Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowe i inne

co myslicie?jaki scenariusz?/tylko mnie nie wyzywajcie-strata czasu

Polecane posty

Gość nowe i inne
watpie

Gość nowe i inne
zreszta pewnie w tej nudnej gadce ze jak juz wszystko dostal to mu sie szybko znudzi itd, cos pewnie jest

Gość uytrew
"hop do łużka", "znów hop do łózka" - "postanowiłam trzymać go na dystans" - hahahahahaha długo czy krótkodystansowa?

eee nie wierze w ta gadke, glupota jakas wiesz co na nastepnej randce nie daj mu niech se nie mysli ze spotkanie z oba=murowany sex

Gość nowe i inne
no zorientowalam sie z reka w nocniku troche too late Czy cos jeszcze da sie z tym fantem zrobic?

Gość nowe i inne
sonia widze ze sie rozumiemy-tak wlasnie zrobie - ale bedzie ciezko

Gość upupupupupuuu

niezła prowokacja. Jak wszystko na tym topiku - prestiżowa hehehe :D

Gość nowe i inne
Giovanni- to nie jest prowokacja, nie wiem co na to wskazuje, nie wiem co ci sie wydaje nieprawdopodobne. Wytlumacz sie bo sie zaciekawilam

Gość upupupupupuuu

Gość nowe i inne
dobra ale jak mam mu to powiedziec ze tym razem nici z bara-bara? wprost-ze bycie zdzira juz mi sie znudzilo i jezeli mimo wszystko chce sie ze mna jeszcze zobaczyc to czekam na telefon? Czy znalezc pretekst i powiedziec sorry ale musze wracac bo pilnuje psa kolezanki czy cos w tym stylu?

nowe i inne, a ja Ciebie normalnie rozumiem. Nie wiem jak Ci poradzic. To troche tak jak sponsorm, tylko, ze Ci kasy nie daje, tak? Moze spraw, zeby sie w Tobie zakochal? My kobiety (przynajmniej niektore) to potrafimy. Okrec go sobie dookola palca, nie pozwol mu zeby nawet na chwilke o Tobie zapomnial. Ale nie narzucaj sie, wrecz przeciwnie. Kurde molek, sama potrzebuje rad, a Tobie doradzam jak nawalona. :p Spraw, aby myslal o Tobie, wtedy bedzie Twoj. Jesli o to chodzi. Trzeba miec w sobie to "cos".

Zrobisz na nim wrazenie jesli powiesz wprost, ze bycie zdzira juz Ci sie znudzilo i masz ochote na cos wiecej. Jesli on czuje, ze to mozliwe, to jest more than welcome zeby zadzwonil. :)

Gość nowe i inne
serio? tak prosto z mostu? wlasciwie jak sie zastanowic to moje teksty wzbudzaly w nim coraz wieksze zainteresowanie. Tylko ja nie chce z nim BYC chyba, tzn nie wiem. Ale rozkochac go byloby calkiem przyjemnie...

Gość nowe i inne
niebezpieczna,masz super fote

Gość nowe i inne
acha nie jak sponsor tylko jak normalni dorosli ludzie ktorzy maja na siebie ochote i londuja w luzku (glupie amerykanskie seriale? powiesci dla trzydziestolatek? kobiece pisma?)

Gość nowe i inne
niebezpieczna- jestes tu jeszcze?

Gość nowe i inne
Dzien dobry wszystkim! Juz wiem ze wlasciwie to juz na drugim spotkaniu powinnam byla powiedziec nie i zrzucic to co sie wydarzylo na pierwszym na alko. No do trzech razy sztuka, ale sie facet zdezorientuje...

Gość NatiKati
"i nie chce zeby zucil mnie jak szmate" a właśnie tak się zachowujesz wskakując mu do łÓżka po pierwszym spotkaniu!

Gość huhuhhahaa
stolica europejska i prestiżowy zawód :D prostytutka? :D

Gość nowe i inne
wiesz na czym polega zawod prostytutki? Ja poprosze o jakies mozliwosci zeby to teraz odkrecic a nie o wyzwiska... ale widze ze chyba zle trafilam

Gość kratraplara
Niebezpieczna prawdziwa z Ciebie nimfomanka :D. W przeciagu kilku dni: -arab z chatu-niejeden :D -libanzyk z przystanku autobusowego :D. Zlal cie ale i tak bedzie twoj :D. -teraz aktor Johny Deep. Puknij ze ty sie w glowe sieroto psychiatra jest ci niezbedny. :D :D :D

Gość nowe i inne
od miesiecy nie wchodzilam na kafeterie, nie jestem stalym bywalcem, zakladam topiki (moze w zyciu calym zalozym z piec) tylko jak mam cos waznego do omowienia. Nie mam nic wspolnego z innymi niockami ani osobami. Nie sypiam rowniez z kazdym na lewo i prawo. Sytuacja jest wyjatkowa i prosze doswiadczone i modrzejsze osoby o porady. To takie dziwne?

Gość kratraplara
Niebezpieczna jestesw psychiczna :D

Gość nowe i inne
co mam zrobic zeby przestano mnie utozsamiac z kims kim nie jestem?

Gość A ja powiem...
idziesz na spotkanie, kolacje, do teatru czy gdzie tam, a po spotkaniu zwyczajnie mówisz że musisz wracać i tyle. Po co jakieś tłumaczenia, wyjasnianie itp

Gość czy moglabys tylko
zapamietac jedno, jedyne slowko? ŁÓŹKO, łóżko,łóóóóóóżko blagam, sek w tym ze to jedno z latwiejszych i czesciej uzywanych dlatego tak niemilosiernie razi jak sie to czyta