Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adddaaa

farbowanie włosow a ciaza 20 t.c

Polecane posty

chcialabym zapytac czy wkoncu mozna farbowac te wlosy czy nie bo wszedzie pisza inaczej :( ja mam juz takie odrosty ..

w takimm razie ide po farbę grzydela gratuluję masz blizniaki czy trojaczki w brzuszku bo mozna to dwuznacznie interpretowac ??

Gość mozna
:) spokojnie

gryzelda ma blizniaki z tego co wiem ;) a farbowac mozna, ja sie o wiele lepiej czulam kiedy ladnie wygladalam nie ma to jak mega odrosty i slabe samopoczucie z tego powodu

super :)) ja mam jednego dzidziusia ale moja mama jest blizniaczką wiec moze jeszcze wszystko przede mną :) 3maj sie zdrowo, a wiesz jaka to płec ?

Evi masz racje przez te odrosty mam zle samopoczucie :( włosy wygladają jak siano jeszcze wlosy mialam swoje ciemny blond a farbuje na czarno wiec roznica jest ogromna :( pozniej mam zamiar się pozbyć tego koloru

dziękuję bardzo :) a będzie chłopiec i dziewczynka :) a czarny to bardzo wredny kolor do usuwania :O wiem coś o tym :O może zrób sobie jakieś jaśniejsze pasemka, żeby coś już ruszyć, bo tak jednorazowo to masakra

Gość a mozna
nawet w pierwszym trymestrze?

Można - tylko w I trymestrze trzeba uważać, jak jesteśmy wrażliwe na intensywne zapachy...

Gość a skad sie wziol
ten przesąd ze nie można farbowac włosów? to jakas bzdura, zastanawiam się skąd się to wzięło

Gość a skad sie wziol
odpowie ktos?

Gość to wcale nie przesąd
farbować można w "środku" ciąży - ale tylko na ciemne kolory. Jasne farby są bardziej agresywne. Po prostu ta chemia przenika (w małych ilościach, ale zawsze) poprzez cebulkę włosa do organizmu.

bo w ciąży to można tylko leżeć w łóżku, jeść suchy chleb popijając wodą i zagryzając witaminami, żeby \"dziecku niczego nie zabrakło\" :P reszta jest zabroniona!

Gość nonono111
bez przesady z tym przenikaniem przez cebulki...ciąza to nie choroba