Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika275555

czy jestem w ciazy? prosze o odpowiedzi

Polecane posty

Gość zolzza
jeśli już była taka sytuacja mogłaś iść do ginekologa po postinor:-O test możesz zrobić już jutro jedne są dzien po spodziewanej miesiączce a jedne są przecież do zrobienia 6 dni po poczęciu

Gość i chcesz tak czekac
i sie denerwowac do wtorku? :O test ci juz wyjdzie

Gość weronika275555
wole sie denerwowac niz m a wyjsc zle i pozniej jednak sie okazac ze jestem

Gość ehhh_
:O

Gość weronika275555
Mam pytanie czy jesli ten test zrobie jutro dopiero tak o 10 a nie z moczu porannego to tez wyjdzie prawidlowy wynik???

Gość mozesz zrobic
i o 10. Powinien byc wiarygodny. a nie lepiej zrobic bete jutro rano? bedziesz wiedziala na 100% co i jak.

Gość weronika275555
musze kupic test najpierw .. przed szkola lub cos zobacze najwyzej poczekam do wtorku i zrobie

Gość fsssssssssssssssss
jak na moje oko to ta weronika to tamta lady co tylko petting uprawiała a panikuje, ona zakładała takie tematy najpierw o petting a później że niby stosunek był bo ją wszystkie zjechały że po pettingu się nie da zaciążyć, daty i wiek się zgadzają. Zakłada 100 topików i ciąże sobie wmawia i myśli że jak zmieni nick to nikt nie skuma

Gość weronika275555
hmmm sory ale mnie z kims pomylilas ja wiem od czeo mozna zajsc w ciaze

Gość mcmer
Weronika ale naważyłaś piwa testy raczej nawet wolno kupić na stacji benzynowej ja bym zrobiła dzisiaj sex w dni płodne i okresu brak =dzidzia. Ty lepiej do chłopaka zadzwoń i po test szukajcie

Gość weronika275555
Mam nadzieje ze to ze caly miesiac nie dostalm okresu to tylko powod tego ze sie przesunal i tyle i ze w Marcu juz normalnie dostane ....wiem ze moglam myslc o tym wszystkim wczesniej ale to byla chwila gdy znalezlismy sie w lozku:(

Gość mcmer
weronika ja mam lat 21 chłopaka rok i co chodziłam goła petting uprawiamy i ja jego goła widziałam i co seksu jeszcze nie było bo co sex= plemnik +dni płodne =dzidzia a dla mnie (+) na do widzenia wylot z domu szybki ślub. trzeba było myśleć po miałaś tabletkę do 72 godzin a do zabezpieczenia gumki ty dzwon do chłopaka i po test i do spritem

Gość weronika275555
ale chyba gdybym byla w ciay to cos juz bym czula chociasz trochce a ja nic tylko trochce mnie brzuch boli codziennie rano

Gość mcmer
Hm moja koleżanka miała okres do 5 miesiąca a ty nie masz miesiąc bo objawy mogą się pojawić od 6 tygodnia. Boli cię nisko nie masz zgagi zawrotów głowy piersi nie stały się trochę inne nie bolą dziewczyno test a najlepiej z krwi to daje podobno 99% jak jest powyżej chyba 5 nie wiem czego dokładnie to dzidzia murowana

Gość weronika co bys czula
jakbys byla w ciazy??? czasami kobiety nie maja objawow wcale, tak jak ja, zadnych mdlosci, zachcianek kompletnie nic ..

tak się składa że na początku ciąży brzuch boli tak, jakby miał przyjść okres - rozciąga się macica. nie musisz mieć nudności ani innych objawów. podwyższona temperatura dużo mówi... masz niecałe 17 lat i bzykasz się bez zabezpieczenia i to na dodatek w dni płodne? nikt ci nie mówił skąd się biorą dzieci???? jeżeli okaże się że jesteś w ciąży SAMA BĘDZIESZ SOBIE WINNA

Gość pseudonickk
co za głupie pytania :D Czy istnieje coś takiego jak wirtualne testy ciążowe ???? Więc skąd te pytania ????

Gość zolzaaa
jakie objawy?haha..myślisz ,ze są od razu? mnie bolał brzuch jak na okres na początku ale u Ciebie moze byc inaczej,na moje oko jesteś w ciąży szoruj po test i powodzenia

Gość weronika275555
ogolnie to ja mysle ze nie e\jestem w koncu zrobilam jeden test szybciej i wyszedl negatywnie jeszcze jutro rano zrobie i sie okaze ....mam nadzieje ze nie jestem

Gość bez sensu niektore te porady
do lekarza nie masz co chodzic bo to za wczesnie , lekarz na tym etapie nie wyczuje ciazy . najlepiej idz do lekarza jak bedziesz przynajmniej w 6 tc . taraz radze ci kupic test i go zrobic . jesli dzis nie wyjdzie zrob nastepnego dnia . u mnie test tez nie pokazal dwoch kresek w dniu spodziewanej miesiaczki i nawet 2 dni po . 3 dnia po terminie spodziewanej miesiaczki na tescie wyszyly 2 kreski jednak ta druga kreska byla ledwo widoczna . niestety nie stresuj sie tylko cierpiliwie czekaj .

Gość e ale tamtem test zrobilas
za wczesnie! dlatego mogl wyjsc negatywny ja zrobilam w dzien spodziewanej miesiaczki i wyszedl mi negatywny, dwa dni pozniej juz pozytywny napisz nam jaki wyszedl ci wynik

Gość weronika275555
Napewno napisze i mam nadzieje ze to beda dla mnie dobre wiesci...

Gość superawomena
a ja zrobilam dwa dni po spodz m-ce i neg dwa dni pozniej neg a po tyg pozytyw jak to mozliwe:)

Gość weronika275555
dzisiaj zrobie test i zobaczymy co wyjdzie jeszcze dla potwierdzenia zrobie jutro rano mam nadzieje zze bedzie dobrze

do =bez sensu niektore te porady mi lekarz wykryl 4 tygodniowa ciaze przez badanie ginekologiczne ale zeby usg zrobic to za wczesnie bylo ale lekarz wyczuje palcem, ;] ja robilam test w dniu spodziewanej miesiaczki wyszedl negatywny bylam zawiedziona zrobilam za dwa dni a tu blada kreseczka

Gość no i jak wyszedl ci test
?

Gość weronika275555
zrobilam test tak o 9 nie zporannego moczu i wyszlo ze nie jestem w ciazy ... jutro rano zrobie jeszcze jeden . tylko jak wytlumaczyc to ze nie mam okresu ???