, uważasz go za ciotę, a w końcu się nad nim litujesz i mu matkujesz. Jeśli jest pewny siebie, wręcz zarozumiały, a granica jest bardzo wąska, traktujesz go jak pyszałka i nadętego bufona. Pewne cechy charakteru, jak wrażliwość i pewność siebie, wykluczają się nawzajem. Przy takim podejściu do mężczyzn musisz być ciągle skonfudowana i zawiedziona ich bylejakością.

nie bylo tych lat tak duzo. znacznie dluzej byla ze swoja... ze tak to nazwe... partnerka :classic_cool: bylo, minelo :) jak to spiewala dori w "gdzie jest nemo": mowi sie trudno i plynie sie dalej :classic_cool: