Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawronka na odwyku

facet idealny / dobra tylko to będzie pomieszanie nicków z kafe- dopisujmy

Polecane posty

Gość nie kumam i zawsze szczery
problemem nie jest to, że kobiety udają, ale, że nie słucha się starszych i doświadczonych przez życie. przecież pan nie kumam wszystko wie najlepiej. nawet to, że znał się na ludziach i doświadczeniach życiowych na tyle żeby wziąć ślub w wieku w jakim go wziął i to niby na całe życie

Gość *Sami*w pomarańczach
ale ja nie biorę pod uwagę kafe a w zyciu ...trochę racji masz....ale w koncu znajdę tego jedynego;)

Gość mawronka na odwyku
i przed komputerem będzie tak siedzieć? sama? --ja bym się rozpłakała....

nie kumam i zawsze szczery - pomaranczko, nie probuj byc zlosliwa, to domena ludzi inteligentnych. "przecież pan nie kumam wszystko wie najlepiej. nawet to, że znał się na ludziach i doświadczeniach życiowych na tyle żeby wziąć ślub w wieku w jakim go wziął i to niby na całe życie" - NAPRAWDE?

to przyznaj się ile miałeś lat jak brałeś ślub, ile przed nim byłeś z żoną, to chyba nie jest tak wielka tajemnica?

Chyba założę podobny topic, tylko o kobietach idealnych z Kafe... Pewnie wszystkie się wpiszą, bo wszystkie uważają się za idealne. Ja widzę tu na tych forach, że jeśli tylko facet skrytykuje tu jakąś kobietę , to już jest nagonka. Dlaczego kochane Panie, nie potraficie zrozumieć, że nie tylko faceci są beznadziejni, nie tylko faceci zdradzają i nie tylko faceci po iluś tam latach związku okazują się homo? Dlaczego wytykacie "Nie kumam", że nie domyślił się innych skłonności swojej kobiety, skoro to nie takie dziwne? Ile słyszy się o facetach - gejach, którzy żenili się, płodzili dzieci a w sekrecie spotykali się z facetami? I ich żony niczego się nie domyślały.

Imperia randkowałam cały tydzień:) dziś mam synka który wrócił z ferii;)

to przyznaj się ile miałeś lat jak brałeś ślub, ile przed nim byłeś z żoną, to chyba nie jest tak wielka tajemnica? książkę o nim piszesz? zresztą doświadczenie i mądrość życiową nabywa się z wiekiem ciebie pomarańczo może to nie dotyczy- co nie znaczy, że nie dotyczy większości osób i zapamiętaj sobie- błędy popełniamy wszyscy- nie wszyscy potrafimy sie do nich przyznać i je naprawiać

Giovanni --przeczytaj swój post jeszcze raz może zauważysz jaką bzdurę napisałeś. mam prawo krytykowac nie kumam ,tym bardziej ze nie ubliżam Mu. Myslicie ze jesteście lepsi bo nas krytykujecie? Halllo kobiety są emocjonalne,a Wy ciągle o tym zapominacie. Na kafe idealna?a co mi da ten zaszczytny tytuł?:)

Gdyby "nie kumam" założył topic "Moja żona okazała się lesbijką - jestem załamany" to zaraz cała chmara pań zaczęłaby go pocieszać jedna przez drugą, a jego ex nazywać "wredną suką", względnie "kurwą" lub "dziwką". Śmiać się chce... Dziewczyny - nie ma faceta idealnego, podobnie jak nie ma kobiety idealnej. Zawsze coś będzie nam w drugiej osobie przeszkadzało i zawsze trzeba iść na kompromis. Może to jakiś komunał, ale nie kocha się za zalety, lecz pomimo wad.

Sami, przeczytałem i wszystko jest logiczne. Nie uważam, że jesteśmy lepsi od Was, nigdzie tego nie napisałem.

ike, to, że doświadczenie i mądrość życiową nabiera się z wiekiem tak się składa, że wiem. rodzice mnie tego nauczyli i dlatego nigdy nie pchałam się do czegoś do czego nie byłam przekonana w 100%, że dojrzałam. w życiu można popełniać błędy nikt się przed tym nie obroni i dlatego należy je sobie wybaczać, ale niektórzy wpychają się w błędy na siłę nie kumam widzę, ze co do mnie zastosowałeś swój ulubiony argument w dyskusji - nie jestem inteligentna. no tak myślę inaczej niż Ty

Giovanni --ale to napisał wiec sie tez liczy z atakiem wrednych upierdliwych pomarańczy. To tylko kafe nie wszystko ludzie muszą wiedzieć:) ale to tylko moje zdanie...kobiety to peply,ale faceci???

Gość mawronka na odwyku
jaka złośliwość:o

sami, nikt ci nie odmawia twoich praw. tylko, ze twoja krytyka wynika z przykrych doswiadczen i nie opiera sie na realnych podstawach :) nie znasz mnie a to, co masz okazje czytac, moze byc jedynie moja internetowa kreacja. moge byc tym, kim chce byc: idiota, myslicielem, wrazliwcem, bezdusznym draniem, kobieta, mezczyzna... a w rzeczyswistosci moge byc kims zupelnie innym, zaprzeczeniem tego, za kogo mnie uwazasz :) ty bierzesz za dobra monete wszystko, co przeczytasz. i widze, ze we wszystko wierzysz. to nawet zabawne :)

Mam jedynie na myśli pewną niekonsekwencję. Jeżeli na forum założonym przez kobietę napisze facet (zgodnie z zasadami forum, ma prawo napisać co myśli) i skrytykuje kobiece poczynania, to jest ostatnim chamem i łajzą. Jeżeli natomiast sam założy podobny temat, no i niejako zrobi z siebie ofiarę złej kobiety, to te same panie, które go wcześniej krytykowały za poglądy rzucą mu się na ratunek. Czy masz prawo krytykować - czy ktokolwiek ma prawo krytykować - to temat na długą dyskusję, bo wiele jest argumentów za i przeciw.

"nie kumam widzę, ze co do mnie zastosowałeś swój ulubiony argument w dyskusji - nie jestem inteligentna " - tego nie napisalem :) a to, ze tak to zinterpretowalas, to twoj problem, nie moj :)

Gość tylko nie kumam jest.....
nie kumam- Slonce, ja nie jestem lesssss 👄 Dla mnie jestes i bedziesz najmadrzejszy i najbardziej idealnym facetem na tym forum:) Ciekawa jestem jak Ty wygladasz, co masz teraz na sobie ...:D:D❤️👄:P

Gość mawronka na odwyku
ale czyż nie masz też w sobie takiej potrzeby bronienia się ?

Nie kumam jestes dla mnie niesprawiedliwy ja sie nie pastwię nad Tobą ale też nie mam zamiaru pocieszać Ale nie mam nic przeciw żebyś mnie analizował zauwaz napisałam tylko ze jesteś za romantyczny Ty pociągnąłeś rozmowe, a po co skoro jestem tylko nickiem którego nigdy nie poznasz:) pozdr

Dokładnie. Internet ma to do siebie, że możemy tu samych siebie wymyślać i kreować bez żadnych konsekwencji. Rozmowa nie jest bezpośrednia, mamy czas na wymyślenie odpowiedzi, możemy pisać zupełne przeciwieństwo tego, co myślimy :D A ludzie to łykają jak młode pelikany - jak to ktoś ładnie nazwał na Kafe.

Gość mawronka na odwyku
:D

Prawiczek, skoro jedni mają prawo krytykować i wyciągać wnioski po postach to chyba inni mają prawo roztrząsać, nie?

"nie kumam nie kumam i zawsze szczery - pomaranczko, nie probuj byc zlosliwa, to domena ludzi inteligentnych." pokuśmy się o inną interpretację tych słów niż to, że nie jestem inteligentna, no nie brakuje mi na to mojego kobiecego rozumku... panowie to nie jest tak, że nie cenimy sobie waszego zdania i spojrzenia na nasze problemy z punktu widzenia mężczyzny. problem jednak w przypadku pana nie kumam polega na tym, że on inny punkt widzenia niż swój uważa za mało inteligentny. ja wśród swoich znajomych, ludzi inteligentnych, których głęboko szanują nie mam znajomych, którzy by nie widzieli swojej winy w rozwodzie. czasami bywa, że zrzucają to na swoją głupotę: młody wiek, brak doświadczenia, na to, że ludzie z czasem się zmieniają i mogą ewoluować w różnym kierunku i rozminąć się ze swoim partnerem. nie cenię ludzi którzy jak pan nie kumam są biednymi, niewinnymi poszkodowanymi w złym świecie, który nieopatrznie przeciwstawił się ich nadludzkiej mądrości

czy ja mam dobrze huknąć albo na kogoś dobrze najechać, żeby mnie ikusię ktoś łaskawie zauważył ????:P

Gość nic nie wiem o nie kumam
ale jest bardzo nudny, czego daje dowód każdym kolejnym wpisem. I jego zacięcie polemiczne jest godne kobiety, więc może rzeczywiście jest kobietą. Bycie nudnym, brak pieniędzy i skąpstwo to największe wady mężczyzn.

"Prawiczek, skoro jedni mają prawo krytykować i wyciągać wnioski po postach to chyba inni mają prawo roztrząsać, nie?" Zmieniac w tej danej chwili wizerunek swoj? bardzo dobre rozwiazanie.. :classic_cool: