Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawronka na odwyku

facet idealny / dobra tylko to będzie pomieszanie nicków z kafe- dopisujmy

Polecane posty

"nie kumam i zawsze szczery" - oho, widze, ze mamy tu przyklad wojujacej feministki :) troche szkoda, bo z fanatykami nie rozmawiam 🌻

Gość mawronka na odwyku
jak napisał że żona jego była lesbijką --to się chyba tego dowiedział po ślubie ?! jak by ktoś cię tak w bambuko zrobił , to też byś zwaliła winę na kogoś innego. Zresztą , kumam nie zwala nic.

ike, na ktoryms z topikow powiedzialem, ze zaskoczylas mnie pozytywnie :) naprawde, fajna i "do rzeczy" z ciebie babka 🌻

Zapamietaj Nie Kumam facet pewny siebie MA W DUPIE TO CO LASKI O NIM PISZĄ I ZA ŻADNE SKARBY NIE PISZE O SWOICH PORAŻKACH ŻYCIOWYCH NA KAFE :) ja wymieniłam swoje 3 typy:)

Gość tylko nie kumam jest.....
A dla mnie gdzie kwiatek nie kumam??😭😭

Gość mawronka na odwyku
ike ładna jest he :p

"I jego zacięcie polemiczne jest godne kobiety, więc może rzeczywiście jest kobietą" - to mnie rozszyfrowalas :classic_cool:

IKE zacznij tupać , kląć , pluć możesz byc moim kozłem ofiarnym:) chcesz??

Ludzie, jak zawsze zła interpretacja słów. Sami, to samo można powiedzieć o kobiecie pewnej siebie :) a Wy nagminnie piszecie tu o porażkach życiowych :) IKE, ja Cię widzę ;)

Gość mawronka na odwyku
ale się temat rozwinął - jak nigdy :D :classic_cool:

Gość nie kumam i zawsze szczery
nie kumam niestety nad interpretujesz. wcześniej napisałam, że cenię sobie zdanie mężczyzn. cenię również zdanie kobiet. nie jestem fanatyczką twierdzącą, że tylko jedna z płci ma rację. nie chcesz ze mną dyskutować ok, przecież i tak wiedziałam, że dyskusja jest z Tobą niemożliwa, masz zawsze racje!

sami "MA W DUPIE TO CO LASKI O NIM PISZĄ I ZA ŻADNE SKARBY NIE PISZE O SWOICH PORAŻKACH ŻYCIOWYCH NA KAFE" - skad podejrzenie, ze nie mam? ;) a moje malzenstwo porazka nie bylo :) nigdzie tego nie napisalem ;)

Dziekuje Skarbie najcenniejszy na kafe!👄:P

"nie chcesz ze mną dyskutować ok, przecież i tak wiedziałam, że dyskusja jest z Tobą niemożliwa, masz zawsze racje!" - no wlasnie :)

Do cholery to jest forum kobiece gdzie mamy pisac ? Wasze zarzuty mnie irytują

Gość mawronka na odwyku
ale to 'zawsze masz rację'' to mnie wnerwia , jak mały dzieciak co tupnie nogą i zdania i tak nie zmieni:o

Gość mawronka na odwyku
ja proszę o przepis na skórkę ;)

"możesz byc moim kozłem ofiarnym chcesz??" Dziękuję raczej postoję . a taką miałam nadzieję................ :D

A co myslicie o KocieBehemocie? Przypadkiem ogladal mnie na portalu, ten sam nick co na kafe.Czyzby to byl on??:D A tak mnie wkooorwia ten kretyn...i prosze moge go sprawdzic jaki faktycznie jest, czy taki chamski w zyciu prywatnym ...:D:D Je je je!!

Sami, a my gdzie mamy pisać jeśli już chcemy - wg Ciebie - zachować się nie po męsku? :D Hehe, najfajniej się robi jak się zaczynacie irytować i zacietrzewiać... Wyluzujcie :)

Gość nie kumam i zawsze szczery
"nie chcesz ze mną dyskutować ok, przecież i tak wiedziałam, że dyskusja jest z Tobą niemożliwa, masz zawsze racje!" - no wlasnie widzisz jak się zgadzamy? dobrze, że masz chociaż poczucie humoru. ja też się na swój sposób cieszę, że moje doświadczenie życiowe pozwala mi rozpoznawać i omijać takich ludzi jak Ty szerokim łukiem. takie dwa charaktery na raz to by była tragedia

Gość mawronka na odwyku
ike- czemu masz takie pinokiowate zdjęcie?? a gdzie te z kulkami?

przepis na skorke. wyparzyc, zdjac to biale cos (ale z wyczuciem). pokroic w kostke, wrzucic na patelnie zalana szklanka wody (maly ogien). w szklance rozmieszac cukier z woda (pelna szklanka, 5-6 lyzek cukru). jak zabraknie wody na patelni, zalac "roztworem". i tak z godzine, poltorej. a na koncu dodac rumu albo wodki prosze bardzo :)

"ja też się na swój sposób cieszę, że moje doświadczenie życiowe pozwala mi rozpoznawać i omijać takich ludzi jak Ty szerokim łukiem" - i vice versa :)

mawronka po prostu aktualizuję galerię co sezon inny wystrój i inny nos:D

Giovanni -ale róbcie co chcecie,tylko nie płaczcie w poduszkę jak jakaś kobieta napisze ze Was nie lubi czy z czymś sie nie zgadza.

Gość mawronka na odwyku
dziękuję :) a jak można przechowywać ? chcę zrobić większą ilość , bo godzinne stanie nad patelnią jest wnerwiające ;) zamrozić?

Sami, a któryś już płakał z tego powodu? Hahahahahahahaah dobre :D