Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaosoba

przerażenie...

Polecane posty

Gość 100__krotka
matka Ci ześwirowała przez to siedzenie tam. Ona widać żyje Twoim życiem a Ty sie dałaś wkręcić :o

Gość przerażonaosoba
Ja zostanę research assistant najlepiej jak mi sie na koncie coś nieco zwiększy. To będzie najlepszy research assistant wtedy. Ja już nie mogę. Wiem - olewam ten doktorat i mówię sobie Boże czemu Ty kretynko za mąż nie wyszłaś 9 lat temu! Ty idiotko! No ale wiecie - chciałam mieć porządny doktorat, dalej jakąś lepszą pracę to mi baby z brzuchami 2 procesy zrobiły. I faceci co gorsza. A ci co - też już w Polsce rodzą? Nie wiem. Nic nie rozumiem. Siedzę jak w psychiatryku i się nie odzywam. Idzie wiosna... ziółek se posadzę, kwiatków... czemu ja tu jestem? Muszę? Zapisałam się na wyjazd do pracy za granicą i jak coś będzie zaraz wyjazd. No co jeszcze? Dom wariatów. Zeby ta moja bratowa jeszcze miała dzieci. Jest żenująca . Na wsi mieszka, budować chce i dzieci nie ma. I wszyscy są po jej stronie bo ja nie mam tu pracy, ale dlaczego? Bo jej nie znoszę a jej rodziny też. A ogólnie tu rządzą leśnicy - jak na wsi mogą rządzić leśnicy? To przecież też jest chore umysłowo nie? Na wsi rządzą rolnicy. Ja nie wiem - czy ja jestem nienormalna? Mówią, że tak. Ze mam psychozę. A oni tu co mają? Oni mają MANIĘ - no bo co :(

Gość przerażonaosoba
No - tak myślałam, że tak mi napiszecie. Moja matka to wariatka. Dziś nie mam już ZADNYCH watpliwości co do tego :( Chciałoby sie miec jakąś matkę lepszą, no ale co... taka statystyczna wariatka polska :(. A ja w tym sponiewierana... jak to państwo ma normalnie funkcjonować to nie wiem. A miałam dawno wyjechać i tyle. Wybaczcie mi, że zawracam wam dupę, ale jeszcze 2 przegrane procesy. To jak 2 wojny światowe tylko najpierw miałam IIWW a póxniej IWW. A teraz? A teraz mam wojnę...domową :(

Gość 100__krotka
a nie mozesz sie wyrwać z tej wsi za wszelką cenę?

Gość adiraja
wez sie w garsc, bo wlasnie marnujesz kolejnych 9 lat zycia na uzalanie sie, zale i pretensje. a o co mialas proces??

Gość przerażonaosoba
Wiecie powiem wam/napiszę, że jak człowiek ma 23 lata to jest research assistant, jak ma 25 lat to zmienia świat i nic mu się nie podoba, a jak ma 33 lata to jedyne co go interesuje to... i tu sobie sami wypiszcie. Cokolwiek chcecie. Ale cudze dupy to mnie nie interesują, ale moja tak. Tyle wam napiszę. Cokwoleik byście chcieli przeczytać lub nie. A ci tu kurde - 100 lat i jedynie CUDZA DUPA - o czym to swiadczy? I 4 lata życia mi rozwalili tu. Coś strasznego. A wcześniej nic lepiej. A tyle się uczyłam na tym doktoracie, że pojęcia nie macie jak się zawzięłam, że wyjazd i koniec. Zebym olewała, wiecie byle co, ale tak się jakoś do tego NIESPOTYKANIE przyłożyłam i taki koniec. Coś strasznego. To lepiej nie zaczynać jak ktoś ma się tak zachowywać jak mój promotor. To lepiej wyjechać - nie miałam pojęcia, że to aż tak ważna osoba. No ale tak jest .

Gość przerażonaosoba
za wszelką cenę to mogę sie wyrwać, ale co to znaczy wszelka cena. Czy mam samobójstwo popełnić? To też jest jakiś rodzaj WSZELKIEJ ceny, nie? no przydałoby się mieszkanie samocdzielne w moim wieku. Snią mi się sny po nocach, że się wprowadzam do własnego M...dziś na przykład... obudziłam się i myślę "To na pewno szatan i jest 3.00 w nocy - ani chybi". Kto mógł mi zrobić TAKIE SWINSTWO (oświaty nie liczac). A tu wyobraźcie sobie 2.08. Co to może oznaczać? Aż się zdziwiłam nawet :(

Gość 100__krotka
przerażona - miej ich gdzieś, mówię Ci. Poszukaj może jakieś grupy wsparcia, może mityngów DDA, tam sa ludzie z tak rozwalona psychika jak Ty.Nikt tam na nikogo nie napada, tylko najlepiej poszukaj w dużym mieście bo tam u Was to taka hipokryzja :o

Gość 100__krotka
ludzie którzy Cie otaczaja sami się czują nieszczęśliwi i nie chcą, żeby ktoś miał lepiej, mówię Ci.Miej ich gdzieś, wyrwij się z tej wsi i zacznij żyć. O samobójstwie nie myśl, poza tym odebrac sobie życie nie jst wcale tak łatwo.

Gość przerażonaosoba
A procesy miałam w oświacie. Wyszło na to słuchajcie, że ja chce dokonac przewrotu majowego co najmniej. A mnie po prostu wpieniał BAŁAGAN wszędzie w pewnej szkole, że niczego sie nie mogłam dowiedziec. Ale wiecie - ja nie jestem zrozumiana bo każdy mówi mi WSPÓŁCZUJĄC - aj wiesz w tej szkole teraz każdy chce mieć lepszą pozycję , wszyscy się zagryzają robiąc karierę - coś w tym sensie, że KARIERA. Ale mnie nie o to szło. Po prostu mnie ogarniało PRZERAZENIE jak ktoś stawiał świeczkę zapaloną na drewnianej boazerii czy pod ścianą z drewnianą boazerią i tam były kable z prądu... no i znowu nic się niby nie stało... ale :((( Nie wiem - nie śmiałam zwrócić uwagi. Po prostu po 2 przegranych zastanawiam się więc i stwierdzam, że nie, że to nie ma sensu. Jeśli ja nie mogę powiedzieć, że A jest A, a B jest B to to bez sensu jest, no nie? Tak myślę... :(

Gość przerażonaosoba
No i teraz też mi chodzi o pieniądze, ale ogólnie szło mi o to, że w takim bajzlu co się tak uwzięli, że ja mam byc co - wzorem czy co? Niech sie na siebie popatrzą co wyprawiają. No ale nie dość, że przegrałam to mnie szykanują. Bo mieszkam na wsi. No ale jest to powód. W sumie przegrałam - czego więcej chcieć? Mieć rację i przegrac. To jest powód do załamania. Ale że mnie jeszcze prześladują to się zrobiłam agresywna, a teraz mam już dosyć bo z tego zrobił się drugi proces i to tylko dlatego, że poszłam do średniej zamiast do podstawówki. To nie jest powód. Albo pani dyrektor ucząca matematyki i wuefu , która mi sie we wszystko wtryniała... jakim prawem? Lub pani z biblioteki - dalej dostała awans? Jakim prawem? Ktoś im to zlecał? Ktoś im zlecał szpiegowanie mnie? To tu niedaleko wszedzie - telefon, e-mail i tyle. Ale czemu? Przyłączylibyście się do czegoś takiego? No ja nie. Dlatego tak mnie to nie wiem...brzydzi :(

Gość przerażonaosoba
W sumie moim zdaniem ten Net tez jest miejscem gdzie można się dowiedzieć byle czego...blabla... kiedyś tak było. Co sie tak w pracy wyżywają? Czemu? każdy dyr czy szycha w Polsce dyć ma ten Net na biurku. Nie wiem. A ta jędza co mnie wkopała w 2 proces to była taka słuchajcie, że jej marzeniem było (dyrektorka szkoły średniej), żeby wyjechać sobie na Karaiby na akcje (fajne marzenie), ale następne UWAGA!!! i mieć tam kamerkę , przez którą będzie obserwowac wszystkich swoich pracowników leżąc na plaży. I w tym momencie znalazłam się pod stołem... dosłownie. W mieście leżałabym tam ze śmiechu, a na tych wsiach z przerażenia - CZY ONA JEST NORMALNA?

Gość przerażonaosoba
sorry - na wakacje, nie na akcję chciała jechać ta dyrka. A może na akcję? :( Ale całośc... no niby są to miasta...20 tys. ludzi... zawsze jakieś miasto... :( I tak mi skopali ostatnie 4 lata zycia... :( A wy? Jesteście lepsi? Lepiej nie wiedziec ? :(

Gość 100__krotka
wez na to wszystko plun do jasnej anielki! Czy te procesy mialy jakies konsekwencje?

Gość przerażonaosoba
A od 3 lat(???) własna rodzina mi dupę obrabia tu. Choć ja ich nie poważam. To rodzina mojego brata. Co to za kanalie są? Kompletne kanalie. Brrrrrrrr... jakieś pierdolone leśniki....brrrrrrrrrrr...byle daleko od tego lasu tu... mówię wam - co to za wiocha z piekła rodem. Coś strasznego. Tu się tylko załamać można. Jeden leży w śpiączce tu PODOBNO przez szkołę w MIEŚCIE. Taki młody. Może też środowisko go wykonczyło? Tu wiejskie. A ja mam żal straszny do matki, że mnie oszukała, sponiewierała w życiu. Przecież ja 3 dzieci mogłam już dawno mieć i ją w dupie. To sobie zrobiła ze mnie materacyk. Poduszkę. Okropna. I to siedzi na tej wsi jak kura. Może niedługo zniesie jajca? Czego jej życzę... :(

Gość przerażonaosoba
O straszne - ale o tym wkrótce.

Gość przerażonaosoba
No dobra - teraz napiszę o tym jaki wpływ miało na mnie 2 procesy. Na przykład taki, że nie mam forsy na swoje mieszkanie obecnie, na przykład taki, że do dziś mam zwolnienie dyscyplinarne ze szkoły bo dyrektor mnie nie lubił i przez 1,5 roku po tym procesie byłam szykanowana tak,że to się nazywa mobbing i co ??? i nie skończyłam przez to doktoratu i nie skończę. Bo nie mam za co , a poza tym już nie chcę uczyć. Najbardziej w szkole średniej mi już przeszło choć naprawdę nie czuję się winna tego wszystkiego. Raczej układy sprzed 20 lat tu mają więcej do powiedzenia, ale jak ma się przejąć układami osoba, która od 9 lat pracuje co rok z nowymi ludźmi. No trochę mogę, ale za chwilę już nie... to nie jest normalne życie i jak ja mam teraz osiąść w miejscu zamieszkania moim, w którym się urodziłam. I co? I przejmować się tym co wyrabiali moim przodkowie? jak ci ludzie sobie to wyobrażają? Czy oni mają trochę wyobraźni? Albo moi rodzice? Gdzie oni rozum stracili jakieś 10 lat temu jak dla mnie... 10 lat temu było to następna 10tka idzie, nie? No moim zdaniem Polska ich omotała i to, że tu siedzą i sami z siebie zgnuśnieli, zasiedzieli się, wyobrażają sobie, że wszystko jest takie jakie IM SIĘ WYDAJE, a ja mam słuchać szczylowatej bratowej bo ona wyszła za mąż. No jak miała pracę zanim jeszcze miała studia to się nie dziwię , że już ma i męża, a niebawem i doktorat. Gdzie dzieci zgubiła tego nie wiem , ale gdyby nie te procesy tez bym w nią rózgą żelazną walnęła a tak? Poza tym te procesy miały na celu jedynie udowodnienie mi, że się swoją pracą nie interesuję, że nie dbam o nic... nie wiem. A moim zdaniem były wyrazem frustracji pewnych NEUROTYCZNYCH osób, które nie widzą w ICH pracy niczego prócz kilku koneksji i tak sie wmawia później uczniowi, że tak jest i stąd te teczki w szkole. Gdyby to ode mnie zależało to ja sobie wiedzę tak sprawdzę, że mnie te 45 minut starczy na to, żeby się pośmiać, nauczyć czegoś, wiedzę wyekzekwoać, powtórzyć - na wszystko. Ale cóz... pośród teczek, urzędów, podręczników nie mam takiej możliwości. No to dajcie chociaż skończyć mi doktorat - to nie to mam ...40 godzin w tygodniu albo nic. No bez przesady. Np. teraz mi sie dobrze pracuje z dziećmi , z uczniami. Nie mówię. Ale znowu godzin mam tyle , że pożal się Boże, a reszta widzicie - psychozy mi wmawia (kolejny skutek procesów przez to o tym piszę). No to jak tu pracować w takim środowisku? Nie da się PRACOWAĆ. Ja wam już dziś powiem, kto tam dostanie order za rok 14 października. I dlatego (plus flustracja wsią) chcę wyjechać i więcej nie wracać. Czy to brzmi logicznie co napisałam? Taki skutek mają 2 procesy w polskiej szkole dla 33 letniej nauczycielki 2 przedmiotów, która pracuje obecnie w szkole nr 11 a doktoratu nie obroni już nigdy. I ma to już obecnie dawno gdzieś :( :( PS. Ale to czego nie mam gdzieś to moje dobre imię a także potrzeba by coś po sobie pozostawić. Nie jestem dyrekcją, ale znowu nie jestem aż tak sładna , że wszystko mi zwisa. To nie prawda. A że mnie zagazowano w szkole... no nic. W oświacie bo na uczelni to samo. Ale pomyślcie jak ma być nauczycielka z bezsensownym doktoratem, i co z tego, jak ona nic nie wniosła dla innych, dla siebie, dla nauki, niczego. Neurotyczka. Tak samo jak baba, która rodzi dzieci nie wiadomo po co i na co - jak mają 5 lat to ma ich dosyć. No rodzi bo wszyscy tak robią. Taka sama neurotyczka jak ta pani doktor. Zero sensu w całości, potrzeby opoiwedzenia innym o czymś. Tylko szpiegowanie... dodawanie sobie animuszu pewną ZEWNĘTRZNĄ pozycja społeczną, natomiast kogoś kto jest bardziej INTROWERTYCZNY w tej szkole , nie taki ...nie wiem...hałaśliwy, rozpasany - taka osoba zaraz musi być psychotyczką. Bez przesady :(

Gość przerażonaosoba
I powiem wam jeszcze, że całość szkoły w Polsce polega JEDYNIE na tym. ze jak masz godziny I LOGICZNIE masz za co iść robić sobie dodatkowe kwalifikacje to nie, to wtedy nie zmienią Ci 2 godzin w planie bo się nie da. Ale jak nie masz godzin i za co to wtedy masz płacić sama oczywiście za swoje kwalifikacje... no nie... nie o to mi chyba chodziło. Tak myśle. Poza tym musiałabym być wtedy z bogatszej rodziny. Ta obecna jest na to po prostu za biedna. Na szkolne fanaberie. Nie wiem... No a teraz jeszcze mi każą omijać bezpłodną bratową. Nie mogę :(. Zawsze można coś wybrać, jakieś mniejsze zło czy coś... ale żeby człowieka zaraz wieżowiec zgniótł to nikt tak nie chce, no nie? :( Poza tym to trup przecież od razu - sami to sobie skomentujcie :( Na mój rozum - mozna mi tylko współczuć obecnej mej sytuacji. Co też robię. Już się nie każę, nie oskarżam tylko sama sobie ...szczerze wspólczuję. Po prostu. :(

Gość przerażonaosoba
ps. te kwalifikacje (BIBLIOTEKA) mi się od tych szuj szpiegowskich za darmo należą. I to od 4 lat. A koniec taki, że do dziś ich nie mam i mam se sama je robić...co za świnie powalone w głowę :( Polscy nauczyciele :(

Gość w Twojej sytuacji pozostaje
tylko zmiana pracy i srodowiska, wyjedz gdziekolwiek zacznij od zera i poskladaj swoje zycie od nowa. no chyba ze wolisz pozostac w umieralni i uzalac sie nad soba na kafe. Twoja sprawa.

Gość przerażonaosoba
No tak. O tym właśnie piszę. Właśnie mówię mojej chorej umysłowo matce: - weźmy sobie jakiegoś kundelka do domu. A ona na to: - Nie - teraz się zaczyna budowa , później jak się skończy będziemy się odgradzać. Wiecie co? Ona ma pierdolca ta baba. A ja wierzyłam , że ja pracę dostanę dzięki nim. A po co mi kundel za 10 lat? A ona? Niech idzie do bratowej, nie? Psa z ulicy chciałam wziąć. Niech się sra. I zawsze to samo. A bratowa jest bezpłodna. To bezpłodna kurwa na dodatek. Ma 10 lat tę samą pracę załatwioną przez ojca, a moja matka zrujnowała mi życie i uczę 10 rok w 11 szkole, nie mam kasy na to by się wyprowadzić i nawet psa z ulicy nie weźmnie. Taka sama jak moja bratowa. A po co dom bezpłodnej kurwie z lasu? Nie ma. Przy pierwszej okazji wyjazd i więcej tych wszystkich nie wiem ...kurw wiejskich widzieć nie chcę. AMEN :(

Gość przerażonaosoba
No sami powiedzcie - własnemu dziecku żałuje na mieszkanie a bezpłodnej leśnej kurwie nie. A jakby mój ojciec 10 lat temu zapytał ILE to też bym nie musiała do pracy fizycznej jechać. A tacy byli mądrzy...ja mam już 33 lata. Po co mi takie psychopaty dwa, trzy. Pierdolnięci starzy i tyle z całości. Nie wiem... może nie mam racji. Załamana jestem nimi, sobą. Całe życie muszę przekreślić przez pojebnych rodziców. Nie wiecie co to znaczy. A w ogóle co wy mnie obchodzicie. Tez nic nie robicie tylko leżycie na sobie jeden na drugim. I świnicie innym ludziom. Po co ja tu w ogóle piszę. Nie mogę - bezpłodna kurwa leśna górą. W Polsce bezpłodna leśna kurwa ma dom, a ja musze mieszkac z rodzicami - tymi zgredami i omijać ją jak pójdzie do pracy w majtkach i z dupą na wierzchu. Bo mój chory umysłowo brat ją kocha . No wiecie co... :( Tego już za dużo :(

Gość przerażonaosoba
I tylko nie mogę zrozumieć PO CO JA POSZLAM NA TE WESLE? moja matka jest tak ociężała umysłowo, że nawet nie mogłam na wycieczkę wyjechać w tym czasie. A drugi proces mam przez rodzinę tej kurwy. A co mój brat? On i tak gówno wielkie tu osiągnie bo nic nie robi tylko sie boi, że się puszczać będzie. No ale dobrze ...za mąż wyszła... koń by się uśmiał. Czy raczej ...zarżał (jakby akurat nie srał za przeproszeniem lub bez).

Gość przerażonaosoba
Pisze to żeby było jasne kto ma w Polsce pracę. Kurwy. Kto ma dzieci? Kurwy. Komu sie dobrze powodzi? Kurwom. A kogo nie lubi się najbardziej? Kurew? Nie - z kurwą każdy się ożeni. Od razu. Co widać w mojej rodzinie zwłaszcza. Hmmm... chyba że są nienormalni. Całkiem możliwe.

Gość przerażonaosoba
To jest dom zbudowany na cudzym nieszczęściu. Na moim. Na moim drugim procesie. Wy kurwy wszystkie z lasu i z miasta. Na moim nieszczęściu. A moja matka była tak podła, że stanęła po stornie zwykłej blond szmaty - obecnie żony mojego brata. Wywłoki zwykłej 7 lat młodszej ode mnie. Ty wywłoko jebana w głowę. Zwykła suka. Tylko wszyscy kombinowali jak się dobrać do pieniędzy mojego ojca - niech się udławią nimi jak dla mnie. Jebane wiejskie psy!!! Jebana wieś. Nekrofile.

Gość przerażonaosoba
Jeszcze musiałam iśc na wesle tej szmaty bo mnie matka zmusiła. I tego głupka z obrączką - mojego brata. Tego konowała.

Gość przerażonaosoba
Jedynie, ze wiem , zę szczęsliwa tu nie będzie ta suka blond. Ani dzieci nie ma. Zwykła suka :( Dostanie tu po mordzie za swoje sukowate uczynki. Takie życie :(

Gość przerażonaosoba
Mnie się wydaje, że moja bratowa to Polska. W pigułce. Zdziczała suka puszczająca się na prawo i lewo. I myślaca sobie Bóg wie co. Zwykła złodziejka, żebraczka, taka suka bezpańska. Taka jak moja bratowa. Leśna kurwa-złodziejka - dobrze ją nazwałam. I jeszcze musiałam iśc na jej wesele. To było STRASZNE. Nikt mnie tam nie chciał, wszyscy już kradli pieniądze mojego ojca, a ja nie mam nawet doktoratu w tej Polsce. Jezu Chryste jak was wszystkich nienawidzę wy kundle jebane!!!!!!!!!!

Gość przerażonaosoba
Niech was wszystkich piekło pochłonie w tej skurwiałej Polsce. Wszystkich po kolei. A pierwszą tę blond sukę. Zasługujecie tu na to wszystko. Ja tam bogiem nie jestem. Dla mnie możecie zdechnąc z głodu. Jak zwykła suka.

Gość przerażonaosoba
Przez budowę kurwy nawet psa nie mogę sobie z drogi wziąć. Sami widzicie ludzie jak tu jest w tej skurwiałej wsi. Nie chcę tu już mieszkać. Wynoszę się jak tylko sie da. To wszystko bez sensu. 4 lata mną pomiatają. Takie kurwy mną pomiatają...takie zera. jedynie, ze nogi rozszerzyły i te dzieci mają. No to żałuję , że też taka nie byłam. Nie umiałam podjąc właśniwej decyzji. Nogi na za 14.45. Dziś tego żałuję. Nawet mieszkać gdzie nie mam, pociorana po sadach. może uda mi sie wyjechać i nie patrzeć na to wszystko. Nie ma na co. Na grób mojego psa. Przynajmniej nie musiał brać udział w tej strażackiej żenadzie bo zdechł tydzień przed weselem. A ja nie mam zdjęcia ani jednego z tego dna. Po co ja tam poszłam? Zeby czuć się jeszcze gorzej niż przedtem? Ale zmuszono mnie. Bóg wie, że nie chciałam tam wcale iśc. Zmuszono mnie iść na wesele tej kurwy.